noclegi

(11 wyników)
  • CZY KTOS MOZE MI POLECIC NAJTANSZY Z MOZLIWYCH NOCLEG W SALONIKACH? BĘDĘ 29.12-5.01/2009 BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!
  • W zwiazku z planowanym rejsem w kwietniu/maju po Cykladach poszukuję noclegu na jedną noc w Atenach: Pomóżcie proszę znaleźć mi hotel, najlepiej w pobliżu mariny Alimos albo Pireusie, ewentualnie Glyfadatani. To tylko jedna i to nie cała noc (lądujemy przezd 23:00) wiec chcę by był tani i by połączenie z lotniska było przyzwoite. Będę wdzieczna za pomoc! Agnieszka
  • witam serdecznie, wybierma sie na Krete 13.09. i jak zwykle urlop zaplanowany jest bez biura podrozy. mam wiec pytanie, czy ktos moze ma jakies namiary na nocleg w City Iraklion? Chodzi o jedna max dwie nocki, oczywiscie o razsadnych cenach, bo namiary na komfortowe hotele mam, ale nie skorzystam. dziekuje i pozdrawiam
  • Podróż do Grecji powoli się zbliża. 23 września będziemy w Salonikach. Wylatujemy do domu po dwóch tygodniach z Aten. Co będziemy robić przez te dwa tygodnie zapewne wyjdzie w praniu - uwielbiam spontaniczne zmiany planów podczas podróży:) Ale nie o tym chciałam. Myśleliśmy o tym, żeby w Salonikach i Atenach jednak zarezerwować sobie noclegi przez wyjazdem. Stąd moje pytanie do stałych greckich bywalców: znacie namiary na coś miłego, niedrogiego (chociaż wiadomo,że to relatywna sprawa)...
  • w imieniu koleżanki, która mnie bardzo poprosiła. Czy może ktoś z Was zna godny polecenia nocleg w Atenach? Ja wiem, że to nie to forum, ale bardzo mnie prosiła , więc myślę, zaryzykuję i spytam;) Twierdzi, że ostatnio miała złe doświadczenia z noclegami znalezionymi w necie i po prostu szuka czyjejś sprawdzonej opinii. Z góry dziękuję Wam za pomoc.
  • czy macie jakieś sprawdzone, przystępne cenowo miejsce w Atenach gdzie można przenocować?może w pobliżu lotniska albo Kiffisos bus station?
  • Przekopałem dość mocno google, niestety z mizernym rezultatem. Szukam noclegu jak najbliżej Aten (w każdym razie do Aten ma być dobry dojazd). Preferuję własne wyżywienie, potrzebny więc aneks kuchenny (jakieś studia etc) - hotele zatem odpadają. W samej stolicy Grecji niczego takiego nie znalazłem, macie jakiś pomysł? Planuję w dniach 14-20 stycznia zawitać na południe. Celem wyprawy będą Ateny i Attyka (z naciskiem na Brauron, Ramnous i Marathon). Pomożecie?:-)
  • Witam wszystkich serdecznie ;-) Juz prawie zdecydowalam sie na pobyt w Kardamili (pn Mani), niedaleko Stoupy, a tu dostalam jeszcze oferte z Aghios Nikolaos (20 km na poludnie). No i zaczelam kombinowac, i juz sama nie wiem, moze w ogole gdzie indziej trzeba jechac? Tutaj nastawilam sie na zwiedzenie Misttry, Monemwazji, Githio, Epidauros (w drodze na lotnisko), Pirgos Dirou. Jesli ktos zna te miejscowosci (Kardamili, Ag,Nikolaos) - bardzo prosze o krotka relacje. Dziekuje!
  • Witam! jestem u progu planowania lipcowego pobytu w Grecji kontynentalnej - i zastanawiam się jak rozegrać wizyty w Delfi i Meteorach, a na koniec w Atenach. Na razie mam zaplanowane zwiedzanie Peloponezu skończywszy na Kalavrita. Chodzi mi o jak najefektywniejsze wykorzystanie wynajmowanego samochodu i publicznego transportu. Najprościej teoretycznie pojechać tak: 1. Kalavrita->Delfi, zwiedzanie i nocleg tu, 2. jazda samochodem do Kalampaki (5h, uff), nocleg tutaj, 3. zwiedzan...
  • Witam wszystkich. Zastanawiam się nad wypadem na Mykonos i Zakynthos - po tygodniu na każdą wyspę. Pojadę własnym autem więc przy okazji przejadę Peloponez :)) Generalnie wiem skąd i jak się tam dostać, mam tylko do Was pytanie odnośnie noclegów na tych wyspach. Czy jadąc w ciemno w lipcu nie będę miał problemów ? Bardzo Was proszę o info :)) ------------------- Greece - My Place On Earth
  • Witam, Czy ktoś z forumowiczów był w tym sezonie na Gavdos i może powiedzieć coś więcej na temat godzin kursowania promów ze Sfakii? Ja w internecie znajduję dość sprzeczne informacje. Z jednych wynika że prom wraca z Gavdos do Sfakii po 2 godzinach, a z innych z kolei ze po 5-ciu. O ile 5 godzin na Gavdos ma jakiś sens to 2 godziny wydaje mi sie troche lizaniem cukierka przez papierek :) Nocleg na Gavdos raczej nie wchodzi w gre w moim przypadku. Pozdrawiam Adam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się