Forum Turystyka Polska ROZTOCZE
ZMIEŃ
      noclegi

noclegi

(10 wyników)
    • Witam serdecznie Widzę że jest dużo ofert agroturystyki jednak nie mogę się zdecydować i dlatego bardzo proszę o propozycje. Może ktoś mi pomoże. Chcemy pojechać na początku czerwca na tydzień z dwójka dzieci - jedno 7 lat a drugie 8 miesięcy i tu jest problem bo pokój musi być na tyle duży żeby ustawić łóżeczko turystyczne. Chciałabym noclegi w agroturystyce z pełnym wyżywieniem żeby posmakować tamtejszej kuchni. I jeszcze nie chcemy jechać do miasta tylko gdzieś na uboczu w jakim ładnym...
    • Czuk mnie zmobilizował, więc zrobiłam mini informator o noclegach na Roztoczu. Jak pomożecie, uzupełnicie, to może potem poprosimy adminów z gazeta.pl, żeby nam ten wątek na górze przyszpilili - turyści się ucieszą :) www.roztocze.net.pl/noclegi.php Horyniec www.horyniec.net/content/view/72/162/ www.uzdrowisko-horyniec.com.pl/ www.sanatoriumbajka.com/ www.crr-horyniec.pl/ Hutki www.roztocze.net.pl/chatka/ Józefów www.eholiday.pl/noclegi-jozefow.html www.roztocze.spanie...
    • Witam! Jak w temacie - poszukuję noclegu dla około 20 osób. Termin - jesienią. W grę wchodzi jedynie wynajęcie całego obiektu, a to znaczy, że musi on być przewidziany właśnie na ok 20 osób. Wymagania dodatkowe są takie: przynajmniej dwie przyzwoite łazienki z ciepłą wodą, jakaś kuchnio-jadalnia na tyleż osób, parking, miejsce na ognisko. Mile widziana lokalizacja na odludziu. Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
    • czy możecie mi polecić jakieś miejsce noclegowe w zamościu do 40 zł od osoby? będziemy tam przejazdem i chcieliśmy zostać tylko na jedna noc i zastanawiam sie czy uda nam się znaleźć nocleg w takiej cenie - możliwe blisko centrum. Bieżemy pod uwage tez pole namiotowe (możektoś wie, jak daleko od centrum jest w Zamosciu camping)? z górydziękuje
    • NOCLEGI(46)

Może trochę informacji o noclegach? Gdzie warto się zatrzymać,przenocować? Polecam nocleg w Borowinie. Cicho , miło ,przytulnie i sympatycznie, tanio. Borowina 44 tel.kontaktowy: 0 693 419 918
    • Szukam noclegów na Roztoczu, chcemy pojechac na romantyczny tydzień tylko we dwoje, chodzi nam o miejsce ciche, spokojne blisko lasu i natury. Za wszelką pomoc z góry bardzo dziekuję. P.
    • Witam, zamierzam wybrać się z dziewczyną na jakiś ciepły weekend 2-3 dni do Krasnegobrodu i poszukuję taniego i miłego miejsca noclegowego (z rowerami najlepiej). Co warto zobaczyć w te 2-3 dni? Proszę o poradę. Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam wszystkich roztoczańskich forumowiczów:)
    • W lipcu chętnie nad wodą, proszę o propozycje, czekam, e mail lub tutaj zuzanna144@wp.pl
    • Wybieram sie na któtki pobyt w Zwierzyńcu (5dni). Może polecicie coś na nocleg (20-35zł)?
    • Na progu sezonu turystycznego otwieram wątek - porad o kwaterach na Roztoczu. Jest tu na forum kilka osób które znają temat i mogą poradzić - gdzie i u kogo można najlepiej odpocząć. Ja znam temat w gm . Adamów, mg. Krasnobród, mg. Zwierzynie i gm. Susiec. pzdr i miłego wypoczynku na Roztoczu Mariusz Czuk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się