noclegi

(57 wyników)
  • Witam - w drodze do Talina musze zatrzymac sie na 1 nocleg w Rydze. Czy moze ktos polecic mi niezbyt drogi nocleg dla 4 osob (2 doroslych, 2 dzieci). Wazne aby obok byl parking. Chcielibysmy tez obejrzec miasto. Dzieki
  • Witam, mam zamiar jechać na 3 dni do Wilna. Może znacie jakieś tanie miejsca, gdzie można sie przespać (najchętniej blisko starowi)? Nie wymagam jakichs specjalnych warunków :)
  • witam, wylatuje do erwania pod koniec lipca, musze znalezc spanie w erewaniu dla 2 osob od 30 lipca do 5 sierpnia. bede wdzieczna za podanie kontaktu do ludzi, ktorzy wynajmuja tzw "apartamenty" czyli mieszkania dla turystow. do armeni jade pierwszy raz, bede bardzo wdzieczna, za roznego rodzaju wskazowki i dobre rady, a szczegolnie jak spedzic, co zobaczyc, gdzie pojsc w ciagu prawie tygodniowego pobytu w erewaniu. podobno jest tam super targ ze starociami itd. bede rowniez wdziecz...
  • może polecicie jakieś tanie noclegi w Bułgarii - złote piaski... gdzieś w jakimś fajnym miejscu, niedaleko imprez i tętniące życiem...?
  • Witam, Ma ktoś może jakieś namiary na jakieś w miarę niedrogie noclegi na Białorusi??? Interesowałyby mnie główne miasta: Grodno, Mińsk... Czy funkcjonuje tam instytucja tzw. 'babuszek', które załatwiają noclegi?? ---------- ...skwak?
  • Czy ktos z was ma namiary na sprawdzone i tanie (na studencką kieszeń) noclegi w Moskwie? Słyszlam o Instytucie Puszkina na Vołgina - czy ktoś ma jakis kontakt do nich (telefon, fax lus e-mail, adres www)? Dzieki wielkie.
  • czy mozna do Lwowa jechac w ciemno, nie zalatwiwszy wczesniej noclegow? Czy noclegi sa tam drogie? Pomozcie, prosze.
  • Szukam fajnego noclegu w Sudaku od 8 września. Czy może ktoś cos ciekawego polecić?
  • Czy ktoś z Was wie ile kosztuje mniej więcej bilet kolejowy Lwów-Kijów?? I drugie pytanie: ma ktos moze namiary na tanie noclegi w Kijowie? Kwatery prywatne lub jakies tanie hostele? Moj mail: pecado22@wp.pl.
  • Witam, w drodze nad Morze Czarne chciałabym przenocować w którejś z tych dwóch miejscowości. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z bazą noclegową :-)) Będę wdzięczna za pomoc!
  • jade do pragi na pare dni moze ktos moze mi polecic w miare tanie hotelu moj budzet to max 120 zlotych za noc
  • bardzo prosze polecić mi jakis sensowny hotel w miarę blisko centrum i żeby cena za dójkę nie była większa jak czterysta złotych
  • Witam, szukam taniego noclegu w Pradze ( hotel, pensjonat, akademik). Jeżeli znacie jakieś adresy, linki ( aktywne), telefony dajcie mi namiar. Goraco pozdrawiam. Tom
  • Czy ktoś nocował po drodze do Bułgarii. Gdzie, za ile, jakie warunki? PISZCIE!
  • gdzie można znaleść najtańsze noclegi w Moskwie oraz jaka jest ich orientacyjna cena
  • Wybieram się na przełomie sierpnia i września. Czy ktoś wie cos na ten temat?
  • Czy ktos moze polecic jakies tanie noclegi w Wilnie?
  • Proszę o informacje o możliwości noclegu na trasie do Bułgarii w okolicach Sibiu lub Braszow. Dziękuję serdecznie za pomoc
  • Jakie są możliwości znalezienia jak najtańszych noclegów w Rumunii? Hostele nie wszędzie są, w niektórych miastach wyszukiwarki znajdują tylko hotele za ok. 1,5 mln lei/noc w dwojce. Najwięcej info podają chyba na stronach konkretnych miast, ale tam nie ma cen ani adresow stron hoteli (dzwonienie do kilku/nastu hoteli ylko po to, by się zapytać, raczej odpada)... Wie ktoś coś może?
  • poszukuję taniego noclegu, dobrego wypoczynku dla 2 - ch osób z dzieckiem w Bułgarii w lipcu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się