Forum Turystyka Świat Mexico
ZMIEŃ
      noclegi

noclegi

(9 wyników)
    • prosze o poradę w której części miasta najlepszy byłby nocleg? planuje 2-4 dniowy pobyt w tym mieście. chodzi o to, żeby był to dobry punkt do zwiedzania miasta no i w miare bezpieczny.
    • Wpisujcie tutaj hotele które polecilibyście innym odwiedzającym ten kraj! oto kilka z tych która sprawdziłem osobiście i spokojnie mogę polecić. Ciudad de Mexico No tu akurat ja nic ciekawego nie napiszę, bo mieszkając tam nie miałem potrzeby mieszkania w hotelach :) Ze swojej pierwszej podróży dosyć miło wspominam Hotel Bamer. Znajduje się on na ulicy Av Juarez, naprzeciwko parku Alameda. Nie był on drogi - około 25 USD. No i zaletą jest to, że położony jest blisko wszelkich ...
    • Czy był ktoś w hotelu / hostelu SOBERANIS w Cancun . Proszę o uwagi dotyczące tego obiektu. Czy jest to obiekt warty polecenia na 5-dniowy nocleg ????
    • Proszę o radę: co sądzicie o takiej wycieczce (z biura na 16 dni): - 1 dzień: Cancun (przylot) - Chchen Itza - przyjazd do Meridy, - 2 dzień: Uxmal - Palenque, - 3 dzień: Bonampak i Yaxchilan - Panlenque, - 4 dzień: Panlenque - Aua Azul - San Cristobal, - 5 dzień: Antigua (Gwatemala) - 6 dzień: Panajachel, Chichicastenago (nocleg w Antigua) - 7 dzień: Miasto Gwatemala - Copan (Honduras) - 8 dzień: Copan - Rio Dulce (Gwatemala) - Fronteras (nocleg) - 9 dzień: Flores - Tikal - 10 d...
    • W terminie 4-18.10 wybieramy sie (dwie dziewczyny) do Meksyku. Wylot z Brukseli, ladowanie w Cancun. W planach Valladolid, Merida, Campeche, Uxmal, Chichen Itza, rez. Celestun, Cenotes, Palenque, Tulum i odlegle San Cristobal de las Casas (jesli tylko czas pozwoli). Zamierzamy podrozowac autobusami i ewentualnie na trasie Cancun - Merida wypozyczyc samochod. Bede wdzieczna za wszelkie info od osob, ktore w tym samym czasie wybieraja sie na Jukatan i poszukuja towarzyszy podrozy....
    • Witam Forumowiczów ponownie po roku. Tym razem nasza trasa wiedzie przez Meksyk Centralny, Południe i później skok na Północny-Zachód, Start tradycyjnie z Berlina, tym razem bez Juniora i bez przesiadki w USA. Zgodnie z zasadą, ze jak coś może się skiepścić, to się skiepści, w dniu startu zaliczyliśmy falstart, czyli spóźniliśmy się na samolot. Strata czasu i biletu zepsuła mi humor ale za cene 303 Euro od osoby załatwiliśmy w Iberii na lotnisku, że lecimy nazajutrz. Więc po kol...
    • Witam serdecznie Troszke poczytalem waszych komentarzy i postow i coraz bardziej podoba mi sie moj pomysl wyjazdu do M. Chcialbym tam zabraz moja zone + 10 lat corke. Interesuje mnie zeby zobaczyc ruiny swiatyn, pozwiedzac rozne katy, ponurkowac (jestem nurkiem) ale te i polezec na plazy lub zostawic tam na dzien zonke z dzieckiem. Co polecacie? Pozdrawiam
    • czesc, wlasnie zaczynamy planowac wycieczke do Meksyku na pierwsza polowe listopada: na pewno Mexico City do pozwiedzania i Tulum do plazowania. pewnie jeszcze cos do tego dojdzie jakie pogody mozemy sie spodziewac? znalazlam informacje, ze wtedy sie sezon zaczyna, ale jeszcze moga sie trafic huragany? czy to prawda? zastanawiam sie, ile kasy trzeba zabrac na ok. 2 tygodnie pobytu: noclegi, zarcie, rozrywka ;)?? noclegi raczej bedziemy wyszukiwac w niskich cenach (mam nadzieje) ...
    • Kochani!!! Wreszcie mam bilet i jadę do Meksyku w marcu na 3 tygodnie!!! Jest to dla mnie tak bardzo istotne- bo to podróż moich najskrytszych marzeń!!! I to by było na tyle jesli chodzi o przyjemności,a teraz pojawiaja się pytania, pytania.... Może ktoś kto był w Meksyku, kto rozumie mój entuzjazm odpowie mi na kilka standardowych pytań???Może coś doradzi, może coś mi podeśle? Jakie biuro wynajmujące samochód jest najlepsze?? Jaki to koszt tak na oko? Czy szczepiliscie się na ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się