Forum Turystyka Turystyczne Porady
ZMIEŃ
      noclegi

noclegi

(38 wyników)
    • Witam. Planuję w lipcu wybrać się do Ga-Pa. Będzie to moja pierwsza wizyta w tym rejonie. Czy moglibyście poradzić mi co do wyboru w miarę taniego pensjonatu/hotelu? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie. Pozdrawiam.
    • Wybieram się do Bergen Norwegia na weekend, znalazłam apartament za 750 koron za 1 noc( 2 osobowy), może ktoś spał w hostelu ( ale pokój hotelowy)i było taniej - bede wdzieczna za informacje. magda
    • Witam! Poszukuję noclegu na 2 tygodnie we wrzesniu 2010 dla 2 dorosłych osób i dziecka do 2 lat. Proszę Was o sugestie, propozycje. W naszym przypadku Etap czy Formula niestety odpada, poniewaz pokoje są zbyt małe, aby nasze dziecko mogło swobodnie się bawić biorąc pod uwagę 2 tygodnie. Moze ktos zna hotel, ktory ma trochę większe pokoje i jest mniej więcej w tej samej cenie co Etap, czy Formula. Najchętniej wynajelibysmy jakies niewilkie mieszkanie. Z góry dziękuję za wszelki...
    • Znacie może jakieś miejsce w Barcelonie gdzie można sie zatrzymać pare dni, najlepiej niedrogie :) Planuje wyskoczyć na pare dni w maju ale nie wiem właśnie co z noclegiem...
    • Szukam czegoś w Krakowie na weekend kwietniowy, dla znajomych zza granicy, którzy są dość poważni więc raczej hostel nie dla nich. Możecie coś polecić, tylko nie jakiś pieruńsko drogi hotel, tylko coś w cenie i z dobrym standardem.
    • Witam! Wybieram się ze znajomymi na "dziki i szalony" weekend (3 dni) na początku marca. Nie do końca mamy sprecyzowane gdzie chcemy jechać. Najprawdopodobniej pojedziemy z Warszawy, tyle tylko że nie wiemy jeszcze gdzie. Optymalnie byłoby pojechać w ciekawe miejsce, gdzie jest po prostu kliiiiimatycznie. :) Może być jakaś chata w górach gdzie są ciekawi ludzie, może jakieś schronisko, może jakieś gospodarstwo w lesie... a może nocleg w twierdzy? Ma być tanio i interesująco! :...
    • Witam, wybieramy sie ze znajomymi (6 osób) do Wilna na "weekend" majowy. Nasz problem dotyczy taniego noclegu. Czy ktoś mógłby polecic takie miejsce, nie konieczne w samym centrum. Warunki też nie muszą byc super ekstra. Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam
    • jak rezerwujecie noclegi? macie jakiś swój sposób czy dzwonicie do wszystkich po kolei i szukacie wolnego miejsca? Na co zwracacie uwagę wybierając miejsce, do którego dzwonicie?
    • apartamenty-polska.noce.pl Szybki i łatwy proces rezerwacji ONLINE ! Strona dostępna w różnych językach! Zapraszamy do całorocznych, komfortowych apartamentów w Krakowie, w Warszawie, we Wrocławiu, w Poznaniu oraz nad morzem i w górach. Dzięki wysokiemu standardowi, funkcjonalności oraz stosunkowo niskim cenom stanowią one doskonałą alternatywę dla oferty hoteli. Wszystkie obiekty posiadają kuchnię lub aneks kuchenny oraz łazienkę, wszystkie oferują niepowtarzalny klimat "miejsc z du...
    • Noclegi w centrum Berlina.
    • witam pozna noca wroce z wycieczka z Wloch, wysiade na obwodnicy Wiednia i potrzebuje czyms dostac sie do Wiednia i tam tanio nocowac aby rano wsiasc w pociag do Wawy, prosze o pomoc w znalezieniu taniego noclegu i transportu z obwodnicy do noclegu/dworca pozdrawiam a
    • Czy ktoś z Was korzystał z tej firmy? Chciałabym zarezerwować nocleg ale nie wiem na ile pewna jest ta firma. www.limba.com
    • Wybieram się nagle do Pragi na 2 dni - czy znajdę na tym forum lub gdzie indziej (może linki do wątków/stron) adresy przyzwoitych hoteli/schronisk, gdzie cena noclegu dla 2-3 osób wyniosłaby do 50 zł na osobę? A może ktoś był i może coś polecić? Będę wdzięczna za podpowiedzi. Iza Iza
    • WItam, szukam noclegów w niedrogich hotelach lub hostelach na Majorce (Palma i inne miejscowosci)- czy kwatery prywatne funkcjonują na Majorce- będę wdzięczna za informacje. Z góry dziękuję Pozdrawiam
    • na początku lutego będę miała niespodziewanie kilka dni urlopu i chciałabym spędzić je w Madrycie. Czy ktoś z forumowiczów był tam w tym czasie ( chodzi o pogodę w lutym), chciałabym pochodzić i pozwiedzać. Także ważne jakiś tani pokój w miarę w centrum. Proszę o rady ( patrzyłam na hotele ale ja chiałabym wydać 20-30 eur/noc - może jakiś hostel z częścią hotelową (pokój jednoosobowy). Wybrałam Madryt bo mam uż bilet do Brukseli i dalej znalazłam tanie loty właśnie do Madrytu ( ...
    • Wybierając się do Czech warto wcześniej zarezerwować sobie jakieś ciekawe miejsce noclegowe, żeby nie było później rozczarowania, że hotel z zewnątrz wyremontowany a w środku głęboka komuna :) Ja noclegi rezerwuję od kilku lat w serwisie www.czech-tour.pl i wszystkim gorąco ten serwis polecam!
    • Wiecie coś może o tanich noclegach w Toruniu? Szukam czegoś na weekend w cenie do 35 złotych za osobę. Czy jest coś oprócz schroniska młodzieżowego co możecie polecić? Może być oddalone od centrum...
    • W Syrii… jak podróżować, czyli komunikacja plus ciekawostki komunikacyjne 1. W praktyce można podróżować nawet samolotem lub pociągiem, ale ten pierwszy ze względu na to, że podróż to przecież nie tylko sam lot, ale i odprawy trwa długo, a ten drugi jest niedogodny ze względu na odległość stacji kolejowych od centrum miast, a poza tym rozkłady są jakieś nie zbyt normalne i przyjeżdża się do celu o nieprzyzwoitych porach. Gdyby jednak samolot, to jest on naprawdę tani i warto się...
    • Szukam sprawdzonego i niedrogiego hotelu w Londynie. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
    • Polecam Hostel Aston w Krakowie - jest położony blisko starówki (ok. 10 minut piechotą), na standard nie można narzekać, a i cena jest bardzo konkurencyjna jak na Kraków, bo już od 35 zł można spędzić tam noc. Dla zainteresowanych podaję stronę www.spanie.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się