Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      noclegi

noclegi

(256 wyników)
    • Wybieramy się z mężem i synkiem nad morze na przełomie lipca i sierpnia na ok 7 dni. Problem polega na tym, że małżonek dowie się kiedy pójdzie na urlop, gdzieś tydzień przed. Zastanawiam się, czy w pełni sezonu, można znaleźć nocleg bez wcześniejszej rezerwacji lub tydzień przed przyjazdem. Bo nie mam zamiaru przejechać ok 700 km z południa Polski i nic nie znaleźć. Proszę o podpowiedzi, czy ktoś już jechał z rodziną nad morze "na ślepo" i jak to wygląda.
    • Jak w temacie. Poszukuję miejsca na wakacje w Rowach na początku lipca. Jedziemy 4 osobową rodziną i małym pieskiem. Tym razem wybraliśmy Rowy, podobno fajna miejscowość dla dzieciaków, dużo lasów i ..... plaża dla psów, czyli to co nas interesuje. Najlepszym rozwiązaniem byłby jakiś ładny mały domek w miarę blisko plaży i centru, ale znów nie za blisko, tak aby spokojnie wypocząć. Będę wdzięczna za jakieś ciekawe i sprawdzone namiary.
    • Czy ktoś może polecić mi noclegi właśnie w takiej cenie.Trzy osoby dorosłe,pobyt 20 dni.Zalezy mi żeby w pokoju była łazienka tv,kuchnia do dyspozycji.Nie wchodzą w grę duze miejscowości typu Władysławowo, Trójmiasto,i inne tego typu.
    • Szukam noclegu na 4 tygodnie, blisko plaży, do 3 tys. dla mamy i dziecka 6 lat.
    • Szukam nocelgow ale tylko ze sniadaniami w Świnoujściu. Dla dwóch dorosłych i dwójki dzieci 2 latka + 4m-c, blisko plaży, w maju. MOze ktos ma cos sprawdzonego?
    • Witam, Poszukuję pokoju lub domku dla dwóch osób dorosłych i dziecka w terminie od 31.07 do 06.08. Najchętniej mierzeja wiślana ,ale za wszystkie propozycje z góry dziękuję . Pozdrawiam
    • Poszukuję taniego noclegu dla 2 dorosłych osób i 4 letniego dziecka- najlepiej okolice półwyspu helskiego, Władysławowa w terminie od 10 do 16 lipca. Proszę pisać na e-mail. Pozdrawiam.
    • Tyle tych wszystkich ofert że kręćka powoli dostaje :( Może ktoś z Was mi coś poleci??
    • Kochani, pomóżcie. Poszukuję noclegów - nie w nadmorskich miejscowościach - tak do 20-25 km od morza. Może być agroturystyka, domki lub jakieś zwykłe pokoiki, a najchętniej apartament 2-pokojowy dla 4 osób. Możecie coś polecić?
    • witam, poszukuje noclegu dla 2 osób (plus piesek)nad morzem- najlepiej pomorze zachodnie (pogorzelica, dziwnów, pobierowo, międzywodzie) moze to być kwatera prywatna, kempink, domek letniskowy... proszę o pomoc
    • Witam. Szukam noclegu w ŁEBIE dla 2 osób plus roczne dziecko. Termin jak w temacie: PRZYJAZD czwartek rano 3 czerwca; WYJAZD poniedziałek 7 czerwca. Proszę o informację o sprawdzonych kwaterach, pensjonatach i innych ciekawych miejscach noclegowych
    • Witam szukam noclegu na 10 dni od 04.08.2009r morze część zachodnia dla 4 osób 2 pokoje ewentualnie apartament 2 pokojowy blisko morza Pozdrawiam Michał
    • 2 PARY I 3 LETNIE DZIECKO- POSZUKUJEMY NOCLEGU (DOMKU, PRYWATNEJ KWATERY ITP.) [b]W CENIE DO 30[/b]ZŁ W TERMINIE [b]OD 30 LIPCA DO 4 SIERPNIA[/b], BLISKO MORZA Z BEZPIECZNYM MIEJSCEM DO PARKOWANIA ORAZ Z ŁAZIENKĄ. MOGĄ TO BYĆ DWA POKOJE 2OS. LUB EWENTUALNIE JEDEN POKÓJ 4OS. MIEJSCOWOŚCI: ŁEBA, HEL, ALE NIEKONIECZNIE. OFERTY PROSZĘ KIEROWAĆ POD NUMER TEL 512 015 276.
    • czy ktos moze polecic jakies dobre i niezbyt drogie (max 150 zl za pokój) noclegi na Helu dla rodziny 2+2 i jesli to mozliwe to jak najblizej morza
    • Poszukiwany nocleg dla 9 osób, na wybrzeżu między Ustką a Trójmiastem. Proszę o kontakt przez forum ewentualnie pod numerem 604-445-927.
    • Witam! Szukam taniego noclegu w pokojach z łazienką nad morzem. Chodzi mi o 2 pokoje dwu-osobowe. Możecie mi coś polecić, gdzie są wolne miejsca i fajne warunki? Cena mnie interesuje w granicach 30-40zł za nocleg od osoby.
    • Poszukuję kwatery na wakacje dla trzech osób. Proszę o oferty.
    • szukam noclegów do 40zł za osobe dla 4 osób nad morzem, na 10 dni, w okresie miedzy 01-15.08.2008. Mail: astu040@ab.pl
    • dla dwóch osób:)na tydzień. Najlepiej od 03 do 10:(:(:( Pomóżnice
    • szukam noclegu w okolicy Gdańska tzn w promieniu do 30 km od Gdańska jakiś hotel ,willa cokolwiek fajnego ze śniadaniem w przystępnej cenie może polecicie coś sprawdzonego :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się