Forum Turystyka Świat KARAIBY
ZMIEŃ
      noclegi

noclegi

(3 wyniki)
    • Witam, zakładałem już podobny temat w innych miejscach ale ciągle nie znalazłem trapiących mnie odpowiedzi: 1) Wiza - potrzebna czy nie? Oficjalna wykładnia nic o wizie nie wspomina ale spotkałem też odmienne opinie... 2) Noclegi - ktoś jest w stanie polecić coś naprawdę taniego? Hostele, prywatne kwatery? Zazwyczaj korzystam z hostelbookers albo hostelworld, sprawdzało się dobrze ale widzę, że T&T to jednak inna bajka, nic taniego nie widzę... Tanie=100 PLN za 1 osobe za noc :-) 3...
    • St. Vincent i Grenadyny, Grenada, St. Lucia - ktoś był i może się pochwalić jakimiś tanimi noclegami i możliwościami przemieszczania (samoloty, łodzie) między wsypami. Szczególnie zależy mi na Grenadynach i wyspach Grenady. Jakieś miejsca których nie można przegapić? Planuję pojechać z plecakiem na przełomie stycznia i lutego na 2 lub 3 tygodnie. Z góry dzięki za każde info :-)
    • Jak znalezc kwatery prywatne na Kubie ? Ponoc sa tanie ale zakamuflowane bo nielegalne ... Jak do nich dotrzec? Ile kosztuje nocleg ? Czy tam tez trzeba wczesniej zamawiac , rezerwowac czy spontanicznie ? Aby dostac wize turystyczną czy i na jak długo trzeba miec rezerwacje w hotelu ? Prosze o pomoc w tej kwestii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się