Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      noclegi

noclegi

(15 wyników)
    • Mam wykupiony bilet łączony z Polski na Bahamy niestety w Londynie jedeń dzień oczekiwania na kolejny lot. Kiedyś obiło mi się o uszy, że linie lotnicze powinny mi zapewnić nocleg, czy to prawda i na jakich zasadach to działa?
    • ktoś korzystał? jaki hotel polecacie? i jeszcze jedno pytanie Paryż to tylko miejsce przesiadkowe, kolejny lot rano następnego dnia, więc stąd pomysł na nocleg...i teraz pytanie: odprawiamy się w Warszawie na całą podróż, przylatujemy na CDG i nie musimy iść do strefy transferowej tylko idziemy do hotelu, rano przychodzimy na terminal jakiśtam i już? dobrze myślę? czy przy lotach transferowych są jakieś inne procedury i nie mogę sobie od tak opuścić lotniska?
    • Szukam w miarę taniego i przyzwoitego noclegu w lipcu na jedną noc w pobliżu lotniska.Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
    • Czy możecie polecić niedrogi nocleg blisko Okecia?Nie bardzo lubimy podróżować nocą, a po przylocie nigdy nie wiadomo jak pogoda będzie w Polsce.Prosze o jakies namiary.
    • Za parę tygodni lecę do Grecji i mam przesiadkę w Atenach. Przylatuję wieczorem z Londynu na drugi dzień rano lecę dalej. Czy ktoś zna może jakiś przyzwoity hotel, blisko lotniska i i dobrze skomunikowany z lotniskiem?
    • Witajcie Razem z drugą osobą lubię wypady ale nie mam czasu na długie wakacje. Co możecie polecić - chcielibyśmy sobie gdzieś polecieć, gdzieś gdzie przelot i nocleg nie są w wysokich cenach. Obserwacje: - Kijów: tanie miasto, niedługi lot ale niestety z Warszawy nie ma tanich przelotów (są z Katowic), w Warszawie tylko lot/aerosvit po ok. 500 zł - Sztokholm - bardzo tani przelot z warszawy (Wizzair chyba) ale doliczamy dojazd 100 km z lotniska do miasta a poza tym w Szwecji są bardzo drog...
    • Na stronie lotniska jest info, że lotnisko jest zamykane o 00:00 do 3:30 www.airport-weeze.de/3-1_wissenswertes_vor_dem_abflug.php?lang=en#l-airportinfo [b]Terminal opening hours[/b] The Terminal is daily open from 03:30 - 24:00 h. It is not possible to stay overnight in the terminal. Ze strony www.sleepinginairports.net/list.asp?region=1&country=Germany&city=Dusseldorf&terminal=Weeze wynika, że jednak da się tam przespać, aby przeczekać na lot poranny. Czy ma ktoś jakieś info ja...
    • do hahn przylatuje ok 22, odlot dalej mam dopiero o 7 rano, macie namiary na jakies "tanie spedzenie czasu" na/przy lotnisku ?
    • Dla zainteresowanych piatek 19 sierpnia 48zł 16:15 Odlot wrocław 18:20 Przylot oslo sobota 20 sierpnia 140NOK = 71,4zł 16:05 Odlot oslo 19:35 Przylot majorka Loty Ryanairem
    • Witam, Chciałbym zapytać czy ceny promocyjne lotów "wakacyjnych" na stronie CentralW. są kompletne... Przelot docelowy 1 Dorosły po 298,00 PLN - 298,00 PLN Stała opłata pasażera 99,00 PLN Przelot powrotny 1 Dorosły po 298,00 PLN 298,00 PLN Stała opłata pasażera 99,00 PLN Koszt całkowity 794,00 PLN Zastanawiam się czy do tego dochodzą jakieś dodatkowe opłaty, nie ujęte...pomimo iż pisze "koszt całkowity". Nie ukrywam iż będzie to mój pierwszy lot w życiu, zupełnie n...
    • Witam, Chcialbym sie wybrac na Sardynie w wakacje 2006 i poszukuje tanich lini lotniczych/polaczen czarterowych z ów wyspą. Połączenia promowe już znam, natomiast nie mogę doszukać się połączen lotniczych. Prosze o pomoc i z gory dziękuje. Pozdrawiam Kondi | Moje podróże - www.podroze.kondi.pl (PL) | www.travelphoto-gallery.com (EN) | www.tanie-noclegi.info.pl (TANIE NOCLEGI)
    • Witam, Czy ktoś z Państwa może orientuje się, czy z Warszawy bądź Krakowa, linie Alitalia latają na Sardynię ? Nie mogę doszukać się dla żadnego terminu lotów z w/w miast na Sardynię, a swego czasu w czasopiśmie Voyage doczytałem, że tylko ten przewożnik realizuje to połączenie bezpośrednio z Polski. Byłbym wdzięczny za wszelkie info. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Kondi | Moje podróże - www.podroze.kondi.pl (PL) | www.travelphoto-gallery.com (EN) | www.tanie-noclegi.info.pl ...
    • Witam, Wybieram sie do Ekwadoru, Peru i moze gdzies jeszcze na kilka tygodni (co prawda za jakies 11-12 miesiecy ale juz zaczynam przygotowania), prosze o rade odnosnie biletu lotniczego gdzie moge poszukac taniego biletu do Quito i jaka cena bedzie dobra cena? Dzieki za wszelkie info.
    • Wylądowałbym na Orly o 09.40 w niedzielę-(grudzień)-powroot we wtorek (start 10.15) więc mam całą niedzielę i poniedziałek co uda mi się zobaczyć?????????....noclegi planuję na Orly....
    • Witam, Jutro wylatuję z Balic i mam pytanie o wagę bagażu podróżnego, podobno zmieniło się w liniach CentralWings i obecnie jest nie 20kg a 15kg, w takim razie jakie są dopłaty za każdy kilogram, (połączyć się z informacją na Balicach to...) zważyłem torbę i waży ok. 17kg. Dziękuje z góry za szybkie podpowiedzi. Pozdrawiam Kondi | Moje podróże - www.podroze.kondi.pl (PL) | www.travelphoto-gallery.com (EN) | www.tanie-noclegi.info.pl (TANIE NOCLEGI)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się