noclegi

(14 wyniki)
  • Witam! proszę bardziej doświadczonych podróżników o radę gdzie można tanio przenocować w Warszawie.Mam samolot 0 9.00 rano i brak dojazdu. Dziękuję i pozdrawiam.
  • na pieć nocy....dla dwóch osób...dziękuję z góry za podpowiedź..
  • Ostatnio spałem na lotnisku w GIRONIE pod BARCELONĄ a obok mnie jakieś 200 osób.Budząc sie tylko o odpowiednich porach na swój lot.Bezpiecznie,ciepło,przyjaźnie:).
  • LIzbona(5)

Witam. planuje wyjazd do Lizbony w okresie koniec marca początek kwietnia. Wybieram sie sama, jezeli ktoś posiada informację jak naklepiej wszystko zorganizować,czy jest bezpiecznie,to prosze o pomoc. planuje wylot do madrytu z w-wy, a nastepnie przelot lub przejazd do Portugalii.Nie wiem od czego zaczac, jak zarezerwować nocleg itd. Troche informacji znalazłam w necie ale jeszcze nie wszystko wiem.
  • Czesc, Wybieram sie wkrotce do Hong Kong-u i poszukuje sprawdzonego hotelu. Moze ktos moze jakis polecic?? Pozdr A.
  • Witam, Chcialabym sie zapytac czy ktos ma jakies doswiadczenie, ktorym moglby sie podzielic badz mial kiedys wyjazd typowo studencki do Hiszpanii lub Portugalii? Ja ze znajomymi (wsrod nich jest paru studentow) chcemy jechac tam na wakacje 2008. Niestety jest to nasz pierwszy wyjazd za granice i nie wiemy z jakich biur skorzystac badz gdzie znalezc nocleg na wlasna reke. Nie jestesmy wybredni, najwazniejsza jest dla nas przygoda i dobra zabawa. Moze jakies rady, porady? Z gor...
  • Witajcie, wybieram się do Kenii. Czy ktoś może mi doradzić - gdzie szukać noclegów (niedrogich oczywiście), jakim środkiem lokomocji się przemieszczać? Chciałabym zobaczyć parki narodowe, czy to jest możliwe samotnie, czy tylko w grupie? Nie byłam w Afryce, więc wszystkie rady będą bardzo cenne. Pozdrawiam podróżniczki.
  • oddesa(5)

czy ktos z was juz tam byl? jakie sa ceny noclegow (kwatery)? macie moze jakies namiary?
  • myślę o wyprawie z dwójką szkrabów - zwariuję spędzając kolejne wakacje na plaży....Czy ktoś z Was spędzał aktywnie czas z dziećmi? może na początek wyprawa rowerowa po Skandynawi... Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami.
  • hej. jestem jeszcze niezdbyt doswidczonym podroznikiem (podrozniczka raczej;) ale ze odczuwam ogromna potrzebe rozpoczecie tego typu dzialalnosci , wiec chcialam zapytac tych bardziej doswiadczonych. czy podrozowanie po europei stopem jest bezpieczne , oplacalne , mozliwe? chcialam sie wybrac z kolezanka (obie mamy po 18 lat) na taki rajd... tylko sie zastanawiamy czy to jest w ogole mozliwe;) niby moblybysmy jechac samochodem...ale koszty benzyny chyab by nas zezarly. a moze ktos ...
  • chiny(12)

wraz z kolezanka wybieramy sie na przelomie wrzesnia i pazdziernika na wyprawe do chin.Szukamy jakis cennych wskazowek i informacji, od kogos kto mial sczescie juz tam byc:)
  • Wybieram sie do Lisbony i jestem ciekawa czy w sezonie mozna tam na miejscu latwo zalatwic jakis tani nocleg na kwaterze prywatnej, hotelu badz hostelu????? W ogole ciekawi mnie jakie tam sa ceny np. zywnosci? Z gory dziekuje za wszelkie informacje.
  • Wybieram się do Tajlandii - głównie północ .Chcialbym odwiedzic górskie plemiona na połnoc od chiang mai , chiang rai- kilkudniomy trekking. Niestety to co oferują agencje turystyczne w chiang mai to trochę drogo od ok. 160 $ za 3 dni do 150 $ za dzień. Czy ktoś tam był i może odwiedzał te wioski samodzielnie lub za mniejsze pieniądze???. Z połnocy jadę do Kambodży :)) . Wkrótce moja i mojej kobiety opowieść o podrózy do Indii i Nepalu. pozdro.
  • Poszukuję ekipy na ok. 3 tygodniowy wyjazd latem do Stanów. Cel - absolutnie turystyczny. Kierunek - parki narodowe w północno-zachodniej części Stanów - zobaczyć któryś z parków w Utah, Yellowstone, może zahaczyć o Kolorado i Płn. Dakotę (Rushmore). Może jakiś rezerwat, może miasteczko "dzikiego zachodu". Inna opcja to stany południowe - Nowy Meksyk, Arizona -jakaś ciekawa pętla. W tym roku byłam w zachodnio-południowych stanach. Wiem jak to zorganizować. Nie wiem z kim. na ten m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się