Forum Turystyka Europa Rumunia
ZMIEŃ
      noclegi

noclegi

(58 wyników)
    • 1 nocleg w motelu-pensjonacie z łazienką w drodze do bułgarii to jaki koszt na osobę bez szczególnych bajerów w lipcu.dzięki za info.
    • Moi Drodzy, będac przezornym i zawsze zabezpieczonym chętnie zarezerwowałabym noclegi na rodzinną objazdówkę, aczkolwiek pytam, czy w lipcu bądź w sierpniu znalezienie kwatery w ciemno jest mozliwe? Będę jechac trasą: - Gdańsk - Sighisoara - Cartisoara - Cutrea de Arges - Bran - Barsona - Maramures Jak ktoś coś ma bardzo prosze o info
    • Poszukuje noclegów dla 14 osób w okolicach Sibiu by na następny dzień wyruszyć trasą transforgańską do Bułgari
    • Zamiast smażyć się w Bukareszcie zdecydowałem ... smażyć się poza miastem. Czy ktoś orientuje się czy przy winnicach Murfatlar oprócz restauracji i piwnic jest jakiś hotel/pensjonat/pokoje? Chodzi o to aby zmęczoną degustacjami głowę przyłożyć gdzieś wieczorem bez konieczności jazdy na wybrzeże. Wdzięczny będę za podobne info dot innych piwnic/winnic godnych polecenia na weekendowy wypad. Generalnie, jeżeli ktoś ma ochotę - mam 2-3 wolne miejsca w samochodzie,sob rano - niedz wieczór, ...
    • we wrześniu jadę do Bułgarii- macie może namiary na jakiś przyzwoity (z małym dzieckiem będziemy) nocleg w okolicy tego miasta lub gdzieś na trasie ? czy w ogóle rezerwować wcześniej czy jechać w ciemno i poszukać czegoś na trasie, na zasadzie "dokąd zajedziemy- tam szukamy" ? dziękuje z góry za wszelkie pomysły ;-)
    • Witam jedziemy ze znajomymi na dlugi weekend do brasova ... znacie moze jakis tani hostel albo jakas prywarna kwatera wlasnie w tym miesie lub gdzies nie opodal ... bedziemy wdzieczni za podpowiedzi :)
    • Z tego co widzialem ceny pensjonatow sa raczej podobne do polskich, czy kwatery prywatne sa tansze i czy ponizej 50 zl (ok 10 euro) za nocleg da sie cos normalnego znalezc? Pozdrawiam Maciek
    • może się komuś przy wystarczy wpisać datę przyjazdu wyjazdu miasto system pokaże wszystkie dostępne pokoje w hotelach wraz z cenami można sortować po cenie , popularności itd, mapki , opinie gości
    • Czy ktoś z Was był w tych okolicach - Mangalia, Konstanta, Vama Veche, 2mai i okoliczne miejscowości i może polecić jakiś dobry i niedrogi nocleg? Będziemy tam przejazdem i chcielibyśmy zatrzymać się w jakimś miasteczku na noc. Dziękuję!
    • Mam zamiar przejeżdżać trasą transfogarską. Czy są tam miejsca noclegowe? Gdzie? i jakie ceny?
    • Czy można uzyskać pomoc w znalezienu bezpiecznego noclegu w Rumunii pomiędzy Cjul-Napoca a Brasow ?
    • Był już kiedyś taki wątek, w którym próbowaliśmy usystematyzowac nasze dane, ale sie zarchiwizował: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25616&w=24619003 Spróbujmy zatem jeszcze raz zebrać naszą wiedzę o noclegach w Rumunii, by uniknąć konieczności odpowiadania po 1000 razy na to samo pytanie: "Czy znacie jakies sprawdzone noclegi???" Dodawajmy do tego wątku także linki do innych postów, w których pojawiły się pożyteczne informacje. Proszę pamiętać o wypełnianiu pola "Temat"!, szczególnie...
    • Hej ! Szukam motelu lub miejsca na nocleg w okolicach Satu Mare. Jeżeli znacie jakieś fajne nie drogie miejsce to proszę o namiary. Albo chociaż namiary na jakieś rumuńskie stronki z noclegami w tym rejonie. Pozdrawiam
    • Szanowni forumowicze, będę niezmiernie zobowiązany za sprawdzone informacje na temat noclegów w okręgach Satu Mare oraz Maramuresz. Gdzie warto nocować, na co można liczyć, z czym się trzeba liczyć itd. itd. Z góry dziekuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich forumowiczów serdecznie Z poważaniem OldboyJack OldboyJack. Lektury intymne oldboyjack.wordpress.com OldboyJack's Photoblog oldboyjack.photoblog.com
    • noclegi(11)

gdzie jest najtaniej i jednoczesnie bezpiecznie? to co czytam o cenach noclegow troszke mnie przeraza. i jeszcze jedno pytanie, jak jest z zostawianiem samochodu kiedy np idzie sie zwiedzac, na ile jest to bezpieczne?
    • Możecie mi polecić jakiś nocleg w miescie Satu Mare? Jedziemy do Bulgarii i tam zastanie nas chyba noc. Mozna tam w miare tanio i przyzwoicie przenocowac?
    • Witam, Trzy lata temu byłem w Rumunii i kraj ten wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Problem polega na tym, że do Rumunii leciałem, a namiejscu (Cluj) w zasadzie wszytsko miałem zorganizowane. Teraz chciałbym pojechac do Rumunii na własna ręke samochodem. Generalnie nastawienie mam jak najbardziej pozytywne, znam tez paru zapaleńców, którzy co roku spędzają w tym kraju po kilka tygodni - moga więc być nieobiektywni. Stąd moje pytanie: jak wygląda bezpieczeństwo na rumuńskic...
    • Jesteśmy grupką studentów. Zimą wybieramy się do Rumuni: Transylwania, Bukareszt. Szukamy BARDZO TANICH noclegów (powyżej 10 euro odpadają), wystarczy podłoga, dach nad głową i trochę wody. CZy uda się coś takiego znaleźć w stolicy, Sigishoarze, Brasowie, Cluj-Napoce? Pamiętacie ceny biletów kolejowych np z Braszowa czy okolic do Bukaresztu? Możecie polecić ciekawe miejsca w Bukareszcie (muzea, knajpy, wszystko), których nie znajdę w przewodniku. Za wszystkie info bardzo dziękujemy
    • Szukamy noclegu w Suczawie dla 20 osób w piatek 26 czerwca. Kto moze cos polecić i jakie mają ceny? Moze być cos w okolicy. A jak dom Polaka? ile mają tam miejsc. pilne
    • Pomóżcie! Wybieram sie z rodziną na wakacje w lipcu do Rumunii. Ponieważ jadę z 2 małych dzieci, boję się jechania w niewiadomą i szukania noclegów na miejscu. Wymyśliłam wiec trasę i znalazłam noclegi przez internet ( w sumie 5 miejsc). Wysłałam maile z prośbą o rezerwację i .... dostałam jedna odpowiedź. Przeraża mnie perspektywa dzwonienia, bo boje się, że sie nie dogadam. Co jeszcze mogę zrobić? bognarek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się