Forum Turystyka Polska BIESZCZADY
ZMIEŃ
      noclegi

noclegi

(8 wyników)
    • Polecie mi jakieś fajne miejsca z noclegiem w Bieszczadach - Wetlinie, Ustrzykach Górnych ? Szukam czegoś dla 4-6 osób na lipiec?
    • szukam noclegu w Bieszczadach dla wycieczki ze szkoły podstawowej w maju 2011, czy ktoś ma namiary na jakieś fajne miejsce? najlepiej z wyżywieniem na miejscu. Dzięki
    • Hej, ktokolwiek z Was wie czy nadal jest w Wetlinie chata z noclegami u Stacha? Nie pamietam dokladnie adresu bo bylam tam ponad 10 lat temu. Dom byl pietrowy, stal na wzniesieniu. Wlascicielem byl gosc o imieniu Stach, byly nauczyciel, oprocz noclegow we wspolnej izbie mozna tez bylo wykupic u Niego obiady, ktore codziennie sam gotowal. Organizowal tez zima Sylwestry. Niesamowicie klimatyczne miejsce, z duzym drewnianym stolem w kuchni, przy ktorym przypadkowi turysci jedli wsp...
    • Odważyłam się pisać o noclegach, ponieważ jestem w kropce. Za późno się obudziłam i nigdzie nie ma juz tanich noclegów na czas 2-14 sierpnia (ale tylko 5 dni w tym terminie). Nie mamy samochodu, jesteśmy tylko w dwójkę, dlatego wymarzyliśmy sobie Wetlinę lub Ustrzyki Górne. Gór nie znamy wcale, więc chyba to byłby dobry początek. Jak myslicie czy jest szansa na to, by pojechać w ciemno i szukać na miejscu i znaleźć coś do max 25 zł od osoby? A jeszcze chętniej do 20 :)To chyba jedyna na...
    • chce wyjechac w bieszczady(cisna wetlina te okolice) wraz z przyjaciolmi w dlugi weckend majowy. chcemy jechac w ciemno bez rezerwacji, noclegow postanowilismy szukac dopiero na miejscu mamy male wymagania :) czy jednak lepiej bedzie zarezerwowac sobie nocleg ?
    • Polecam noclegi w
    • Czesc, wybieram sie do Cisnej 8-11 wrzesnia i chcialbym Was zapytac, gdzie polecilibyscie mi nocleg (3 nocki). Zaznaczam, ze bede sam, wiec pokoj 1-os. wchodzi w gre. Przejrzalem troche oferty, ale moze Wy mi cos podpowiecie. To najwazniejsze. A poza tym jakies ciekawe szlaki na sobote i niedziele? Dzieki.
    • Witam szystkich milosnikow bieszczad jestesmy studentami i we wrzesniu wybieramy sie na 3dni cala grupa w bieszczady, chcemy pochodzic po gorach, ale nie jestesmy zaprawieni w zdobywaniu wysokich szczytow, poziom poszczegolnych uczestnikow jest zroznicowany(niektorzy chodza troche po tatrach inni tylko kilka razy w zyciu byli w gorach i nie sa szczegolnie wysportowani),dlatego interesuja nas wzglednie latwe szlaki z ladnymi widokami, bedziemy mieszkac w schronisku studenckim "pod ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się