Forum Turystyka Europa Portugalia
ZMIEŃ
      noclegi

noclegi

(13 wyniki)
    • Chce zatrzymać się w Lizbonie na jakies 3 dni pozwiedzac samą Lizbone i ciekawe miejsca w pobliżu a nastepnie dostać się (jak najlepiej-to jest pytanie)do Albufeiry. Polecicie jakis tani hotel/hostel w Lizbonie na 2 noce?
    • Zamierzamy wybrać sie we wrzesniu do Portugalii (z małym dzieckiem). Jak jest z noclegami? (dostepnosc, ceny). Interesuja mnie raczej pensjonaty lub kwatery prywatne. z gory dziekuje. Nika
    • witam, może ma ktoś godny polecenia hotelik w Lizbonie (najlepiej blisko centrum, na 1-2 doby)?..byłbym wdzięczny za podpowiedzi
    • Czy ktos ma namiary na jakis niedrogi pensjonat (bed&breakfast). Bede wdzieczny za jakis kontakt, najlepiej sprawdzone miejsce ze strona internetowa. Dziekuje za info.
    • Proszę o świeże informacje na temat objazdówki po Portugalii z Triadą. Chodzi mi, w jakich miejscowościach są noclegi i czy zdarza się, że w danym hotelu nocuje się więcej niż jedną noc. Jestem zainteresowany również tym, czy w trakcie objazdu są jakieś fakultety i ile one kosztują.
    • pod koniec sierpnia lecimy do lizbony. szukamy taniego dwuosobowego pokoju z lazienka w hotelu, najlepiej w centrum.
    • Tariva? Cabanas de Tavira ? - czy rzeczywiście to piękne miejscowości - nie za bardzo turystyczne? Szukam małych ,ślicznych miejscowości w okolicy Faro i oczywiście noclegów - niedrogich :)
    • Pytanie do tych, co byli (albo nie byli, ale już wiedzą): z jakich przewodników (Pascal, Wiedza i życie?) korzystaliście? który okazał się najlepszy (najrzetelniejsze informacje, niezbyt rozwlekłe opisy, trochę mapek i nie za dużo zdjęć)? z góry dzięki za odpowiedzi :)
    • Witam, na poczatku pazdziernika wybieram sie na 10 dni do Portugalii. Wynajmujemy samochod, zaczynamy od Porto i......tylko tyle wiemy. Chcemy obejrzec wszystko co najciekawzsze az do Algavre. Moze ktos moze cos doradzic? Zalezy mi na takiej liscie, gdyz chce wiedziec gdzie rezerwowac noclegi. Z drugiej strony- myslicie, ze w pazdzierniku musze miec wczesniejsze rezerwacje w hotelach/ pensjonatach? Moze juz nie bedzie tloku....
    • Być może w tym terminie chciałabym polecieć do Porto. Czy macie doswiadczenie jakie wybrać linie by było tanio? Oglądam nowe propozycje Ryanaira lot przesiadką w Gironie. Ale może ktoś zaproponuje coś lepszego? I czy znacie fajne miejsce noclegowe(sprawdzone, niedrogie)?
    • SZukam ludzi ktorzy wrocili z objazdowki TRIADY . Wiem , ze po przylocie grupa jest dzielona na 2 czesci , jedna zaczyna objazdowke , druga wypoczynek, podobno tam jest jakas zasada zwiazana z hotelami . Bylabym wdzieczna za informacje od jakiej czesci zaczynaja goscie z hotelu NAVEGADORES. Z gory dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się