Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      objawy

objawy

(5 wyników)
    • Od dawna (kilkanaście lat) mam egzemę na dłoniach. Zmienia się jej wygląd, rozległość, nasilenie. W grudniu pod wpływem kuchni wegetariańskiej/makrobiotycznej i eliminacji części produktów zaleconej przez lekarza medycyny naturalnej (irydolog, akupresura)alergia po raz pierwszy od wielu lat znikła całkowicie. Jednak powróciła, a ostatnio nastąpiło jej nasilenie.Objawy to zaczerwieniona, szorstka skóra na której tworzy się wyciek osocza, będacy małymi ale za to gęsto usytuowanymi l...
    • jestem bardzo chory , ale lekarze nie potrafia znalesc przyczyny tych dolegliwosci,czy wrozka czy raczej jasnowidz powie mi gdzie lezy przyczyna i co nia jest??
    • ostatnio czytalam ksiazke J.slonecki "oczyszczanie" i zaczelam pic miksture oczyszczajaca(woda sok z aloesu,cytryna oliwa),po kilku dniach bardzo zaczal bolec mnie brzuch-bol zaczyna sie pod piersiami a konczy w dolnej czesci brzucha -jest to dosc uciazliwe,prawie jesc nie moge.Mam pytanko do ,jesli ktos stosowal badz nadal pie te miksture czy mial podobne objawy? nie wiem czy nie przestac pic mikstury aby sobie nie zaszkodzic,czy tez bol ten spowodowany jest oczyszczaniem organizmu ...
    • Na początku lutego br. nagle w ciągu 1 minuty wystąpiło na mojej twarzy jakieś dziwne uczulenie, swędzące bąble jak po pogryzieniu komarów i na czole.Twarz zrobiła się gorąca jak ogień i czerwona.Serce tak mocno waliło, ale to nie było zwykłe kołatanie.Obeszłam wielu lekarzy o ginekologa po laryngologa. Nigdy na nic nie byłam uczulona, ale rezygnowałam z różnych pokarmów, nie brałam leków i nic.Za nim to nastąpiło piłam ok.2 m-ce napar z ząbka czosnku z łyżeczką miodu na noc aby z...
    • Witam, kupilam ostatnio ziolowe kapsulki oczyszczajace, denoxinal, uzywam ich od paru dni, mam rozne zoladkowe objawy, uzywalyscie ich tez??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się