objawy

(3 wyniki)
  • Jestem juz w II fazie diety i zaobserwowalam u siebie bardzo dziwne jak na mnie objawy. Po pierwsze to 0 zainteresowanie slodyczami. Ja ktora mogla pozrec tabliczke czekolady za jedym zamachem, teraz przechodze kolo niej obojetnie. W ubieglym tygodniu stwierdzilam, ze sprobuje kawalek w celach eksperymentalnych, otworzylam szafke, popatrzylam...i poszlam po garsc migdalow!!!! Mimo, ze w szafce byla moja ukochana czekolada Marabou!!! To nie jest normalne;-) Zniklo u mnie uczucie g...
  • Kazdego ranka od jakis 3 dni, gdy wstaje, czuje sie fatalnia, cala sie trzese, rece mi sie trzesa, mam zawroty glowy serce mi wali, ledwo stoje.wydaje mi sie ze wplywa tak na mnie ta dieta.Widocznie brakuje mi czegos, co ta dieta wyklucza.Przechodzi mi to po jakis 2 godzinach.Ale nie jest to milym uczuciem, wiec co mam robic???
  • W 3 dniu stosowania diety obudzilam sie z podwyzszonym cisnieniem i to mnie strasznie zmartwilo.Od razu popedzilam do sklepu po orzechy, ale serce uspokoilo sie dopiero po poludniu (po 2 posilkach). Czy wam tez sie to zdaza.Jest to bardzo niepokojaca sytuacja dla mnie.Prosze powiedzcie mi jak powinnam sie zachowac, kiedy to sie powtorzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się