Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      objawy

objawy

(9 wyników)
    • -- choroby raynauda forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47814
    • Na tym forum pewna pani (myślę, że jest to pani, o nicku ewax100), pisze o fibromialgii. Wśród wielu słusznych wątpliwości, jakie zgłasza ona w swych wypowiedziach, są także bardzo ciekawe i dziwne sformułowania. Abstrahuję tu od fibromialgii i od tego co ewax100 pisze o tej chorobie. Chodzi mi o tok myślenia, który ujawnia się w takich oto zdaniach: "Własnie -po przeczytaniu prosze odpowiedzieć czy fibromialgia jest chorobą i to bardzo poważną,istniejącą w rzeczywistości czy tez...
    • Macie objawy pewnej groznej choroby, bardzo wyrazne zreszta, internista zleca podstawowe badania, nic nie wychodzi, objawy sie nasilaja, kieruje do lekarza w szpitalu (gdyz tylko tam jest mozliwe natychmiastowe przyjecie) Specjalista w szpitalu, bada, robi ponowne badanie krwi, podlacza kroplowke, stwierdza ze wszystko ok, odsyla spowrotem do internisty, objawy nadal sie nasilaja i jest coraz gorzej, internista robi inne badania, znow nic nie wychodzi, wypisuje skierowanie do po...
    • Czy są jakies objawy które poprzedzają to schorzenie? Strasznie się boję. Mam niskie ciśnienie 90/55. Proszę odpiszcie
    • Pracownikom slużby zdrowia na wskroś negatywnej?Nie dość nieszcześcia że zostali nieliczni a reszta ma po 50 lat iwiecej?Kto straszy ludzi wampirami po medycynie?
    • Prosze o przeczytanie stron o fibromialgii/jak wiele ludzi na to cierpi: www.weiss.de i forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36118 - dla lekarzy i chorych Własnie -po przeczytaniu prosze odpowiedzieć czy fibromialgia jest chorobą i to bardzo poważną,istniejącą w rzeczywistości czy tez jest hipochondrią i urojeniem tak jak to uważa wielu lekarzy w Polsce.Myślę jednak że to wypływa z ich niewiedzy na temat fibromialgii tak utrudniajacej życie,normalne funkcjonowanie.Jeśli się jedn...
    • Przychodzę do urologa, siadam, on pyta; co pani jest?odpowiadam; mam kamicę, urodziłam już z pięć kamieni,na to on; nie pytam pani o DJAGNOZĘ, od tego jestem Ja.No powiem szczerze, ręce opadają.
    • ja wlasciewie nie wiem co mam bo objawy mam jak przy niedoczynnosci: niemoge schudnac mimo niskokalorycztej bogatobialkowej diety ok 1500 kcal dziennie i do tego 3 godziny dzienni eaerobik i 3 razy w tygodniu silownia, mam celuliti sn atylku, jestem spuchniety woda, mam sucha luszcaca sie skore zatkane pory al eteraz objawy nadczynnosci:od 5 lat stan podgoraczkowy ok 37,5 , pobudzenie nerwowosc, pocenie sie , ciepla skora, niepokoj, klopoty ze spaniem, szybkie bicie serca, wyniki ...
    • Rok temu przebylem zapalenie gardla,mam od tego czasu jakis bialy nalot na dziaslach i na ustach.Pozniej doszlo do tego zapalenie spojowek,przekrwienie twardowek,bole glowy,niewyrazne widzenie.I jeszcze zaburzenia pracy rytmu serca,dziwne plamy na skorze.Lekarz rodzinny odsylal mnie do roznych lekarzy a to nic nie pomoglo.Jestem zalamany.Prosze o pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się