objawy

(272 wyniki)
  • Jestem po dni po crio i zaczynam szukac objawów a tu ni w ząb. Czy mozliwe zeby nie było wcale? Jedyne co mam to delikatnie bolące piersi i to tyle. Nie wiem czy juz sie nastawiac na porazke? Czy mozliwe ze mimo braku objawów przepowiadajacych sukces jest szansa ze sie uda? Ja juz chyba popadłam w jakas paranoje. Ludzie!!! To moje pierwsze crio, w lipcu ze swiezaków tez sie nie udalo. Jak tu wytrwac do bety jeszcze tydzien. Pozdrawiam!
  • Witajcie Jestem nowy na tym forum, i mam jedno pytanko. Czy po 6-8 dniach po transferze zarodka przy zabiegu IN-VITRO powinny już być jakieś objawy wskazujące na powodzenie lub nie tego zabiegu??
  • Dziewczyny biorace CASTAGNUS: czy tez mialyscie takie objawy przy Castagnusie? Zaczelam brac Castagnusa 4 lutego (to byl 3 dzien cyklu). Biore go na zbicie poziomu prolaktyny wg zalecen gina. Owulacje wyjatkowo mocno czulam: lekarz tez potwierdzil, ze byla ona tak 17-18 lutego. Ogolnie bylam zadowolona z Castagnusa, zniknely mi bole piersi, ktore sie mi przydarzaly nawet i w srodku cyklu, lepiej sie czulam. Ale tak okolo 23 lutego pojawily mi sie wyrazne bole menstruacyjne, takie ciagniecie g...
  • Od 2 m-cy staramy sie z mezem o dziecko, coz, nie tak dlugo, ale zastanawiam sie czo cos jest nie tak skoro nie doszlo do zaplodnienia mimo stosunku z czasie owulacji, bolacego jajnika, widocznego sluzu. Zaczynam myslec nad badaniami w tym kierunku. Czy mozecie podac pelna liste? I jeszcze jedno, po owulacji, az do okresu jest mi bardzo zimno, jakby dreszcze i doslownie czasem gesia skorke. Czy ktoras miala takie objawy, czy sa zwiazanie z nieprawidlowym poziomem hormonow?
  • Mam pytanie, czy ktoś się może orientuje, albo wie gdzie szukać wiadomości na temat objawów ubocznych brania tego leku. Otóż biorę go drugi cykl i w tym cyklu - biorę wieczorem - nocami męczy mnie okroooopny suchy spastyczny kaszel, Czy to mozliwe? Proszę o informacje, bo odchodze od zmysłów dziękuje.
  • Jakie są objawy niedomogi lutealnej? Jakie badania należy wykonać, żeby potwierdzić tą przypadłość? Jakie są przyczyny?
  • Czesto objawy ciązowe sa takie same jak na @.Bóle piersi, skurcze macicy itd...dlaczego tak się dzieje...przeciez w tych dwoch przypadkach gra progesteronu jest zupełnie inna...w ciazy progesteron jest na maxa wysoki, PMS wywolywany jest przez jego spadek ...gdzie tu logika?
  • Dziewczyny! Jest już 10 dni po transferze. Z objawów, które mam to tylko niewielki ból piersi. Niec innego mnie nie boli, czuję się tak jak zawsze. Napiszcie jakie Wy macie objawy jeśli jesteście lub byłyście ok 10 dni po transferze.
  • Witajcie, Czy są jakieś objawy niepłodności poza brakiem ciąży? Chodzi o to czy np: jeśli sprawdza kobieta paskami testowymi czy ma owulację i okazuje się wg pasków, że ma to to już oznacza, że jest kobieta na pewno płodna? Czy głównym objawem niepłodności jest brak owulacji a co za tym idzie ciaży?
  • w poniedzialek mialam punkcje jajnikow.Dostalam narkoze, ktora zle przeszlam.20 min po wybudzeniu juz zmuszali mnie zebym wstala. Nie bylam w stanie wiec dostalam kroplowke z glukoza i solą.Kiedy zrobilo mi sie juz troche lepiej i myslalam ze bedzie ok to zwymiotowalam. Od tamtej pory mma dziwny ucisk w zolądku, nie moge jesc uczucie pelnosci i brak apetytu. Wczoraj myslalam ze juz najgorsze za mna bo cieszylam sie ze moglam cos zjesc od prawie 3 dni tak dzis od rana znow proble...
  • jestem 3 dzień popunkcji i juz mam dość, tak sie męczę brzuch boli, kłuje itd ogólnie nie mam siły, juz nie wiem czy to od zastrzyków Clexane 1 dziennie, czy antybiotyk 2 razy dziennie, czy to wszystko w połączeniu z pogodą, w sobotę ide na usg, transferu nie bedzie - nie będę ryzykowac pobytem w szpitalu, swoim zdrowiem, nie za wszelką cenę :( może kótreś z was miłay podobne objawy, ból brzucha, opuchnięcie całego brzucha, osłabienie. jak długo to jeszcze potrwa? już nie mam si...
  • Witajcie, Jestem dwa dni po punkcji do ICSI, jutro planowany transfer. Niepokoje sie objawami ktore mi sie utrzymuja... Mam caly czas stan podgoraczkowy 37,2- 37,3, dzis wzrosl do 37,5 i ogolnie nie dobrze sie czuje... Brzuch mnie jakos bardzo wyraznie nie boli, ale jest taki pelny, ciezki i napiety. Czy moglybyscie opowiedziec mi o swoich przejsciach po punkcji? Czy to jest normalne? Dlaczego mam te temperature? Czy powinnam cos zrobic? Pozdrawiam i baaaardzo dziekuje za pomoc
  • Czesc zakladam ten watek, gdyz wiele dziewczyn szuka infomracji na temat luteiny i skutkow jakie wywoluje. opisz ejakie ja mialam wlasciwie za kazdym razem. W linku na dole mozecie zobaczyc moje wykresiki, pierwszy jest z progesteronem drugi bez. Same mozecie wyciagnac wnioski co do roznic w wygladzie. A jezeli chodzi o moje objawy w kazdym cyklu: .zaraz po wzięciu luteiny zacyznal bolec brzuch i stawac sie wzdety .temperatura rosla powoli ale nei jakos imponujaco .nastepnego dnia lu...
  • Witam.Dzisiaj miałam transfer,ICSI.Lekarz powiedziała nam na samym wstępie,że mam oznaki przestymulowania,powiększony prawy jajnik i napuchniety brzuch i doradziła podanie jednego zarodka.Teraz się zastanawiam jakie ten zarodeczek ma szanse żeby przetrwać i czy przez to przestymulowanie mój organizm go nie odrzuci?Dziewczyny prosze o jakies informacje czy tez byłyście w takiej sytuacji i jak to sie skończyło?
  • Witam was mam dla was niespodizankę, zadałam sobie troche trudu i zebrałam chyba wszystkie możliwe objawy wczesniej ciąży,jakie znalazłam na różnych forach mam nadzieję , że wam się przyda.A i trzymam kciuki za wszystkie starajace!!!! 1. brak objawów 2. są objawy , jakie: bladość na twarzy ból łopatek senność (zaraz po owu lub później) tkliwe, powiększone, obrzmiałe piersi ( jedne bolą drugie nie) poprawa cery i włosów nietypowe pryszcze na twarzy, plecach i dekolcie zawroty glowy...
  • Czy mogłybyście napisać kiedy, i czy w ogóle miałyście jakieś objawy ciąży po iui. Jestem po pierwszej. Dopiero mija 3 dzień a ja już się wsłuchuję w swój organizm. Wiem że nie powinnam tak robić ale to silniejsze ode mnie. Proszę napiszcie czy miałyście jakiekolwiek objawy , przeczucia i od kiedy bo chyba przez następne 10 dni to zwariuję. Proszę odpiszcie!!
  • dostałam duphaston po drugiej inseminacji na podtrzymanie... mam dziwne objawy: nabrzmiałe piersi, bolące sutki, senność... czy tak jest zawsze? czy może mogę być w ciąży?
  • Witam Dziewczyny mam pytanko w imieniu przyjaciólki. Jest w 6 tyg. ciąży, przed zbliżającą się miesiączką, (której z oczywistych względów nie dostała) bolały ją piersi ale nie sutki tylko tak z boków. A teraz nic kompletnie żadnych objawów typu bóle, wrażliwość czy też uczucia napięcia. Bolą ją plecy tak jakby miała grypę. Czy powinna się niepokoić ???
  • mozna zaobserwowac,zakladajac oczywiscie ,ze sie jest w ciazy? chodzi mi o wymioty ,bol piersi itp.byla dzis u mnie kolezanka,ktora jest w 4 mcu ciazy i powiedziala mi,ze objawy miala kilka dni po przytulaniu.i byla pewna,ze tym razem jej sie udalo,wczesniej walczyla o dziecko prawie 5 lat. u mnie jest male prawdopodobienstwo,ze sie udalo,chyba rowne zeru,ale troche dobijam sie tym wsluchiwaniem w swoj organizm szukajac ewentualnych objawow,ktorych notabene brak. jak yslicie,czy pr...
  • Dziewczyny jak wyżej. U mnie są następujące: wysypka na dekolcie, chwilami uczucie zimna, po 10 dniach stosowania - dość duży ból piersi. Jak to jest u Was ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się