Forum Zdrowie Zioła
ZMIEŃ
      objawy

objawy

(4 wyniki)
    • dodam ze objawy te sie bnasylaja, mam 26 lat, ni ejestem chipohondrykiem! bakteryjna infekcja prostaty(w posieiwie nasienia min:e.coli,entrecocus fealis,morganella morgani,citrobacter,stapchylococus ...itd,posiew moczu jest zawsze czysty), od ok 5 lat, mimo ze jestem prawiczkiem, antybiotyki pomagaja tylko w czasie kuracji, sa nawroty, plus brzydki nieswiezty rybi zapach od 2 lat spod napletka, pod ktorym jest wilgotno -obrzeki calego ciala, sucha luszcaca sie skora, biale platy sko...
    • czy są jakieś zioła na przewlekły katar? zwykle czytam tylko o sposobach na zwykły katar z przeziębienia albo na zatoki, w moim przypadku jest to coś innego - naczynioruchowy nieżyt nosa, który objawia się rzadkim, przezroczystym katarem w reakcji na zimne powietrze. im zimniej, tym katar większy, zimą mam b. obtarty i bolący nos, bo muszę go wtedy wycierać co kilka minut. w nocy chyba spływa do gardła, bo powoduje rano bóle gardła. zatoki mam czyste - robię co jakiś czas prześwie...
    • mam obrzeki i sucha skore i chcialabym zastosowac jakies super silne moczopedne ziólko
    • Prosze o podanie mi rad co zastosowac na poprawe krazenia w stopach i dloniach. Mam caly czas zimne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się