Forum Kuchnia Przepisy
ZMIEŃ
      pasto

pasto

(11 wyników)
    • pasta łososiowa, w której nie ma łososia? znaczy chodzi o łososiowy kolor, czy jak?
    • bardzo dobre tylko zeby sie nie przypalilo najlepiej gotowac na teflonie..
    • ja bym w carbonarze odwrotnie smazyl najpierw boczek potem cebula potem czosnek, bo sie spali i bedzie gorzkie. albo na poczatek dał zabek na pol przekrojony do oliwy i po chwili jak zostawi smak wyjmujesz czosnek. no i pieeczarki mozna dodac.
    • To lubie! :)
    • Jeśli to jest danie wegetariańskie,to co robią w przepisie anchois?
    • Menu dnia(23)

To już polskiego kp zaponiał/ła Jak dla mnie pasta to jest mieszanina drobno rozdrobnionych składników - do smarowania pieczywa. Zamiast włoskiego "pasta" mamy piękne polskie "makaron".
    • trzeba dodac troche wiecej masla orzechowego i mniej wody tak poleca muj przyjaciel z afryki
    • Albo farfalle albo makaron, to nie to samo. Makaron, albo czesciej znane pod nazwa macaroni to obok farfalle rodzaje pasty.
    • Kminek? Wolne żarty. Uważajcie na ten przepis - jakaś głupia baba nie umiała co nie umie gotować przetłumaczyła kmin rzymski inaczej zwany kuminem jako kminek, a to całkiem dwie różne przyprawy.
    • zielona pasta curry jest bardzo ostra, danie wyszło niejadalne, pomimo że nie dodałam papryczek chilli
    • pasta z ciecierzycy to się humus nazywa - nie wiedział ciemny pismak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się