Forum Kobieta Codzienne zakupy
ZMIEŃ
      pasto

pasto

(9 wyników)
    • Czy możecie polecić dobrą,bardzo mocno miętową pastę do zębów z fluorem?Od jakiegoś czasu poszukuję takowej,ale nie mogę dobrze trafić,a szkoda mi już pieniędzy na eksperymenty.Dlatego,jeśli wiecie,która z dostępnych na rynku past ma ostro-miętowy smak to proszę o info.
    • Witam, czy możecie mi polecić pastę do zębów, które używanie jest wskazane przy krwawieniu dziąseł? Wizyta u dentystki dopiero za tydzień, a chciałbym już sam zacząć coś robić, ze swoim problemem. Z góry dzięki za pomoc.
    • Robię zmianę z Blendamedu na Colgate. A Wy czym szorujecie szczęki?
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34515&w=93403740&a=93403740
    • do koloru do wyboru i do smaku:-)) Crest waniliowo-mietowy:-) mniam maniam :-)
    • Z czego robicie? Może mała wymiana pomysłów?
    • się. Przeważnie te te wybielające albo słabo się pienią albo mało odświeżają oddech. Znacie taką co i wybiela i odświeża i pieni się ok? ]
    • Pasta z włókienkami "Joanna" jest ok, a mnie zachciało się zmian... Zmiana nazywa sie Remix Loreal i daje koszmarne efekty na moich włosach...
    • ? Po raz pierwszy z badań prowadzonych na zlecenia Polskiego Stowarzyszenia Wytwórców Produktów Markowych „ProMarka" wynika, że najważniejszym czynnikiem branym pod uwagę przy zakupie produktów codziennego użytku jest jakość, a nie tak jak dotychczas cena - donosi bankier.pl Sondaż wykazał, że Polacy przy swoich wyborach stawiają na wysoką jakość towaru (73 proc. wskazań), znanego producenta (74 proc.) i znaną powszechnie markę (56 proc.). Najczęściej kupowane produkty ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się