pasto

(192 wyniki)
  • Dziewczyny, jaka jest najlepsza pasta do zębów według Was? Najlepij do zębów wrażliwych, bo takie mam... Cena nie gra roli..
  • Chciałabym wybielić zęby, przez dokładne usunięcie osadu. Możecie polecić mi jakieś produkty? Na razie kupiłam białą perłę i blanx anty-osad. Jeśli nie poskutkują, myślałam też o Eucryl Toothpowder Freshmint. Czy mógłby ktoś, kto zna się na składnikach powiedzieć, czy to bezpieczne? Opis jest np. na www.amazon.co.uk/Eucryl-Toothpowder-Freshmint-50g/dp/B001PMRTN8
  • link pierwszy z brzegu-proszę o nie kasowanie nie wiem czy warto kupić i czy ta pasta jest skuteczna domowa jeszcze mi nie wyszła :/ allegro.pl/pasta-cukrowa-wosk-cukrowy-depilacja-naturalna-hit-i1629885202.html
  • jaką polecacie? może ktoś używał Signal White Now? Warto kupić?
  • Od niedawna robię bikini pastą u wspaniałej pani Ani w Tais przy Grzybowskiej. Nie chcę już wracac do wosku. Niestety, wczoraj, mimo że byłam umówiona, pocałowałam klamkę :-/ Potrzebuje zrobic ten zabieg szybko, a wiem, że u Ani nie znajdę juz w tym tygodniu miejsca (w ogóle trudno się do niej dostac). Jaki inny gabinet polecacie? Tak żeby było w rozsądnej cenie (tu płaciłam 80 PLN za średnio głębokie) i albo w centrum albo w zachodniej części miasta (Wola, Bemowo). Będę wdzieczna...
  • chociaz o 2 czy 3 tony, choc troche ,nie dyskutujmy u o profesjonalnym wybielaniu , chodzi mi o produkty ,ktore mozna kupic w sklepie czy czy aptece. Moj nr 1 Denivit 2.Signal white now. Co wy polecacie
  • Nie ma mojego ulubionego wosku na allegro, ale znalazlam tam paste cukrowa: www.allegro.pl/item681444104_pasta_cukrowa_camsakizi_lagodna_depilacja_wosk.html Czy to dziala tak samo? Zastanawiam sie czy kupic i wyprobowac, tylko zeby sie nie okazalo, ze to jakas lipa. Moze ktos ma doswiadczenie w tej kwestii?
  • Hej. Jest bardzo dużo wątków nt depilacji bikini różnymi sposobami. Ale możecie mi powiedzieć jak się robi pasta cukrowa? I przepis na paste cukrowa. Jakiej długości maja byc wloski. Dziekuje za pomoc
  • reklamowali niedawno pastę co "wybielą od razu". czy któraś z was już to cudo sprawdziła? fajne to? działa?
  • Czy znacie taką????
  • wlasnie kupilam paste do depilacj camzakizi... czy moze ktos doswiadczony wie jak ja najlepiej stosowac?... podgrzac, zrobic kulke?... bardzo prosze o instrukcje krok po kroku :)
  • hej hej, chcialabym usunac sobie troche plytke nazebna, zeby optycznie rozjasnic ząbki. nie stac mnie na wybielanie u dentysty,zreszta boje sie nadwrazliwosci, chcialabym zaczac od domowych sposobow- dobra szczoteczka elektryczna (sa podobno takie z koncowkami wybielającymi)i pasta wybielająca. co polecicie :)?
  • Cześć dziewczyny! Uzywałyscie może pasty do zębów blanx- jest to pasta wybielajaca zabki,do kupienia w aptece koszt ok. 22 zł. Kupiłam ja tydzień temu i może to głupie, albo siła sugestii, ale widze delikatny efekt! Używałyście jej może? Wybieliła Wam zabki??? Pozdrawiam Aga
  • Hej, szukam opinii osób, które jej używały, bo podobno całkiem skutecznie wybiela zęby (ja nie mam w dramatycznym stanie bo nie palę, ale mój mąż niestety jest palaczem i ciekawię się czy będzie skuteczna także w jego wypadku).
  • Witam. Czytałam właśnie opinie o paście cukrowej, ale niestety są one bardzo rozbieżne. Z jednej strony gładka skóra, mniej wrastających włosków, mniej bólu, a z drugiej, że nie wygodna w użyciu, że podrażnia. Zastanawiałam się nad zamówieniem tej pasty na allegro, ale teraz to już sama nie wiem. Może ktoś kto używał mi pomoże? :)
  • ktora lepsza zielona czy czerwona?
  • No właśnie - czym? Piszecie, że paskami bawełnianymi albo z flizeliny- ale skąd je bierzecie? Kupujecie gotowe, czy same przygotowujecie? Pozdrawiam
  • Szukałam na allegro cen pasty cukrowej i co się okazało: Przepis na pastę, który jest np. na wizażu co sprytniejsi sprzedają po 4,99, a czasem w wyjątkowej okazji za lzł!!! Interes kwitnie, a ludzie kupują. Widziałam tam już różne "kwiatki" ale płacić za kawałek kartki?? Jedna z ofert: www.allegro.pl/item111223415__depilacja_cukrowa_pasta_zrob_ja_sama_hit_.html
  • Hej!! czy któraś z was jej uzywała?
  • Czy ktoś używał tych past? Jesteście zadowolone? Nie mogę sie coś zdecydować, nie wiem czy to dobry produkt, ale korci mnie bo dużo dobrego słyszałam o depilacji pastą. www.allegro.pl/item99617919_depilacja_cukrowa_pasta_camsakizi_rewelacja_.html www.allegro.pl/item99401727_al_fatina_oryginalna_arabska_pasta_cukrowa.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się