pasto

(39 wyników)
  • Czy można gdzieś kupić fioletową pastę do butów? Chciałam kupic do ecco mimic ile może takie coś kosztować? [img]https://www.alison.nazwa.pl/ECCO/aukcje/75000156921%201.jpg[/img]
  • A właściwie do biało-zielonej pasty... Lepiej różowa czy niebieska? :>
  • Widziałam, że są w aptece dwie pasty Nenedent bez fluoru w różnych gramaturach i cenach. Pasta 20ml+szczoteczka kosztuje ok 20zł i napisane jest, że jest przeznaczona do pielęgnacji pierwszych ząbków. Pasta 50ml za ok 12 zł z opisem, że jest przeznaczona dla dzieci otrzymujących optymalną dawkę fluoru lub przyjmujących tabletki fluorowe. W aptece usłyszałam, że te dwie pasty kompletnie niczym się nie różnią. Skąd zatem ta rozbieżność cenowa? Pasta ze szczoteczką (która przecież koszt...
  • moj syn ktory ma 12 lat dotad myl zeby elmexem do mleczakow i blendamed truskawkowa tez do mleczakow. teraz powinien myc pasta dla doroslych ale nie toleruje jej smaku, ani miety ani fluoru. czy sa pasty dla doroslych owocowe? czy mozecie cos polecic?
  • a jeśli nie pasta to może ziołami myć. Doradźcie mi bo sama już nie wiem
  • czy jest jakaś, która działa? Może byc droższa. Używał ktoś Email Diamant?
  • chcialam sie dowiedziec jaka pasta myjecie zabki waszym dzieciom (lub same myja) jak moj syn byl mniejszy mylam mu nenedentem (powiedzymy ze to pasta) taka bez fluoru pozniej zaczelam kupowac rozego rodzaju dla maluszkow z bardzo mala zawartoscia fluoru ale wiekszosc z nich chyba jest owocowa a moj syn nie lubi smaku np. gumy balonowej . chcialam mu kupic paste colgate w żółtym opakowaniu ale wyczytalam ze jest ona z mieta i nie wiem czy nie bedzie go bolal brzuch poniewaz nie w...
  • Jaka paste do zebow kupic 8-miesieczniakowi na jego magiczne 7 zebow?
  • dla takiego malucha 1,5 roku co nie umie wypluwać ,która najlepsza i jak stosujecie??
  • Nigdzie nie mogę kupić pasty do granatowych bucików mojej córki. Mają trochę obkopane czubki i chciałam to zapastować. Jedyne co mi oferują w sklepach to farbę do skóry, ale ja głowę bym dała, że kiedyś była granatowa pasta do butów. A może Wy wiecie, gdzie coś takiego dostanę?
  • Czy ktoras jej uzywala? Naprawde jest skuteczna w wybielaniu i warta swojej ceny? I pytanie za 100 punktow - gdzie mozna dostac w Warszawie? Pytalam w okolicznych aptekach i albo nie slyszeli albo nie maja, bo za droga : (
  • Witam! Chciałabym się dowiedzieć jakiej używałyście pierwszej pasty do zębów dla dzieci. Moja córeczka skończyła roczek, do tej pory myłam jej ząbki wodą, ale teraz chyba czas zacząć pastą do zębów, bo ma już 8 ząbków i idą kolejne dwa. Proszę o odpowiedzi, bo nie wiem jaką pastę kupić.
  • Do tej pory znajduję pasty przeznaczone dla dzieci tylko do 2-3 lat. Jakie są dla młodszych dzieci?
  • Cześć dziewczyny, Czy mogłaby mi któraś z Was polecić pastę do zębów dla 11-miesięcznego bobasa? Czy może być już z fluorem? Z góry dziękuję o pomoc
  • Czy dostępna jest jakaś miętowa pasta do zębów dla dzieci ( 4 latka)? Mały bardzo lubi ten smak i podbiera mi czasami moją pastę. Wolałabym nie kupować kilku na spróbowanie, może mi coś podpowiecie. Z góry dziękuję za informacje
  • No właśnie-jaka?Dla 21 miesięcznego krokodyla z prawie kompletnym uzębieniem? Dentysta nakazał szorowanie Elmexem dla dzieci-więc szorujemy już pół roku,aczkolwiek protestując,krzycząc i wypluwając pastę gdzie popadnie.Sama spróbowałam-wstrętna....Może jest jakiś inny specyfik o miłym smaku i zapachu a podobnych walorach dla uzębienia?Dziękuję za rady.Pozdrawiam.
  • dla 1,5roczniaka?
  • czy pasta elmex jest dostepna w opcji tylko dla dzieci od 2 lat? mamy myc nia zabki a Ola ma dopiero rok i nie wiem co zrobic
  • drodzy eRodzice! czy uzywacie dla swoich 2-3 latkow, ktore nie potrafia wypluwac wszystkiego z buzi, pasty bez fluoru? jesli tak - napiszcie, proszę, gdzie kupiliscie taka paste, albo jaka firma to produkuje (ew. nazwa pasty). Troche sie naszukalismy i niestety nic!!! Z góry dziekuje! jolmar z 14 miesiecznym Kacperkiem
  • Witam Gdzie mozna kupic pastę do zębów Chicco dla małych dzieci (18 m-cy). Jestem z Poznania i tu nigdzie jej nie spotkałam. Może ktoś wie gdzie sa dostępne. A może któras z mam z innej części Polski mogłaby mi ja kupić i przesłać. Oczywiście za pobraniem. Byłabym wdzięczna za informacje. Pozdrawiam Jedynka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się