Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      pasto

pasto

(10 wyników)
    • ... bo ja właśnie jestem w trakcie. I powiem Wam, że jest to całkiem ciekawa opcja. Po pierwsze - nie trzeba sprzątać włosków (jak po depilatorze) - bo wszystkie wlepiają się w tą karmelową 'kulkę'. Po drugie - zmywa się toto zwykłą wodą, a nie olejkami jak w przypadku wosku. Tyle że na razie sam akt depilowania idzie mi dość średnio;) Ciekawe czemu ta depilacja jest w Polsce tak niepopularna.
    • hihi udało mi się w końcu załatwić prawdziwej wiejskiej ze 3 kilo jej będzie albo i więcej, więc co z niej powstanie? słonina "kiszona" w przyprawach i czosnku oczywiście smalczyk z cebulką przyprawami, czosnkiem (i może odrobiną wołowiny) pasta z mielonych chrupiących skwarek, z jajkiem na twardo i cebulką ---- pychaaaaa jeszcze jakieś pomysły macie?
    • czarnej bluzce??? załapałam się na sylwestrową domówkę i kombinuję....... pasta do zębów?? soda??? zanurzyć to czy jak???
    • www.wizaz.pl/images/jkrawczyk/depilacja_cukrowa/ stosowała któraś? Jakie metody depilacji stosujecie? Ja chyba dziś się odważę:)
    • chciałabym coś nowego postawić na stole:) zawsze są jajka zwykłe, faszerowane, pomidory z mozarellą i bazylią, kurczak faszerowany w galarecie, ew. schab lub szynka w galarecie, pomidory z sosem czosnkowym i na to startym serem (pyyycha) no i wędlina i inne mało istotne duperele co innego mogę podać? gdzieś czytałam o śliwkach owiniętych boczkiem i zapiekanych w piekarniku. no ale ot muszę na ciepło podać. a chciałabym coś na zimno jeszcze. jakieś pomysły?
    • Powiedzcie mi moje Drogie dziewczęta co robić... Siedzę sobie, siedzę i nagle czuję w ustach smak krwi. W lusterku widzę, że krwawią mi dziąsła. w dodatku bolą jak cholera. Tak same z siebie, nie jadłam nic twardego czy coś. Na szczoteczce do zębów też ciągle pełno krwi. Szczitkę mam miękką i pastę specjalną no i nic to nie działa. Czy da się coś z tym zrobić zanim zęby wylecą? Dodam jeszcze że dentysty boję się panicznie i robi mi się słabo już kiedy przechodzę obok gabinetu. p...
    • Ale nie zupę, bo to potrafi doskonale) tylko chodzi mi o świadome wypluwanie wody przy myciu zębów? Jedzeniem pluje idealnie, ale jak dam Jej wody z kranu do wypłukania, zawsze połyka ;-) Dwa lata za 2 miesiące będzie miała.
    • Aż się dobrze przyjrzałam bo w pierwszej chwili pomyślałam, że to automat z prezerwatywami w kibelku w centrum handlowym postawili. A tu proszę, zdziwko małe, bo to automat z jednorazowymi szczoteczkami i pastą do żębów. Koszt 2 zeta. Całkiem fajnie - jak ktoś się naje wieśmaka z mcdonalda i nie chce cebulą capić :D
    • od tygodnia w łazience leżała sobie pasta do butów koloru brąz. facet tydzień temu z niewyjaśnionych powodów pastował sobie buty w łazience i pastę zostawił. uparłam się że nie sprzątnę. będę udawała że nie widzę. wczoraj pękłam. wołam lubego do łazienki i pytam od kiedy ta pasta jest kopana po płytkach podłogowych i czemu jej nie schowa do szafki na buty. luby myśli, myśli, myśli... widzę jak mu się kółeczka zębate rozgrzewają w główce i wypala: kochanie, ale ona...( ta pasta)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się