wesele

(63 wyniki)
  • Jak w temacie. Proszę piszcie gdzie takowe sale mogą sie znajdować?
  • Poszukuję pilnie zespołu na wesele. Możecie polecic jakis zespół? Zależalo mi na zespole sukces, niestety nie mają wolnych terminów.
  • Czy ktoś słyszał o dobrych na poziomie cateringach na wesele?w restauracjach juz niewiedzą za ile zdzierać od przyszłych państwa młodych a podobno Chudy czy Bruś robią równie dobre jedzonko na weseliskach ktos był na weselech przez nich obsługiwane ? z góry dziekuję za pomoc czytelnikom forum .
  • Ludzie nie oszukujcie się. Wszystkie te pseudo zespoły nadają się na wiejskie przytupówy a nie na przyzwoitą zabawę.
  • Wesele(10)

Hey. Mam pytanie czy ktos by mogł pomoc ustalić koszty wesela na okolo 100 osob? Ile to wyjdzie z wszystkim :) ?
  • Witam > Jesli mieliscie wesele w stylowej prosze o opinie :)
  • Stylowa zajęta. Arkadia-ciągle myślimy... Jastrzębie jeszcze nie byliśmy Znacie jakieś restaurację w okolicach Świecie (max do 30km)?
  • Poszukuje orkiestry na wesele dobrej i zabawnej z wolnym terminem na 08.08.2009r. w Świeciu .
  • Szukam zespołu na wesele w przyszłym roku - min. 3-osobowego. Zespól może być z Grudziądza, Bydg., Torunia - byle był sprawdzony.
  • Witam wszystkich Forumowiczów. Mam pytanko, czy ktoś z Was bawił się już na weselu w Leśnej lub w Traperze (Nowe/Stare Marzy)? Chcemy imprezkę zorganizować w jednym z tych lokali, ale nie wiem jak są oceniane pod względem wyżywienia i obsługi. Czy warto, czy dać sobie spokój? Jeśli ktoś coś wie to byłbym wdzięczny za info. Pozdrowienia dla wszystkich Świeciaków (od Świeciaka z Łodzi)!
  • mam pytanie. jaki lokal jest wedlug Was najlepszy na wesele w Swieciu?? okolo 60 osob.
  • Czego państwo młodzi oczekują mówiąc że chcą żeby ich wesele było udane i niezapomniane?Często się nad tym zastanawiam.Wiele par szuka kamerzysty który najlepiej gdyby nakręcił ich wesela jak sam Wajda,lokalu który przypomina pałac w którym obsługa biega z wysoko uniesionymi tacami pełnymi znakomitości, zespołu który lepiej niż profesjonaliści w TV gra wszystkie przeboje i najlepiej bez przerw,no i jeszcze gości którzy nie narobią im wstydu.Czy na prawdę chcecie żeby Wasze wesele było t...
  • Szukam zesopołu na wesele. Moze jakies rady?
  • Jeśli ktos zna jakieś dobre zespoły na wesele,ze Świecia i okolic to bardzo proszę o pomoc.Jesli można to podajcie jakieś namiary.
  • Szukam zespołu (gitara, perkusja, akordeon,instrumenty klawiszowe), który potrafi zabawić gości, gra wyłącznie na żywo, z bogatym repertuarem dla młodszych i starszych
  • Witam, czy znacie jakieś osoby, które dekorują sale na wesele?
  • Nie koniecznie Świecie, będę wdzięczny za opinie i podpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się