wesele

(220 wyników)
  • Witam! Pilnie szukam DJ-a na wesele w Poznaniu z jezykiem angielskim badz hiszpanskim, slub ma miejsce 22 czerwca 2013. Zainteresowanych prosze o kontakt
  • Szukacie Państwo DJ NA WESELE zapraszam na strony www.djraff.pl oraz firmowy BLOG na www.djwesele.blogspot.com Baska
  • Polecam
  • Pilnie poszukiwany sprawdzony zespół muzyczny na wesele. Termin 03 . 09. 2011 Gdzie : okolice Wrocławia Full opcja : z organizacją zabawy gawiedzi włącznie. Sztuk owieczek do zabawienia : 150 +- Rodzaje muzyki : POP, muzyka biesiadna i Disco P. (tak będzie dużo alkoholu).
  • Witam:) Szukam już drugi tydzień zespołu na wesele, ja mogłabym się obejść bez muzyki na żywo, ale drugiej połowie byłoby z tym źle, więc walczę, generalnie zespoły które znamy z polecenia są już pozajmowane (wesele 02.06.2012r.)...no trudno, ale problemy się nie kończą, bo szukanie w necie kojarzy mi się z kupowaniem "kota w worku", niby niektórzy ok, ale dla mnie to za duże ryzyko, tym bardziej, że 'kupe siana' sobie życzą:/ Jeden zespól już chcieliśmy rezerwować, ale biorą 4.500 + 300 za p...
  • Witam, Szukam miłego i kameralnego miejsca na wesele do 20os. Może być Poznań lub okolice. Najlepiej gdyby był to jakiś mały hotelik, zajazd z miejscami noclegowymi. Problem może być z terminami... interesuje nas czerwiec najpóźniej początek lipca. Wesele było planowane później i na więcej osób ale po drodze się pozmieniało i musi być zaraz. pozdrawiam i z góry dziękuję za podpowiedzi. PS. A powodem takiego przyspieszenia wcale nie jest bobo;-) haha
  • Witam, poszukuję informacji o weselach w Hotelu Andersia. Czy ktoś był tam na weselu, albo je tam miał? Będę wdzięczna za informacje, ponieważ słyszałam, że mają jeszcze wolne terminy w 2009, a zależy mi na czerwcu. Z góry dziękuję za opinie!!
  • Poszukuje dj-a na wesele polsko wloskie 4.09., z gory dziekuje za namiary!agatajo@poczta.fm
  • szukam dj na wesele 10.10.2009 r w Poznaniu.
  • Potrzebny profesjonalny zespol na wesele. Najlepiej z wodzirejem, bylem na weselu gdzie byla perkusja, bas, klawisze i wodzirej z skasem. Byli naprawde swietni, niestety sa zajeci:( czy moze mi ktos polecic zespol z wolnym terminem na 19.09.2009 Oczekuje min: klawisze, perkusja i gitara wraz z wodzirejem(moze byc rowniez zespol z kobieta(mi)) Dziekuje za pomoc
  • Szukam dj na wesele, które odbędzie się 28 sierpnia 2010 w okolicach Dobiegniewa. Chciałabym by była to osoba, która zagra najnowsze hity, ale również stare przeboje. żadnego disco, coś dla młodych i starszych, ale z klasą... Nie potrzebuję wodzireja, ani zespołu, dj, tak jak na zwykłą imprezę w klubie. Ktoś coś słyszał?
  • Polecam wszystkim restaurację w Hotelu Księcia Józefa , świetna kuchnia, miła obsługa, sami skomponowaliśmy menu w/g naszych upodobań. Nasze wesele było bardzo udane !!!!!
  • Witam wszystkich! rozpoczynam intensywne działania dopięcia kwestii organizacyjnych swojego wesela. Szukam DJ który również poprowadzi wesele na kwiecień 2010 roku. Proszę o informację i podanie kontaktów do siebie z całą pewnością się odezwę. Wesele w Poznaniu.
  • Szukam zespołu na wesele w Poznaniu. Najlepiej zespół do 3 osób max i w repertuarze rockowe piosenki (inne także), zespół w stylu disco-polo mnie nie interesuje. Proszę o propozycje
  • Witam. Poszukuję zespołu na wesele, które odbędzie się 26.06.2010 kilkadziesiąt kilometrów od Poznania.
  • Pilnie szukam zespołu na wesele. Termin 27.06.2009 Miejsce: woj.lubuskie Zespół najlepiej 3-4 osobowy, z wokalem żeńskim, posiadający możliwość udostępnienia demo do przesłuchania. Proszę o szybką informację. mail: manczyn@wp.pl
  • Poszukuje Zespołu lub DJa na wesele 22.08.09r. miejscowość Wolsztyn
  • Poszukuję zespołu muzycznego 3 lub 4 osobowego na wesele 31.07.2010, które odbędzie się pod Poznaniem. Zależy mi aby zespół potrafił zabawić starszych gości a także dużą grupę młodszych. Chciałabym aby w swoim repertuarze posiadali zarówno polskie jak i angielskie wykonania.
  • Heja, Podzielcie się opiniami na temat lokali w jakich mieliście bądź będziecie mieli swoje wesele. Jeżeli szukacie lokali z woj. wielkopolskiego lub z innych województw można skorzystać z katalogu www.twojasala.pl/wielkopolskie Ja swoje miałem w Rezydencji Solei, impreza była przednia, doskonała obsługa i wystrój, szczerze polecam ten lokal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się