-
Witam
pilnie poszukuje zespołu na wesele które odbędzie się w Tychach 12.09.2015.
Bardzo prosze o pomoc jeśli ktoś słyszał o zespołach które mają wolne terminy w tym dniu.
Pozdrawiam
-
Poszukujemy zespołu na wesele w terminie 22.08.2015 w województwie śląskim. Proszę o oferty zespołów z wolnym terminem.Zależy nam na wokalu damsko-męskim, szerokim repertuarze oraz umiejętności porwania gości do tańca. Oferty można również wysyłać na emalia: iskierka252@gazeta.pl
-
Poszukuję niebanalnego zespołu na wesele
świetny wokal
max 4 osoby
mile widziany saksofon
muzyka na żywo
profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy
repertuar : pop, polskie, zagraniczne, mała namiastka disco polo:)
-
Szukacie Państwo dj na wesele polecam tego gościa.
www.djraff.pl
www.djwesele.blogspot.com
-
Poszukujemy zespołu muzycznego na wesele w dniu 19.10.2013 r. - wesele jest w Piekarach Śląskich. Czekamy na propozycje i podpowiedzi .
Z góry dziękuje i pozdrawiam
-
Witam,
Szukam zespołu muzycznego lub dja/wodzireja na wesele, które odbędzie się w okolicy Będzina 07.09.2013 r.
-
Poszukuję zespołu na wesele, planowany termin maj 2012 roku. Okolice Będzina.
Cena do 2000 zł. Proszę o wpisy zespołów spełniających podane wymagania !!!
-
Witam.
Szukam zespołu z wodzirejem na wesele 28.09.2013, które odbędzie się w Dąbrowie Górniczej.
-
Poszukuję zespołu na wesele 29/09/2012 może znacie jakiś godny polecenia?
-
Poszukujemy DJ'a na wesele w terminie 18 Sierpnia 2012 w okolicach Orzesze/Zory . Zalezy nam na tym by DJ mowil po angielsku iz bedziemy miec gosci z zagranicy i chcielibysmy zeby czuli sie swobodnie i wiedzieli co sie dzieje, bez potrzeby tlumaczenia.
Bardzo dziekujemy za wszelkie sugestie.
-
Witam,
szukam zespołu 4-5 osobowego grającego na żywo na wesele które odbędzie się 22.09.2012. w Dąbrowie Górniczej, mającego w składnie saksofonistę, grającego utwory Disco Polo, Biesiadne i nie tylko.
-
Poszukuje dobrego dj na wesele termin 9.06.2012r
-
Poszukuje dj na wesele Katowice/Mikołów w terminie 16.06.2012. żalezy nam na utrzymaniu w wiekszosci klimatu rockowego
-
w dobrej cenie;)
-
Poszukuję osoby, która poprowadzi 24 wrzesnia nasze wesele w Katowicach. Nie wiem na ile przy takich imprezach potrzebny jest język angielski, ale trzeba będzie jakoś tych zagranicznych gości zachęcić do zabawy:) Proszę o kontakt, pezesłanie namiarów telefonicznych/www do sprawdzonych i miejmy nadzieję dostępnych specjalistów:)
-
Witam szukam zespołu na wesele w terminie 27.04.2013 od godziny mniej więcej 16 do 1 w nocy. Impreza odbędzie się w Tychach. Byłoby miło gdyby zespół potrafił grać również szanty.
-
Szukam zespołu na wesele w dniu 28.07.2012 r najlepiej 3/4 os. ze Śląska , który nie tylko gra i spiewa , ale i fajnie prowadzi wesele oraz zabawy.Cena do 3000 zl. Proszę o pomoc!!!!!
-
Jesteśmy profesjonalną grupą muzyczną uświetniającą różnego rodzaju imprezy i zabawy. Na scenie tworzymy niepowtarzalną atmosferę. Mamy za sobą wiele koncertów w Polsce,jak również za granicą i to w otoczeniu wielu gwiazd rynku muzycznego.
Posiadamy bardzo bogaty repertuar zarówno coverów muzyki polskiej i światowej, jak również własnych piosenek.
Każda oprawa muzyczna w naszym wykonaniu to niepowtarzalna atmosfera którą się pamięta na całe życie.
Korzystamy z wielu nowinek technicznych...
-
Ślub już w czerwcu, a ja nic jeszcze nie mam załatwionego. Tzn. nie do końca nic. Jest termin u księdza i sala. Ale reszta... suknia, kwiaty, obrączki, muzyka. Wszystko na mojej głowie bo mój chłopak jest za granicą. Były targi ślubne w Katowicach, ale nie dałam rady pojechać. Znacie kogoś, firmę jakąś najlepiej z Zabrza, która by się tym zajęła?Albo możecie kogoś polecić. Zaczynam panikować , bo trochę odpuściłam z braku czasu.
-
Witam was drodzy forumowicze! Bardzo potrzebujemy waszej pomocy.
Szukamy jakiejś fajnej rockowej kapeli na nasze wesele z okolić
Śląska :) (jesteśmy z Cieszyna), nie za drogiej (do 2500zł) szukamy
i szukamy a wszędzie albo jakieś disco-polowe zespoły lub dwu
osobowe grające tylko na keyboardzie. Więc jeśli macie jakieś linki,
telefony bardzo by nam to pomogło. Pozdrawiamy!