-
Wiem, ze nie jest to idealne polaczenie ale chce spytac o porade. Bardzo podoba mi sie ta o to koszula i chcialem sie zapytac czy wypada w niej isc na wesele i nie bedzie to wielka kicha... Moja partnerka bedzie miala sukienke w kolorze czarnym- taka troche polyskujaca.
-
może wiecie gdzie taką mogę kupić od ręki bo wesele mam za dwa tygodnie i nie mam czasu czekać na długie przesyłki
-
Za dwa tygodnie ide na wesele, kupiłam sukienke "małą czarna" w orseyu, wczoraj wkleiłam link z tą kiecką na ematke, Panie stwierdziły, że to nie jest suknia na wesele tylko na sylwestra albo na stype. Więc pytam jaka powinna wyglądać suknia lub ubiór na wesele ?
-
Witam
www.modcloth.com/shop/dresses/take-me-out-dress
W kolorze łososiowopomarańczowym, kwiaty w podobnym stylu szarobrązowe.Cz pasuje na wesele w lipcu, czy zbyt 'zabudowana' ? Materiał jest matowy, a kwiaty lekko połyskują niteczką.Do tego szarobrązowy pasek i zakryte, zamszowe buty na platformie.
Jestem po czterdziestce, włosy blond, nie lubię zbyt odkrytych, ani kolorowych kreacji.Sukienka ma być szyta.Dziękuję za opinie.
-
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/aefc97a7b880af37.html
jestem wysoka, mam brązowe krótkie włosy, ale zastanawiam się czy nie za mdło?
Ogólnie wolę mocniejsze kolory :]
co wy na tą propozycję?
-
www.hm.com/gb/product/99325?article=99325-A
Mam pytanie - czy ta sukienka jest odpowiednia na wesele? Jakie buty i dodatki beda do niej pasowaly??
-
czy ta sukienka
jest aktualnie w polskich zarach stacjonarnie?
pytanie nr 2 - jak Wam się ona widzi na wesele? (dla 40stki, rozmiar 36 :D )
-
nie myslalam, ze bede w takiej sytuacji, ale stalo sie... za miesiac ide wesele, a sukienki brak...
chcialam kupic z zary tylko czarna, niestety juz jej nigdzie nie moge dostac (wiem, wiem czarny nie za dobry kolor na wesele, ale i tak lepszy niz bialy). Prosze doradzcie gdzie znajde cos eleganckiego... (nie musi byc czarna ;)
www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012/269210/880537/SUKIENKA%20Z%20TIULOWYM%20DEKOLTEM
-
Wybieram się na wesele. Mam już sukienkę - ciemno granatową. Chciałabym założyć to tego buty w kolorze nude: po pierwsze, aby optycznie wydłużyć sobie nigi, po drugie - chciałabym nieco rozjaśnić kreację ;) Do tego dobrałabym torebkę również w kolorze cielistym, jakieś prełowe korale i ewentualnie spinka do włosów, coś w rodzaju kwatka też w tym kolorze. Powiedzcie mi, czy dobrze kombinuję.
Trochę się już naczytałam w tym temacie i mam mętklik. Mama radzi mi, abym założyła czarne buty, bo...
-
Na początku września mam wesele i oczywiście problem co na siebie włożyć . Jestem po czterdziestce, figura taka sobie,czyli tu i ówdzie waleczki , dość szerokie ramiona i biodra, lekko wystający brzuch. Jednak największym mankamentem są nogi ,krzywe, krótkie, grube łydki , z pajączkami i żylakami więc wszelkie sukienki przed kolano albo lekko za odpadają. Zmierzyłam juz bardzo dużo sukienek i eleganckich spódnic i we wszystkim wyglądam bardzo kiepsko. Chyba pozostają tylko spodnie ale tez m...
-
Idę na ślub cywilny + jakieś dwie godziny wesela ( z małymi dziećmi więc wybrałam spodnie żeby było wygodnie).
Spodnie są w kolorze gorzkiej czekolady, len z domieszką na kant. Kusi mnie żeby je zestawić z czerwienią (trochę oklepane?) lub z nude / beżem. Właściwie to nude bardziej mi się podoba.
Może wiecie gdzie znajdę elegancką bluzkę (rozm. 44) w tym kolorze? Jakieś przykłady?
Do tego buty w ciemnym brązie czy też nude? Łatwo nie będzie bo rozm. 41/42.
Jakie dodatki (lubię duże)?
Po...
-
Dziewczyny. Wybrałam już sobie zwiewną czerwoną sukienkę na wesele i do tego granatowe bolerko. Teraz jestem na etapie poszukiwania butów. Bardzo podobają mi się takie: www.cozabuty.pl/product-pol-4085-Czolenka-Caprice-29300.html Mierzyłam je w sklepie i na nodze wyglądają super. Ale czy będą pasować do całości? Nie umiem się zdecydować. Aha! Torebkę pewnie też musiałabym mieć w kolorze tych butów? Co myślicie?
-
Kupiłam taką oto sukienę: www.hm.com/se/product/93737?article=93737-B
Teraz pytanie czy nadaje się na wesele, które mam na początku września. Jeśli tak, to jakie dobrać dodatki?
-
tak pytam zainspirowana wysypem wątków. Mi by było szkoda pieniędzy na ciągłe kupowanie kiecek, z reguły wesela mam w różnym gronie osób, więc noszę to co mam. A teraz mi się szykują dwa wesela w podobnym gronie co tydzień, więc po prostu zmienię dodatki. Szczerze to nie sądzę, żeby ktoś pamiętał, w czym byłam, a nawet jeśli, to mam to w nosie:) A wy? Jak robicie?
-
Witam,
wkrótce wybieram się na ślub, jest to młoda, nowoczesna para, wesele w modnym miejscu, raczej znajomi niz ciocie. Czy taka sukienka będzie ok? stylio.pl/kolekcje/zestaw/20180 Dodam ze panna mloda ma krotka ekstrawagancką sukienkę więc może będzie w klimacie ?
pozd
-
Hej, mam gorącą prośbę o poradę.
Wyhaczyłam na stronie boohoo.com kieckę:
www.boohoo.com/content/ebiz/boohoo/invt/azz74176/azz74176_black_default_xl.jpg
Chcę ją założyć na wesele, aczkolwiek mam wrażenie, że jest ona trochę zbyt 'plażowa'. Co o tym sądzicie?
Prezentuje się fajnie, zrobiona jest z takiej jakby cienkiej bawełny, z żakietem wygląda naprawdę elegancko.
Mam też wątpliowości, czy do takiej sukienki można założyć klasyczne czarne czółenka?
Mam gigantyczny jak na polskie reali...
-
Witam,
Czy Waszym zdaniem kobieta w 6 miesiącu ciąży może pójść na wesele w takiej sukience dzianinowej:
www.bebefield.pl/Spodnice/B34/images/1A2.php
Jakie dodatki byście doradziły ewentualnie?
Z góry dziękuje za sugestie.
-
Za 2 tyg idę na wesele, do tej pory nie znalazłam żadnej ciekawej sukienki oprócz jednej. Na czarnym tle ogromne beżowo kremowe kwiaty, wzór "rosnący" czyli na dole dużo kwiatów a góra zupełnie czarna. Odcinana pod biustem, dekolt kopertowy. Podoba mi się i ze względu na swoją tuszę dobrze czuję się w czerni. Ale czy to wypada na wesele w upalnym miesiącu?
-
czesc dziewczyny, mimo sprzeciwów chłopaka i koleżanek, zdecydowałam iść na wesele w sukience. material jest bardzo lekki, troszeczke przeswituje wiec uposażyłam się w cielistą bielizne, sukienka ma takze zamek z tyłu.
mówią, że zbyt prosta, ze nie wypada, a ja mam to gdzies i zakładam ją, co by kto nie mówił.
proszę Was o pomoc, jesli chodzi o buty dodatki.
(chociaz zastanawiam sie tez nad zupelna surowoscia, buty sukienka, i ani kolczyka. mozna?)
[img]https://urstyle.pl/site_media...
-
Jak myślicie czy ta zielona sukienka sukniawieczorowa.pl/photos/sukienka-suknia-zielona-gorsetowa-h-m-36-nowa-1392259860.jpg będzie pasowała do takich fioletowych butów rzymianki.pl/photos/tc-zara-nowe-fioletowe-gladiatorki-szpilki-r-37-1438356280.jpg ?