wesele

(135 wyników)
  • Szukam zespołu na wesele z Wałbrzycha i okolic. Który możecie polecić?
  • Szukam kucharza na wesele na październik. Proszę o pomoc!
  • Witam szukam dobrego zespołu na wesele. Proszę podajcie takie na których najlepiej się bawiliście. Dziękuję za dobre rady.
  • Proszę o polecenie dobrego dj na wesele. Myślałam o dj Mirku, jeśli ktoś miał z nim do czynienia proszę o opinie, a może jakiś inny byłby godny uwagi?
  • Szukam dobrego fotografa na wesele w 2013. Proszę o opinie i polecenie kogoś.
  • Witam szukam dj na wesele, które odbędzie się w czerwcu. Z chęcią wysłucham ofert i opinii. Proszę o namiary.
  • Witam! Mam pytanie czy ktoś widział nowo otwartą salę na Chrobrego?Sala Bankietowo-Balowa .Planujemy wesele, ciężko z salą, czy ktoś już tam był na weselu, jakie jedzenie, ceny? Może ktoś nam doradzi? Dziękuję
  • Bardzo proszę o opinie na temat lokali bądź domów weselnych w okolicy. Interesuje mnie czy dobre jedzenie, duże porcje i sprawna obsługa. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
  • Poradźcie proszę gdzie w Wałbrzychu/okolicy mozna zorganizować wesele na 100-120 osób wraz z noclegiem Za wszystkie podpowiedzi serdecznie dziękuję
  • Witam, szukam fajnego lokalu na wesele (czerwiec 2012). Wiem,że podobne wątki już były, jednak organizacja i podejście właścicieli do klienta może się zmienić. Wesele będzie na ok. 45-50 osób. Interesuje mnie przede wszystkim opinia osób, które w danym lokalu organizowały własne lub bawiły się na czyimś weselu. Zastanawiamy się nad Wiejską Chatą w Rybnicy, Maratonem (ale nie wiem czy lata świetności tego lokalu już nie minęły), Qubusem (ale ponoć mało jest jedzenia) i Nowym Akropolem. Będę w...
  • Wykonam za darmo zdjęcia z wesela, ktoś chętny?
  • Witam :) Mam zamiar zarezerwować salę balową w Marii na ten jedyny dzień w życiu. Bardzo mi się tam podoba, ale niestety nie ma wolnego terminu na 2010 rok. Zostały mi tylko piątki:/ Może ktoś z was miał wesele w Marii w piątek? Co myślicie o tej sali? Po przeczytaniu wielu opinii mam trochę obaw...
  • prosze o informację dotyczącą organizacji w Qubusie wesela jakie wrażenia, organizacja i jedzenie
  • Jak w temacie, co możecie polecić. Dodam że nie interesuje mnie cena a jakośc.
  • chciałabym zorganizować wesele na 50 osób. jaką salę moglibyście mi polecić. dziękuję za odpowiedzi
  • Czy ktoś organizował wesele w wiejskiej Chacie ? czy polecacie to miejsce na wesele ?
  • Którą cukiernię polecacie jesli chodzi o zamowienie torta na wesele? I dlaczego? A może ktoś poleci osobę do wypieku ciast? Dziękuję za wypowiedzi
  • Witam wszystkich bardzo serdecznie.Szukamy dobrej kapeli na wesele na 2013 rok czy ktoś może coś godnego polecić ...?Znalazłam Tango i Central Park ale nie wiem czy to dobry zespół. Proszę o pomoc!
  • Witam, idę w ten weekend do kolezanki na wesele, jak myslicie ile sie teraz daje bo dawno nie byłam . dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się