-
Poszukujemy zespołu na wesele w Lublinie w terminie 11.07.2015.
Zależy nam na zespole który dobrze wykona przeboje polskie i zagraniczne starsze i najnowsze. (niekoniecznie Disco Polo i piosenki biesiadne - no chyba że ktoś z gości sobie zażyczy).
Będziemy wdzięczni za podpowiedzi.
-
Fotobudka to, znane wszystkim z amerykańskich filmów i centrów handlowych, nowoczesne urządzenie do ekspresowego wydruku zdjęć.
Nasza fotobudka wyróżnia się wysoką jakością i błyskawicznym czasem wydruku.
Łatwą obsługę gwarantuje przejrzysty ekran dotykowy. Swoją pomoc oferuje również nasz animator, który cały czas służy Państwu podczas zabawy.
Dzięki licznym gadżetom, perukom i okularom, każdy kto staje przed obiektywem naszej fotobudki ma możliwość wcielenia się w całkowicie nową posta...
-
Witam,
poszukujemy fajnego DJ na wesele w 2013r, granie przez 2 dni tylko jeszcze nie zdecydowalismy sie co do miejsca ale max 2 dni i podejmiemy decyzje - przyda się też parę waszych opinii ktore miejsce wybrac, wesele na max 120 os
co do DJ to preferujemy osobę ktora potrafi rozruszac ludzi w kazdym wieku (chociaz wiecej mlodziezy bedzie - kolo 30 lat), ma przygotowane jakies ciekawe zabawy ale nie takie oklepane i kiczowate jakie sie czasem zdarzaja typu zabieranie krzesla, pompowanie ...
-
Szukam miejsca na wesele, zależy mi na tym, żeby było w okolicach Lublina lub gdzieś w stronę Cycowa albo za Cycowem. Moje wymagania: sala na ok. 150 osób, przyzwoita cena( tak ok.160 zł/os) Miejsce musi być urokliwe, ze sporą ilością zieleni, smacznym jedzeniem. Sala powinna być ładna, przestronna i schludna, a nie pałacowa( zależy nam na konkretnym wystroju, styl pałacowy raczej takowy eliminuje). Szukam od dłuższego czasu po stronach internetowych, ale ceny mnie przerażają. Może zna ktoś m...
-
Szukam DJ na wesele w Lublinie termin 24.08.13. Za wszelkie sugestie z gory dziekuje
-
Potrzebuję pomocy: czy ktoś z Was był lub słyszał może o przyjęciu weselnym w Kmicicu w Zemborzycach Tereszyńskich, ale nie na tej sali głównej, tylko w restauracji? Zastanawiam się nad organizacją w tym miejscu imprezy weselnej na ok. 80 os., ale boję się, że jest tam za mało miejsca. Jakie są Wasze opinię, czy sala do tańczenia nie jest za mała? Jak w ogóle atmosfera do zabawy w tym lokalu.
Ps. Potrzebuję jeszcze namiarów na dobry zespół, nie za dużo disco polo i z którym można się dogada...
-
Co sądzicie na temat tych lokali? Jeżeli mielibyście wybrać na swoje wesele
jeden z nich to który? Proszę o pozytywne i negatywne opinie na ich temat,
wszystkie za i przeciw:)
-
26 maja mam wesele w Lublinie. Szukam niedrogiego DJ-a ze sprzętem nagłaśniającym i oświetleniowym, który poprowadzi imprezę :)
Proszę przesyłać propozycje i adresy swoich stron str. www na maila: kejti.t@wp.pl.
-
Szukam ładnego i niedrogiego lokalu na wesele w 2012 roku, możecie cos polecić? w Lublinie i najblizszej okolicy do max.15-20 km.
Mile widziane opinie i info o domu weselnym Ola w Jabłonnej.
-
Szukam sali na wesele w maju/czerwcu 2013 na ok 140-150 osób. Szukam czegoś bezpretensjonalnego i niezbyt wielkopańskiego, z zielonym otoczeniem, zeby goscie mieli gdzie odetchnac. Problem w tym, że nie znalazłam nic takiego w najbliższej okolicy Lublina. Był Dwor Leśce, ale podobno został spalony miesiąc temu, są też Łukowiska, ale 140km od Lublina to za daleko. Może ktoś z forum zna jakieś miejsce w okolicy Lublina (do 70km) w stronę Zamościa, Roztocza, albo Rzeszowa, które mogłoby się nada...
-
Witam serdecznie,
szukamy zespołu na wesele w Lublinie. Pozdrawiamy!
-
opiszcie jakies dobre zespoły z Lubelskiego.chcę polecić mojej kuzynce na czerwiec 2008.opinie gosci weselnych są bardziej wiarygodne niż księgi gosci na stronach różnych zespolów.czekam na waszą odpowiedż!
-
Witam serdecznie!
Szukam dj na wesele, które odbędzie się 5 maja 2012 roku. Interesuje mnie osoba, która poprowadzi całe wesele łącznie z oczepinami, biesiadą przy stołach.
Zależy mi również na zagraniu marsza powitalnego u panny młodej.
proszę o konkretne oferty z ceną. Miejsce wesela 10 km od Opola Lubelskiego w Zajeździe.
-
Szukam doskonałego dj-a, a zarazem wodzireja na wesele. Mile widziane dodatkowe efekty specjalne:) bardzo proszę o oferty
-
www.superstar.net.pl
Nie będziemy się opisywać - wszystko jest na stronie, wklejamy za to wiersz jednego z naszych gości:
Super Star tu dziś rozbrzmiewa I do tańca was rozgrzewa Bo gdy Kasia pięknie spiewa Cała sala się uśmiecha Robi na gitarze grzeje Wszyscy goście wnet szaleją Drugi Robert na klawiszu Aż wołają - mistrzu, mistrzu!!! Na o Ewa ma gadane Robi zabawy z rozebraniem Chyba, że młodzi sobie nie życzą Wtedy stopuje lecz dalej krzyczy Zespół bombowy - daje czadu Lecz my tu ciągle g...
-
Szukam zespolu lub DJ na wesele w dniu 6.08.2011 r w Lublinie. Proszę zainteresowanych z wolnym terminem o adresy storn www lub tele. kontaktowy.
Pozdrawiam
Kuba
-
wiem że jeszcze jest sporo czasu ale dajcie znać który jest najlepszy.
Jest kasa i parcie na najlepszy obiekt. Ale który to? - każdy pisze że to właśnie ten.
Wymagania mojej:
1. Stylowe wnętrza - z klasą ( ma pokręcić koleżanki z bólu )
2. Nienaganne żarło
3. Musi być miejsce do spalenia calorii ( otoczenie )
4. Nie przy ruchliwej szosie
5. Klima
6. Zastawa, sztućce, wystrój.... - T.O.T.L.
7. do 30 km od Lublina
8. Cena bez znaczenia ( tzn powyżej 160 od osoby )
Dajcie znać - gd...
-
Witam
Poszukuję zespołu na wesele 4 sierpnia 2012r okolice Lublina.
Z góry dziękuję za informację
-
Poszukujemy zespołu max 3 osobowego na jednodniowe wesele w okolicach Lublina.
-
Witam,
poszukujemy zespołu na wesele jednodniowe w Lublinie na 1 września 2012 r.
Z góry dziękuję za informacje.