-
Witam,
Szukam sprawdzonego DJ na wesele jednodniowe 27.06.2015 r. w Częstochowie.
Interesuje mnie muzyka + światło.
Proszę o namiary
babeface82@interia.pl
-
Szukam DJ-a na wesele 1-dniowe 30.08.2014
-
Proszę o opinie na temat zespołów weselnych.
Ja myślałam nad zespołem YGREK, ktoś może coś o nim napisać?
Proszę też o inne propozycje, nie oczekuję REKLAM od samych zespołów, proszę tylko o opinie osób, które wynajmowały zespół.
Organizujemy wesele w sierpniu 2016, ale chcemy już teraz zaklepać 3 rzeczy: salę, zespół i fotografa/kamerzystę.
-
Witam, tak jak w temacie szukam dj na jednodniowe wesele, które odbędzie się w Częstochowie 5 lipca przyszłego roku. Możecie kogoś polecić a może ktoś może sam siebie polecić, bo udzielają się też muzycy na tym forum. Zależy mi na profesjonalizmie, kimś kto potrafi rozruszać towarzystwo i zachęcić do tańca. Raczej bez wielu zabaw weselnych. Ponieważ część rodziny nie jest przekonana do dj'a, więc trzeba udowodnić, że wesele z dj nie jest gorsze od takiego z muzyką na żywo :) Fotograf też potr...
-
Szukam dj'a lub niewielkiego zespolu na wesele. Kogos mlodego, zdolnego, z powerem i dobrym smakiem.
Bez 'zabawnych' nakryc glowy i kolorowych krawatow. Bez wiochy.
Dzieki z gory!
-
Szukam fotografa i kamerzysty na wesele 26.09.2015 okolice Częstochowy
-
Bardzo proszę o opinie na temat restauracji Luksor. szczególnie cenne będa
informacje od osób, które miały tam wesele bądź bawiły sie na weselu
przyjaciół. Z góry serdecznie dziękuję :)
-
Witam,
Chciałabym zorganizować wesele w Astorii (sala Cristal). Jednakże chciałabym żeby ktoś, kto miał już tam wesele, podzielił się ze mną swoimi odczuciami:
jakie opinie nt. obsługi, jedzenia (czy ilość jest wystarczająca), czy oświetlenie jest w porządku (czy nie jest za ciemno na sali).
Jedna sprawa wydaje mi się szczególnie dziwna: dlaczego na rok 2014 na okres wakacyjny nie ma prawie w ogóle żadnych rezerwacji na tę salę? Dziwne to, bo w kilku innych salach jakie zwiedzaliśmy-wszyst...
-
Witam,
poszukujemy barmana na wesele jak w temacie. Proszę o oferty i opinie. w miarę możliwości proszę o cennik jakby to wyglądało w przypadku jednego dnia oraz dwóch.
Z góry dziękuje za wszelkie informacje
-
Szukam zespołu na wesele 13-14 września 2014. Zespołu 3-4 osobowego, najlepiej z wokalem damskim i męskim. Ważne, aby zespół grał każdy rodzaj muzyki także najnowsze hity oraz piosenki w języku angielskim a przede wszystkim potrafił zabawić gości tak by nie chcieli zejść z parkietu.
Z góry dziękuje za propozycję.
-
Witam wszystkich 2 tyg temu miałam wesele w Małym Dworku w Olsztynie jestem mega zadowolona . Powiem szczerze ogólnie trochę się bałam bo sala jest nowa i nie wiedziałam jak to wszystko będzie ale zdecydowałam się bo większość rodzinki mam z Olsztyna i Janowa więc blisko. Ale nie żałuje przepyszne jedzenie i nie dało się tego przejeść nawet moi goście prosili aby kucharz wyszedł i się przywitał i go oklaskali brawami;)
Sala ma śliczny wystrój oczywiście kto co lubi ale ja ogólnie uwielbi...
-
Szukam fajnego zespołu na wesele 609. 2014 [ wesele jednodniowe] . Nie chcemy zabaw weselnych , muzyki disco polo itp. Szukamy zespołu lub dj z klasą :)
-
czy macie kogoś godnego polecenia?
-
Czy ktoś zna jakieś ciekawe, sprawdzone i dobre Zespoły? Będę wdzięczna za pomoc!
-
Szukam zespolu na wesele 2-3 sierpnia 2014. Najchetniej zespolu ktory potrafi zabawic publicznosc, gra kazdy rodzaj muzyki, rowniez najnowsze hity oraz piosenki w jezyku angielskim. Nie przepadamy za kompletna biesiada ale fajnie byloby gdyby zespol organizowal zabawy i konkursy. Z gory dziekuje za informacje :)
-
Witam, poszukujemy dwu-trzyosobowego zespołu na wesele najlepiej w czerwcu 2013. Zależy nam na wyprowadzeniu młodych, błogosławieństwie i dobrej zabawie przez całą noc. Planujemy nieduże jednodniowe wesele (ok. 60 osób) toteż bierzemy pod uwagę koszty, możemy się zgodzić na ok 2000 zł. Będziemy wdzięczni za wszelkie sugestie :)
-
Poszukuje zespołu na nasze wesele - w okolicach Radomska. Zależy nam na tym aby zespoł grał muzykę "na żywo" (m.in. perkusja, gitara elektryczna, fajnie gdyby był damski vocal).
Prosimy o poleceni zespołów i jeśli macie to namiar na ich stronę.
Z góry dzieki
-
Poszukujemy dj na wesele jedno dniowe na termin 15.09.2012 :)