wesele

(87 wyników)
  • Witam, Chciałabym poznać wasze opinie na temat zajazdu Amigo i Złotego Dukatu. Planujemy wesele na 140 osób i zastanawiamy się czy te lokale są odpowiednie na taką liczbę gości? Intersuje nas również jedzenie i obsługa. Napiszcie o swoich doświadczeniach związanych z tymi lokalami :) a może polecacie jakieś inne lokale?
  • Witam wszystkich, Pytanie jak w tytule, liczę na konkretne przykłady lokali, wiadomo tanio ale bez przesady. Interesują mnie ceny w lokalach w ostatnim czasie. Liczę na wasze odpowiedzi szczególnie tych, którzy już "po" :)
  • Poszukuję dj na wesele. Wesele które będzie organizowane w 2012 roku. Kogo polecacie z Tarnobrzega lub okolic i ile taki dj bierze za taką imprezę. Jeżeli macie jakiś namiary no kogoś to proszę piszcie.
  • Witam wszystkich Mam straszny problem rozstałam się z chłopakiem, a mam wesele w październiku i nie mam z kim iść. Szukam fajnego chłopaka w wieku od 25 do 38 lat umiejącego trochę tańczyć, który wybrałby się ze mną na to wesele. Pozdrawiam Karola
  • U mnie na weselu gotuje kucharka co wiaze sie z kupnem skladnikow. Rozmawialem z pewnym masazem i powiedzial ze za 1000zl zrobi mi wedliny, miesa itd. Koszty te sa suma juz swini i innych produktow. Zakladamy ze wyjdzie mies z 1/3 wagi swini. Mimo wszystko wydaje mi sie ze ten tysiac to troszke za duzo sobie liczy. Ile rzeczy mozna kupic w hurtowni za 1000zl i jeszcze z upustem. Druga sprawa wodka. Wesele nie bedzie duze ok.80 glow wiec licze ze te 80-90 butel straczy. Gdzie mozna tanio kupic...
  • Witam.Chcemy zorganizować przyjęcie weselne w tej restauracji i proszę o opinie na temat jedzenia,wystroju,sali no i ceny.Dziękujemy za wszelkie informacje.
  • Witam czy moze ktos z was byl na weselu w karczmie jorgula w nowej debie? ciekawi jestesmy jakie wrazenie na was wywarla obsluga, czy dania byly smaczne i niczego nie brakowalo... czy warto organizowac tam wesele? Z góry bardzo dziekujemy za opinie :)
  • Proszę o opinie co do organizacji wesel w Amigo. z Góry dziękuję.
  • Cześć może mi ktoś coś powiedzieć o starych browarach jeśli chodzi o wesela. Chodzi mi jak wygląda wesele obsługa itp. Dzięki wielkie za jakieś informacje
  • Witam! Szukam [b]zespołu na wesele[/b] w sierpniu 2011. Naprawdę zależy mi na waszych [u]szczerych opiniach[/u]. Podajcie mi nazwę zespołów,adres internetowej i krótką charakterystykę, co o nich sądzicie (czy jest dobry/zły i czego? itd.) Z góry dziękuję za wasze opinie, są dla mnie bardzo ważne bo niebawem muszę podjąć decyzję ;) Mam kilka oczekiwań względem zespołu: [b]Zależy mi żeby:[/b] - cena nie przekraczała 3tys zł, - była dobra solistka w zespole, - zespół umiał przygotow...
  • Czy jest w Tarnobrzegu albo okolicach lokal w którym można zorganizować takie właśnie wesele? Prosze o podpowiedzi.
  • Witam,czy może ktoś z forumowiczów organizował w ostatnim czasie wesele i sie orientuje ile mniej wiecej i w jakich restauracjach wynosi koszt za osobę??
  • Szukam opinii o p.Erneście Machała... Zamowilismy uslugi tego pana na nasze wesele...prosze o konkretne wypowiedzi bo przyznam szczerze ze szargaja mna teraz watpliwosci.... moze niesluszne ale zawsze lepiej sie upewnic:)
  • myślimy o wzięciu dja na wesele. kogo polecacie? Słyszalam ze Darek Sawicki dobrze gra? proszę o opinie
  • Ktoś szuka partnerki na wesele?Dawno nie byłam i chciałabym sie zabawic. Jestem nie pijąca ,ani nie paląca. Pisac my-and-you@wp.pl
  • witam. co sadzicie o stole wiejskim na weselu. czy warto robić. mam wesele w październiku i nie wiem czy robić czy nie. proszę o rade.
  • Wesele (6)

Co zrobić, gdy mam wesele w bliskiej rodzinie, mus iść, ale ja nie chce, szkoda mi pieniędzy i czasu, z góry wiem ze będzie do d......y. Co wymyślec?
  • pytanie raczej skierowane jest do osob ktore organizowaly lub sa wtrakcie organizowania wesela. Gdzie mozna kupic tani alkohol na wesele i co polecacie, jak marka (na to pytanie moga rowniez odpowiedziec osoby, ktore bawia sie naweselach, co wam smakuje).
  • Poszukuje lokalu na wesele Sandomierz, Tarnobrzeg lub ostatecznie Stalowa Wola.
  • Wesele(4)

Ile teraz dajecie od pary będąc gości na Weselu? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się