Forum Regionalne Śląskie Sosnowiec
ZMIEŃ
      wesele

wesele

(37 wyników)
    • Proszę wszystkich co byli na weselu lub mieli swoje wesele tam o opinię. Wszystkie opinie mnie interesują, ponieważ chcę sama zrobić tam wesele i chciałabym wiedzieć co i jak. Z góry dziękuję jeśli ktoś się wypowie.
    • Witam, czy ktoś zna bliżej restaurację APLAUZ na Środuli? Jeśli tak, to prosiłabym o szczegóły jaka obsługa, jakie jedzenie itp. Jestem zainteresowana zrobić tam wesele i zastanawiam się, ponieważ nie mogę znależć opinii na temat tego lokalu. Pomozcie prosze !!
    • Czy ktoś zna i może polecić afajnego dj na wesele??
    • Czy ktoś może mi polecić restauracje/sale/knajpę w Sosnowcu badz w okolicach na wesele na okolo 60 osob? Z gory dziekuje, jesli ktos napisze.
    • Szukam orkiestry na wesele z okolic Sosnowca. Czy ktoś mogłby jakąś mi polecić?
    • czy ktos moze sie wypowiedziec na temat sali weselnej pałacyk w działkowcu na ulicy paderewskiego??
    • poszukuję fajnego,umiejącego rozruszać gości w każdym wieku,zespołu, w rozsądnej cenie,najlepiej trzyosobowa grupa z wokalistką,gdzies z okolic a nie z drugiego końca Polski
    • czy moze ktos robil tam wesele lub przynajmniej był? chcialbym poznac opinie. z gory dziekuje
    • Gdzie w Sosnowcu mozna zorganizowac fajne i niedrogie wesele w dobrym stylu na 40 osob??
    • Tak jak w temacie, jesli macie jakies namiary to podajcie prosze. Sprawdze kazdy link na pewno.
    • Poszukuję zespołu na wesele najlepiej z wokalistką. Z góry dziękuję za informację
    • Czy znacie może jakiś godny polecenia zespół na wesele - sprawa jest strasznie pilna :-) Dzieki :-)
    • Witam, czy ktos moze mi polecic jakis lokal gdzie bedzie jeszcze wolne miejsce na wesele na ok. 60 osob w pazdzierniku tego roku ???
    • Szukam sali do wynajęcia na wesele na terenie Sosnowca(dom działkowca,dom weselny itp.)!Może być z obsługą!
    • Witam! Czy ktoś może polecić mi zespół z okolic Zagłębia na wesele? Bardzo proszę o pomoc, bo te oferty, które przeglądaliśmy są niestety do niczego. Z góry wielkie dzięki
    • Czy słyszeliście coś o restauracji Kamionki na Zagórzu - Lenartowicza? Czytalam gdzies troche niepochlebnych opinii o tym miejscu (jedzenie, problemy z mieszkancami okolicznych blokow-glosna muzyka) ale sala wyglada bardzo fajnie i mam troche watpliwosci ...
    • Szukam sali na wesele do 100 osób nie musi byc w Sosnowcu tylko musi byc gustowna i z dobrym jedzeniem. Nie ogródki działkowe ani dom działkowca tylko najlepiej jakaś fajna klimatyczna restauracja. To dla mojego brata a jego przyszła żona ma niestety dość wybredny gust. Prosze o pomoc!!!!!!!!!!
    • Witam mam prośbę czy ktoś z Was wie gdzie można wynająć w Sosnowcu sale na wesele ale tylko i wyłącznie salę bez kucharek, jedzenia itd. (Sala na ok. 90 osób) ??? Szukałam we wcześniejszych tematach ale nic nie znalazłam. Ewentualnie ładną i nie drogą salę tzn do 150 zł za osobę. Interesuje mnie najbardziej sam Sosnowiec
    • Będę wdzięczna za wszelie namiary na fajne dale i opinie. Najbardziej interesują mnie takie z miejscami noclegowymi. Miżna pidać na maila gazetowego:)
    • na pewno nie raz się ten temat pojawiał ale bardzo proszę o rady :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się