Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      wesele

wesele

(47 wyników)
    • Dziewczyny widziałyście gdzies ostatnio jakąs fajna sukienka która nadawałaby sie na wesele??? Nie za bardzo strojna! Za tydzien mam wesele sukienki nie mam i nawet nie wiem w jakim sklepie cos sensownego moge zmierzyć! A czasu mam mało ! Najlepiej żeby pasowała do beżowych szpilek :) dzieki
    • Problem, nie przymierzając, jak "do kiedy kozaki" ;-) Nie śmiać się proszę, tylko mi napisać, czy w związku z weselem pod koniec kwietnia kupiłybyście buty tego rodzaju www.mivokids.pl/product-pol-5017-Bioauri-Czarne-Skorzane-Polbuty-Dzieciece-111164.html czy raczej tego rodzaju www.mivokids.pl/product-pol-4892-Roczki-Granatowe-Skorzane-Trzewiki-Dzieciece-E-1520.html Zdecydowanie za gorąco będzie w tych pierwszego rodzaju jeśliby kwiecień był gorący? Umęczy się wtedy? Czy jakaś firma ...
    • Idziemy niedługo na wesele brata ciotecznego mojego męża. Zapowiada się dość tradycyjnie ;) Kapela, mnóstwo ludzi z rodziny- weselicho generalnie ;) na ok 150 osób. Potrzebuję sukienki dla córki. Ma 152cm wzrostu i zero atrybutów kobiecych ;) Czyli płaska jest jak deska. Odpadają sukienki podkreślające cokolwiek bo nie ma co podkreślać. Córka ma ciemne , długie włosy. Nie ma mowy o pseudohiszpańskich kieckach z Allegro z bolerkiem :/ Zdanie córki jest takie- byle nie czerwona i różowa. ...
    • Pomóżcie... za tydzień mamy wesele - męża siostra, więc bliska rodzina i mam problem. Syn 4 lata miał mieć jeansy - ciemne, wąskie HM, biała koszula z długim rękawem plus kamizelka czarna - taka ala garniturowa Next... ale pojawił się problem... Mały ma iść przed Młodymi z ich córką w kościele i zaczęłam wątpić czy ten strój na pewno pasuje. Ich córka ma jakąś kiecę z tiulem itd i nie wiem czy syn będzie do niej pasował. Nie chce Go ubierać jak "starego" ale nie chcę by wyglądał niestosown...
    • Pomocy!!! Wesele za tydzień. Kupiłam na ebay fajny garnitur ale marynarka jest za wielka i jakiś taki poważny mi się ten garniak wydaje więc syn go nie założy. Zalezy mi na tym, żeby był ubrany tak żeby mógł założyc do tego stroju sportowe buty np. tenisówki czy trampki- taka elegancja na luzie. Szukalam lnianych garniturów jednak nic nie znalazłam. Koniecznie musi mieć koszulę z krótkim rękawem ale musi tez mieć coś na tę koszulę. Nie mam już czasu jeżdzić po sklepach, w niedzielę muszę...
    • 1. moda.allegro.pl/exluzywna-suknia-emma-szara-s-36-i2364777804.html 2. moda.allegro.pl/elegancka-suknia-ever-pretty-zebra-3-kolory-cudo-i2368910924.html 3. moda.allegro.pl/promocja-wielkanocna-s-36-hit-kolory-swarovski-i2386720767.html 4. moda.allegro.pl/przepiekna-nietuzinkowa-sukienka-38-i2382104510.html 5. moda.allegro.pl/wloska-koronkowa-malinowa-asymetryczna-plisowana-m-i2373503819.html 6. moda.allegro.pl/wloska-koronkowa-malinowa-asymetryczna-plisowana-m-i2373503819.html 7....
    • ślub na 14.00 :) pasuje? czy lepiej jakiś inny kolor?
    • poradźcie proszę - może jakiś link- szukam sukienki na wesele, właściwie nie wiem jakiego kroju szukać, jestem na początku 3 ciąży, szczupła jestem ale pod wieczór albo po jedzeniu teraz zaczął mi wystawać brzuch - nie chce zatem obcisłej sukienki, jeszcze nikt :-) prawie nie wie o ciąży - nie chce zapeszać, sukienka nie może być z żadnych ciążowych bo rano jestem płaska ale wiadomo wesele późnym wieczorem
    • Witam. Mam pytanie. Za miesiąc idziemy na wesele i szukam dla moich córek sukienek. Chciałabym aby były takie same lub podobne. Czy znajdę identyczne w rozm. 86 i 128/134? Jeśli tak to gdzie? A jeśli nie to podpowiedzcie gdzie można jakieś fajne kupic, bo chodzę po sklepach i nic mi w oko nie wpadło. Byłam w Zarze, H&M. Co jeszcze? Podpowiedzcie, bo to chyba będzie trudniejsze niz kupno sukienki dla mnie
    • Witam, poprosze o podpowiedź, mój syn ma 13 lat i w czasie świąt mamy wesele. Nie chcę ubierać Go w garnitur, proszę o podpowiedź, co mu kupić, a najlepiej gdzie jest cos fajnego na takich chłopakow. Sklepy dziecinne odpadają, 170 wzrotu i chudy jak patyk.
    • Przeglądałam właśnie aukcje Allegro, chciałam upatrzeć coś na wesele. Córka ma 4latka i teraz strasznie się stroi i chce jak księżniczka chodzić w sukienkach. Niestety ja nienawidzę sukieniek balowych. Sama na wesela nie nosze sukien długich czy z gorsetami. W czerwcu mam wesele i nie wiem sama jak mam ubrać tą moją księżniczkę. Okropne są suknie z tafty z bufkami, błyszczące. Oczywiście nie pójdze na wesele jak do przedszkola. Nie mam jednak pomysłu. Jak wy ubieracie swoje cór...
    • potrzebuje pomocy w doborze niani elektronicznej. z dwu latkiem jedziemy na wesele. nad sala bedziemy mieli pokoj do spania gdzie polozymy malego spac na noc i tu zaczyna sie rola niani...zeby nie latac co 10 minut na gore zeby sprawdzic czy ok chciala bym kupic nianie o duzym zasiegu i niezawodna...co polecacie? a co myslicie o krotkofalowkach z funkcja niani Maxcom WT-108?
    • Do zeszłego tygodnia byłam przeświadczona, że mam w czym pójść, bo kreacja przygotowana od jakichś 2 miesięcy. A tu tymczasem cudowna wiadomość - udało się, znowu będę mamą! No tak, trzeba zaraz przymierzyć kreację, bo wesele już za tydzień! Mierzę i .... bez przesady, jeszcze aż tak nie widać. Jednego tylko nie wzięłam pod uwagę - trochę mi się już przytyło, i kreacja wygląda jak z młodszej siostry. Teraz latam i szukam czegoś, co starczy mi zarówno na za tydzień jak i na z...
    • Gdzie w Wawie jest spory wybor sukienek na specialne okazje ( wesele) ? Moze ktos zna nr boksow z Nadarzyna,czy z Madalinskiej? Moze ktos wie gdzie mozna zobaczyc sukienki firmy B&B studio ? Szukam sukienki ,ktora pozniej rowniez wykorzystam, ma to byc nie jednorazowa kreacja :) bbstudio.eu/ Cena max do 600 zl
    • W piatek wybieramy się na wesele przyjaciól razem z córką. Dużo wcześniej planowałam wszystko, ale pogoda pokrzyżowała nam plany ubraniowe dziecka. Stawiam na to, że w piątek będzie zimno i deszczowo, wiec sukienka z krótkim rękawem się pewnie nie nada. Czy dostanę teraz gdzieś jakieś ładne, eleganckie tuniki z długim rękawem, białe lub czarne legginsy, ewentulanie dodatkowo jakąs taką ładniejszą kurteczkę. Na zakupy na allegro nie mam czasu, upatrzyłam śliczny komplet nexta, a...
    • witam nie mogę znalesc sukienki na wesele brata.jestem przed 30 ka i nie chce wygladac jak wlasna babcia.trudno mi kupic w sklepie wiec pomyslalam o krawcowej ale czy mozecie polecic mi faSON,KTÓRY BEDZIE PASOWAL DO MOJEJ FIGURY?do chudziny mi daleko i mam duzy biust.mimo tego chce wygladac ładnie!dzięki za pomysły
    • Gdzie znajdę takie same sukienki w rozmiarach 104 i 140? Maja byś na wesele.
    • ze względu, że praktycznie każda z was jest juz po ślubie i może na wielu innych jako goście mam prośbę mam małą czarną sukienkę na szerszych ramiączkach jest z materiału takiego typu aksamit - miękki i trochę błyszczący czy wypada w niej iść na wesele ???
    • Poszukuję sukienki na wesele dla córeczki. Nie mam pojęcia gdzie coś takiego jak w linku poniżej moge dostać, mam na myśi wawę i kraków. Podpowiedzcie. www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/70/
    • Dziewczyny, szukam eleganckiej sukienki na wesele. Niestety nie mogę znaleźć nic fajnego, w sklepach królują modne obecnie bezkształtne worki :( Może podpowiecie, w jakim sklepie w Warszawie mogę kupić coś fajnego. Kolor właściwie dowolny (byle nie biały i nie całkowicie czarny), jestem szczupła - rozmiar S lub XS, cena do 400 zł. Z góry dziękuję za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się