wesele

(136 wyników)
  • Macie jakieś sprawdzone miejsca, gdzie można zorganizować dobre wesele? Chcemy jeszcze w tym roku jak się uda wsiąść ślub.
  • czy macie jakieś ciekawe doświadczenia w postaci zabaw weselnych? będzie u nas sporo młodych i troche starszych malzenstw, więc chcemy, zeby byla zabawa, ale wiem, ze nie wytrzymam żałosnych pląsów w kółeczku, nie chciałabym żeby też ciągle były zachęty do 'kielonka' :/ polećcie proszę coś na poziomie, żeby ten dzień nie był dla mnie męczarnią :) myślimy też, żeby zorganizować coś/kogoś dla dzieci- będzie ich około 10 w różnym wieku :/ czy ktoś moze cos polecic? pozdrawiam zuz
  • Bardzo proszę o opinie na temat wesela w Pałacyku.Pzdr
  • Cześć dziewczyny. Napiszcie proszę gdzie będzie ( lub było) Wasze wesele. Swoje spostrzeżenia, informacje na temat tych miejsc. Sama szukałam właśnie miejsca na wesele i próbowałam znależć jak najwięcej opinii na temat niektórych lokali. Może właśnie ten wątek pomoże wielu parą w znalezieniu tego czego szukają. Wiadomo że są gusta i guściki i to co dla jednego dobre inny skrytykuje ale jest wiele miejsc o których nawet nieraz nie mamy zielonego pojecia a tu będziemy mogły się dowi...
  • Witam, Chciałabym na gorąco podzielić się swoimi wrażeniami po naszym weselu w Pałacu Borowa w sobotę, 8 maja. Przez kilka ostatnich miesięcy czytając wpisy na forum z niezbyt pochlebnymi opiniami o tym miejscu bardzo się stresowaliśmy jak będzie wyglądało nasze wesele. Jednak od początku kwietnia, Pałac ma nowy zespół zarządzający, który bardzo stara się pracować na dobrą opinię. Podczas ostatniego miesiąca przygotowań byliśmy w stałym kontakcie z obsługą, która spełniała dosł...
  • Cześć, czy ktoś z Was robił wesele w restauracji Rucola na Buforowej? Czy były jakieś problemy, coś podpowiecie? będziemy robić niewielkie wesele, zależy nam na czasie i w sumie nie ma zbyt wielu miejsc, a tam są wolne terminy. Z góry dzięki za info!
  • Witam, poszukuję zespołu grającego wyłącznie na żywo na 31.07.2010. Wesele odbędzie się w Wałbrzychu. Proszę o maila magdawch@wp.pl lub gg nr 5524877
  • Witam Ostatnio doszłam do wniosku, że znalezienie dobrej kapeli na ślub graniczy z cudem (albo jak określił to mój narzeczony- z usunięciem krzyża spod pałacu :)) i postanowiliśmy postawić na dobrego DJ (mniejsze prawdopodobieństwo wycia do kotleta). Niestety znalezienie DJ jest zależne od opinii ludzi, którzy się dobrze przy nim bawili i dlatego pytam was internauci czy macie kogoś godnego polecenia na Lipiec 2011 (a nie 10 jak twierdzi mój fijanse :P) Pozdrawiam i z góry dziękuję; Agata
  • Hej! Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś miał tam wesele i czy poleca? Dzieki z góry:)
  • witam, czy ktos juz moze organizowal tam swoje wesele i moglyby podzielic sie swoimi spotrzezeniami i wrazeniami??zastanawiamy sie na tym miejscem i chcialabym uzyskac troszke informacji.dzieki :)
  • Jeśli byliście lub sami mieliście wesele w hotelu agro to podzielcie sie wrażniami?? jak było?? jaka sale jaka dekoracja? jak z obsługą? no i jakie jedzonko?? prosze o wszelkie info:)
  • Odstąpię termin wesela Villa Caprice 17.06.2011 - Równowartość wpłaconego zadatku 2 200,00 zł
  • Witam, Zastanawiamy się nad zorganizowaniem wesela w Zamku Dobra. Odwiedziliśmy niedawno to miejsce i rozmawialiśmy wstępnie z właścicielem. Trzeba przyznać, że zamek i park robi bardzo dobre wrażenie. Przeczytałam jednak wiele sprzecznych opinii - pozytywnych, ale w wielu przypadkach również negatywnych (np. zimne jedzenie, zimne sale, niezgodność tego co było uzgodnione z rzeczywistością, wysokie ceny, itp, itd) Wiem - ile ludzi - tyle opinii, ale jednak może drodzy forumowic...
  • Witam, szukam zespołu muzycznego na wesele 21-08-2010 we Wrocławiu. Czekam na propozycje.
  • witam, w związku z szeroko zakrojoną akcją poszukiwawczą chciałam się was dziewczyny zapytać o to czy organizowałyście wesele z dj'em, albo się na takowym bawiłyście. Jak oceniacie poszczególnych panów i poziom przez nich prezentowany? Co sądzicie nt. dj takich jak camel, basta czy dino? A może możecie polecić kogoś sprawdzonego? Wszelkie rady i sugestie mile widziane. (oprócz przekonywania do zespołu/orkiestry) dzięi, grisly
  • Czy ktoś wie gdzie w okolicach Kamiennej Góry można zorganizować ślub?> Mój mail: gromka6@onet.eu Szukam też fajnego zespołu. Podzielcie się doświadczeniami. pozdrawiam
  • Poszukuję miejsca na wesele, które odbedzie się 26.12.2009. Planujemy zaprościć około 40 osób, cena nas interesująca to około 140 zł/os. Zwiedziłam juz mnóstwo restauracji, ale po przesłaniu menu okazuje się, że cena jest całkiem inna niż ta na którą sie umawailiśmy;(Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Pozdrawiam
  • Witam, Czy znacie może jakieś hurtownie alkoholi we Wrocławiu lub w najbliższej okolicy??Wesele planuję na ok 100 osób i nawet nie wiem ile tego trzeba by było kupić...
  • Dzika-2001 przenoszę tutaj twój post, bo tam gdzie go umieściłaś nie komentujemy! "Poszukuję sensownego zespołu na 19 lipca 2008 - chodzi mi o granie muzyki przeróżnej, nie tylko biesiadnej i Krawczyka... W przerwach w tańcu żeby poleciał jakiś miły dla ucha jazzik... coś w tym stylu (każdemu lepij spożywa się posiłki jak leci spokojna rozluźniająca muzyka ...). Jakby jeszcze prowadzący imprezkę był z jajem to już w ogóle byłoby bosko :)"
  • Mam pytanie-czy któraś z WAS nie wie,gdzie można zrobic przyjęcie weselne na 100 osób we Wrocławiu lub okolicach w stronę Poznania do 130zł za osobę?Szczerze mówiąc ślub dopiero w sierpniu 2009, ale nie mogę znaleźć nic takiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się