Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      wesele

wesele

(39 wyników)
    • poszukuje autokarow na wesele , koniec sierpnia. Mozecie mi kogos polecic i jakie koszta
    • Hej chciałam prosić o opinie na temat restauracji "Pod Kasztanami" w Zabrzu. W zeszłym roku byłam tam na weselu i wszystko było ok, dlatego zdecydowałam się zamowić salę na własne wesele. Jednak teraz słyszę coraz więcej negatywnych opinii szczególnie na temat jedzenia. Mogę jeszcze zrezygnować przed wpłaceniem zaliczki dlatego będę wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami z tą restauracją. Pozdrawiam
    • Szukam transportu na wesele, autobusu lub mikrobus czy ktoś może polecici mi jakąś firme, proszę o pomoc.
    • Witam czy może ktoś podzielić się swoją wiedzą na temat organizacji wesela w restauracji VERONA w Paniówkach. Wnętrze restauracji widziałam i jest bardzo eleganckie ale chciałam wiedzieć coś więcej na temat samej organizacji oraz przede wszystkim jedzenia. Pozdrawiam
    • [b]Witam,[/b] planujemy z chłopakiem ślub na sierpień 2010 no i zaczęły się poszukiwania jakiegoś lokalu na wesele najlepiej w Zabrzu lub bliziutko Zabrza... przydałby się też namiar na niedrogi transport dla gości Może znacie jakieś lokale, gdzie jest dobre jedzenie i w miarę niedrogo. Dodam ze najlepsze by były jakieś lokale, gdzie można by było wynająć pokoje od razu, bo będziemy mieli gości przyjezdnych ( no i żeby cena noclegu była przystępna). Z góry dziękuję za wszelkie informa...
    • Mam pytanie - gdzie polecacie zrobić przyjęcie weselne? Czy ma ktoś jakieś doświadczenia? Jakie są stawki?
    • Witam wszystkich, mam pytanie odnoście restauracji "Klasyka" w Zabrzu. Zamówiłam tam wesele, ale chciałabym od Was usłyszeć jak tam jest. Chodzi mi głównie o klimat (w sumie byłam obejrzeć lokal i napić się kawy, ale to nie to samo co spędzenie tam 12 godzin w czsie zabawy), jedzenie oraz obsługę, bo muzykę złatwię we własnym zakresie. Świetnie, gdyby wypowiedziły się osoby, które miały tam same wesele lub uczestniczyły. Bardzo proszę o opinię i pozdrawiam serdecznie. ;)
    • Chciałem się zapytać czy ktoś zna ceny od osoby za wesele?
    • Szukam jakiegoś dobrego zespołu na wesele?? Odpiszcie
    • Szukamy orkiestry na wesele. Moze ktos polecic?
    • Witam! czy moglibyście polecić jakąś restaurację na zorganizowanie wesela na 70osób. Z góry dziękuję!
    • Wesele(8)

Witam serdecznie Razem z nażeczoną rozglądamy się za salą weselną, jednym z naszych faworytów jest restauracja beskid z biskupic, cenowo tną każdą konkurencje. Słyszałem też dobre opinie o sali na os. młodego górnika bar lesny Moze jest ktos w stanie polecic w przystepnej cenie? Na terenie zabrza i okolic? Pozdrawiam!
    • Czy możecie polecić jakiś sprawdzony zespół muzyczny na wesele? Pozdrawiam wszystkich "żeniatych" :)
    • Witam serdecznie i prosze o pomoc forumowiczow... wesele mam 4 czerwca 2011 roku, szukam i szukam zespolu i naprawde rece opadaja... wiekszosc juz ma zajete terminy, wiec jesli mozecie polecic cos sprawdzonego, fajnego dajcie prosze znac i za rozsadna cene - czyli tak do 3000 tys za jeden dzien dodatkowo szukam fotografa - ktory obsluzy cale wesele - licze na zdjecia niestandardowe, artystyczne slub odbedzie sie w Zabrzu, wesele w Niewiszu nad Plawniowicami pozdrawiam i z gory...
    • Zapraszam wszystkie osoby zainteresowane: allegro.pl/item550930191_wynajem_slub_wesele_konkurencyjne_ceny.html
    • Był ktoś ostatnio na weselu w Klasyce? Jak tam jest? Bardzo wdzięczna za info będę.
    • Szukam auta na wesele. Ma ktoś może jakieś namiary??
    • Szukam zespołu na wesele, które odbędzie się 29 sierpnia 2009 roku w Mysłowicach, czy jest ktoś wogóle jeszcze wolny????
    • Podajcie gdzie sa dobre lokale zeby wyprawic wesele w przystępnych cenach, okolice Zabrza, pozdrawiam.
    • Ale taki dla wszystkich -starych, mlodych i średnich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się