wesele

(84 wyniki)
  • Poszukuję namiarów na dobre zespoły w Płocku na wesele na jesień 2007. Czytałem chyba o wszystkich zespołach dość skrajne opinie, ale myślałem o np.: Diament, Saturn, Rodeo, Kings Band, BIG, Ex-Bolo i in. Macie może do nich jakieś numery tel? prośba o podesłanie na maila weselele@gazeta.pl Dzięki z góry! Kawaler - jeszcze ;-)
  • Hej, czy ktoś z Was był na weselu w figaro? na ile osób można max zrobić tam wesele i czy przy 50-60 będzie już ścisk? jakie jedzonko i czy dj fajnie gra? dzieki za wszystkie odpowiedzi
  • Poszukuję dobrego i sprawdzonego zespołu na stylowe wesele w 2012 roku ,który potrafi grać rock'n'rola... włoskie przeboje...przeboje filmowe... po współczesny pop i disco...ale potrafiłby zagrać kilka znanych kawałków disco polo dla lubiących taką właśnię muzykę gości :) Ktoś kiedyś polecał mi zespół z Gostynina ,ale nie pamiętam jego nazwy i podobno nie ma do nich kontaktu w internecie bo są na tyle dobrzy, że nie potrzebują dodatkowej reklamy :) A może macie jakieś swoje sugestie?
  • Co sądzicie o wzięciu ślubu bez organizacji wesela?? Ja nie lubię wesel więc nie chcę robić czegoś na przymus żeby tylko pokazać się przed rodziną. Nie zamierzam wydać 30-40 tys na jedną noc!! Zastanawiam się czy zamiast wesela nie mogłabym zaprosić gości na obiad albo wynająć restaurację na kilka godzin ?? Tylko nie wiem jak to zaplanować. Może ktoś był na takim ślubie i podpowie mi jak to było zorganizowane i mi doradzi jakieś miejsce na około 60 osób najlepiej w Płocku i niedrogo. Ślub będ...
  • Czy znacie jakiś dobry zespół na wesele? Chodzi tu o granie jak i zabawianie gości? Szukam zespołu który nie zanudzi gości weselnych ani też nie upije się do upadłego ;) pozdrawiam
  • Witam wszystkich bardzo serdecznie. Możecie mi podpowiedzieć gdzie można kupić najtaniej wódkę na wesele? My?lałem o Panu Tadeuszu. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam
  • Czy ktoś zna może jakieś zespoły weselne z okolic Płocka? Interesują mnie muzycy a nie śpiewający do podkładów partacze.
  • Proszę o informacje na temat tej sali: jak z jedzonkiem, obsługą, na co zwrócić uwagę. Proszę o nie umieszczanie informacji innych domów weselnych bo decyzja już została podjęta. Z góry dziękuję za pomoc.
  • Hej, Mam serdeczną prośbę do wszystkich tych, którzy organizowali wesele w sali bankietowej w Siecieniu, bądź w takowym weselu uczesniczyli. Napiszcie proszę Wasze wrażenia jak było, jaka obsługa, jedzenie ( Ile tego jedzenia?)?? A może był tam ktos na weselu na ok 200 osób - czy było w miare luźno? Organizuję tam swoje wesele w przyszłym roku i byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie , wskazówki i porady. Dziękuję serdecznie, Pozdrawiam, Wiola
  • hej:) chcialabym sie dowiedziec czegos na temat tych 2-óch zespołów, ponieważ za jakis czas mam własne wesele i nie wiemy który zespół wybrać... Jeśli ktos wie cos na ich temat to bede wdzieczna za odp:) Interesuje mnie to jak graja, co graja, czy z płyty czy na żywo, itp.
  • jaki polecacie zespól na wesele??Ile osob ile biora i jak grają?
  • Proszę o informacje nt. tego zatrucia dokładnie gdzie to było jaka sala weselna planuje wesele i chciałabym wynając salę właśnie w Ciechomicach ale PEWNĄ !!!!!!!!! Dziękuję z góry za wyjasnienie!!!
  • wesela(18)

Uważajcie na wesela organizowane przez państwa Kwiatkowskich w Ciechomicach. Byliśmy tam 25 lipca na weselu. Co do obiektu to trzeba przyznać, że robi wrażenie jednak jedzenie i obsługa są do dupy. I właścicielka też. Prawie cała moja rodzina się zatruła. Omijajcie ich szerokim łukiem. Ktoś powinien się nimi zająć, bo słyszałem, że to nie pierwsze takie zatrucie.
  • Witam, chciałam Was zapytać o ciekawą, fajną salę na wesel, co polecacie? Słyszałam że Anastazja niealeko Płocka jest ok.
  • mam do wyboru wesele we Dworku w Miszewku lub w Złotej Podkowie w Maszewie napiszcie mi o soich doświadczeniuach w zabawie w tych lokalach, szczególnie jedzenie, obsługa kelnerska, rozliczanie się. Prosze o pomoc bo slub tuz tuż
  • witam, poradzcie na której sali mozna byloby zorganizowac wesele na 80 osob? w sumie odwiedzilam kilka miejsc i mam problem, bo co niektorzy wlaciciele sal od razu mowia, ze nie oplaca im sie robic tak malego, z ich punktu widzenia, wesela.. albo ze zrobia, ale jak zaplaci sie za 100 lub 120 gosci. myslalam o sali w Amore na gorze, ale troche nie podoba mi sie, ze w tym samym czasie odbywaja sie w budynku 2 wesela. slyszalam, ze wlasciciele wieksza wage przywiazuja do wesela ...
  • cześć byliście może na weselu u kwiatkowskiej tam gdzie ten staw jest? i jak tam jedzonko i obsługa?
  • Szukamy wodzireja - DJ-a na wesele z głównym naciskiem na WODZIREJA czyli osobę która poprowadzi imprezę od początku do końca. Zależy nam przede wszystkim na kontakcie z gośćmi, pomysłowych oczepinach, oryginalnych zabawach itp. Musi by przede wszystkim przebojowy o wysokiej kulturze osobistej. Czy moglibyście kogoś polecić? Proszę o poradę.
  • czy to dobry wybór??
  • jaki polecacie zespól na wesele??Ile osob ile biora i jak grają(live czy playback).Mam juz kilka nazw wiec bede wdzieczna za opinie o tych zespolach- Ex-Bolo,Saturn, Rewanż, Quest(a raczej wokalista z Quest bo spiewa w zespole ktorej nazwy nie pamietam),Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się