wesele

(31 wyników)
  • Jestem na swiezo po badaniach, wizyta u lekarza dopiero w przyszlym tygodniu. Po 2h od wypicia 75g glukozy mam 8,12 mmol czyli z tego co wyczytałam jest to 146 po przeliczeniu - czyli za duzo. A w sobote wesele, gdzie ja tam znajde dietetyczne jedzenie? Mam siedziec o pustym talerzu? NIe to zeby byla to jakas tragedia, ale jestem tak skolowana ze nie wiem za bardzo co moge jesc co nie, a przekladajac to na jakies menu weselne to juz zupelnie. Wiem wiem ze nie wiecie co bedzie na...
  • Witam Czy któraś z Was mamy, była na weselu w ciąży? Za tydzień mam właśnie taką uroczystość u dobrej koleżanki i sama już nie wiem czy się na nią wybrać, dodam że musiałabym dojechać autobusem 400km. To mój pierwszy miesiąc, dobrze się czuję,ale mimo wszystko mam obawy... Poradźcie dziewczyny, proszę!!!
  • Jestem w trzecim miesiącu ciąży 9prawie koniec 3-go miesiąca). Za trzy tygodnie mam wesele 80 km od domu - czy powinnam jechać? Nie mówię oczywiście o szaleństwach, tańcvach itp. ale czy sama podróż i siedzenie kilka godzin przy stole nie bedzie szkodliwa? Dodam ze jestem na zwolnienie bo mam kłucia w dole brzucha - gin powiedziała ze to moze byc od pecherza, od jelit lub od nerek. Czy wy w ciąży jeżdziłyście na wesela?
  • Wybieram sie na wesele pod koniec lipca, bede wtedy w 32 tc. Czy ktoras z was byla na takiej imprezie w podobnym czasie ciazy? Na razie czuje sie swietnie, nic mi nie puchnie, zdarzaja sie promienujace bole przy kosci ogonowej, ale znosne, nacisk na pecherz tez przeszkadzajacy, ale tez da sie zniesc. Czy powinnam sie przygotowc na jakies znacznie wieksze dolegliwosci uniemozliwiajace (spokojna) zabawe?
  • 2 godz. jazdy, ślub w kościele, wesele (kilka godzin) i powrót 2 godziny, co wy na to ?
  • Niedługo mam wesele u koleżanki, a jestem w 6 mcu ciąży, więc brzuszek widoczny już. Zastanawiam się, czy wybrać sukienkę szeroką, z podwyższonym stanem, czy też normalną, tyle że objętościowo przystosowaną (z rozciągliwego materiału?). W tej szerokiej wyglądam w efekcie jeszcze szerzej, ale z kolei czy obcisła nie będzie mało elegancka? o ile kobieta w ciąży może byc elegancka, hehe. Jak miałyście w podobnej sytuacji?
  • DZIEWCZYNY, Moje pytanie może jest trochę banalne ale myślicie ze ta glosna muzyka na weselu nie zaszkodzi dzidzi?
  • PYTANIE DO MAM: CZY 2 msc po porodzie to dobry czas na wesele? Czy wszystko ze mna i z dzieckiem bedzie juz w porzadku ? CZY TO NIE ZA WCZESNIE? mam czarne wizje- bede brzydka, gruba, zmeczona i co chwile bede musiala latac do placzącego dziecka... nie wiem co mam robic a musze sie szybko zdecydowac, POMOŻCIE!!
  • Hej W sobote mam wesele, wiem ze będzie super zespół, przy którym nie można siedzieć i jeść Moje pytanie: czy w tym "wieku" ciąży można się trochę pobawić czy to jest bardzo niewskazane, bo przecież najważniejsze jest dobro dzidzi. Dodam że na początku ciązy miałam plamienia. Dzięki za odp.
  • Właśnie zostałam zaproszona na wesele znajomych. Będę wtedy w 8 m.c i nie wiem czy przyjąć zaproszenie. Czy któraś z Was była może w podobnej sytuacji. Proszę o radę.
  • czy któraś z Was może polecić jakiś dobry sklep na Śląsku, który oferuje ładne ciuszki na wesele (będę na weselu w charakteże gościa ;) lub ewentualnie w W-wie. Będę przejeżdżać przez stolicę więc mogłabym rozejrzeć się za jakimiś sukienkami lub kompletami, ale nie wiem konkretnie gdzie? Na stronach internetowych znalazłam mnóstwo adresów przeróżnych sklepów, ale z pewnością nie wszystkie mają ciekawą ofertę.A jak już wcześniej wspomniałam przez W-wkę będę tylko przejazdem więc n...
  • dziewczyny,gdzie w warszawie mozna kupić jakieś sensowne ubrania dla ciężarówki która wybiera sie na wesele??
  • Dziewczyny Za 3 tygodnie idę na wesele (odpukać, jak będę dobrze się czuła!). To będzie już 8 miesiac ciąży. W co ja mam się ubrać? Sukienki "normalne" odpadają, bo mój brzuch w nic sie nie mieści. W sklepach z ubraniami ciążowymi rzeczy są raczej na dzień, niż na wieczór. Co tu robić? pozdrawiam Agnieszka
  • Prosze Was ocencie te ciuszki ciazowe. Pozdrawiam www.funmum.com/s038_01.htm
  • Witajcie, chciałbym poznać opinię kobiet. Pokrótce opiszę Wam sytuację, w jakiej się znaleźliśmy z żoną. Otóż, ona od kilku tygodni musi leżeć, bo grozi jej przedwczesny poród. Termin ma na 20.08., natomiast 12.08 mój brat się żeni i oczywiście jesteśmy zproszeni na wesele. Dopóki ciąża nie była zagrożona, nie było problemu. Teraz żona myślała, że razem z nią wrócę z wesela ok 22.oo i że nie będę tam pił(żeby być w pogotowiu). Ja chciałbym jednak zostać dłużej, w końcu to wesele moje...
  • jak zaszłam w ciąze moja mama nalegała zebym wzieła slub jeszcze do 7 misiaca (kocham mojego chłopaka ale niewiem czy jestem gotowa na slub) ,ale wygrała bierzemy slub 17czerwca i załatwiamy restauracje po slubie dzis pojechalismy do takiej jednej i dalismy zaliczke 200zL ze zrobimy tam przyjecie jak powiedziałam to mamie to ona powiedziała ze takich rzeczy sie nie załatwia bez niej i ze ona tez chce decydowac i ja bedzie tak ze moj chłopak bedzie za wszystko płacił to nikt z moje...
  • Dziewczyny mam takie pytanie jak to jest bo juz sama niewiem co o tym myśleć. Planowaliśmy z narzeczonym ślub w tym roku ale stało sie jak sie stało zmarł jego tato. Wiec musieliśmy przełożyc nasze plany. A bardzo chcemy mieć dziecko. I tak sobie od razu pomyslałam co tam a po co nam narazie ślub weźmiemy cywilny i zajmiemy sie maleństwem. Ale gdzies tam w duszy jednak chciałabym miec prawdziwe wesele z goścmi. Jak to jest dziewczyny tak bez ślubu, chciałabym poznać opinie innyc...
  • gdzie w warszawie ? w jakich sklepach moge kupic cos eleganckiego na wesele, bedac w ciazy. pomozcie. dziekuje
  • Mam pytanie, które nie daje mi spać po nocach. Jestem w 10 tc. Ślub o którym intensywnie myślimy miałby mieć miejsce we wrześniu. To już 4-5 miesiąc ( i związane z nim zewnętrzne i wewnętrzne objawy). Proszę o porady, wspomnienia mam które podobnie przeżywały swój ślub. Jak było? Czy nie warto przesunąć go "po-ciąży"? Pozdrawiam :)
  • Witam znow, tym razem pytanie na temat ciuszkow. Po pierwsze, czy to prawda ze biust najbardziej rosnie w pierwszym trymestrze? Na dniach ide kupic jakis stanik, bo moje obecne zrobily sie przyciasne, czy mam sie nastawic na to ze za jakis miesiac (obecnie 10/11 tc) bede szla po kolejny? Pytanie drugie, do bardziej zorientowanych mam. Domyslam sie ze wielkosc brzuszka w ciazy to sprawa indywidualna, ale w tym roku czekaja mnie 4 wesela w rodzinie na ktorych musze byc, bo sie rodz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się