wesele

(50 wyników)
  • Witam! Poszukuję kreatywnego kamerzysty na wesele 3 sierpnia 2013 roku. Zależy mi na obecności kamerzysty standardowo na przygotowaniach, ślubie i weselu, natomiast chodzi mi o fajne zmontowanie filmu trwającego około godzine, w fajnym, wesołym klimacie, oraz przygotowanie do niego skrótu (teledysku) lub kilku teledysków np z pierwszego tańca itp. Proszę o porady.
  • zaproponujcie coś proszę ! :) Jeśli mieliście fajny zespół na swoim weselu, lub słyszeliście u znajomych na weselisku, albo lepiej sami jesteście członkami jakiegoś zespołu, to dajce info. PZDR
  • Czy był ktoś w ostatnim czasie na weselu w Dębiance? Znalazłam na forum kilka starych opinii ale zależy mi na bardziej aktualnych ponieważ zastanawiam się nad zorganizowaniem tam wesela i nie wiem czy mogę się spodziewać, że wszystko będzie oki? Mam jeszcze do wyboru Zajazd pod Jesionem oraz sale Roma na królewcu. Którą polecacie?
  • Witam , Czy ktoś był na weselu w Villi Demetrios w Kałuszynie ??? Jak jedzenie???
  • Czy ktoś miał tam swoje wesele lub bawił się jako gość? Byłabym wdzięczna za wszelkie opinie :)szczególnie na temat dekoracji stołów i ogólnie ilości i jakości jedzenia...
  • Możecie mi jakiś polecić? Proszę o jakieś namiary :)
  • Moja siostra ma w tym roku slub i jako sale weselna wybrala zajazd. Co myslicie o tym wyborze? Jakie jest jedzenie? Czy wszystko jest tak jak zostalo uzgodnione przy podpisywaniu umowy? Jak wystroj, obsluga i takie tam? Prosze o opinie... Pozdrawiam
  • Bardzo proszę o opinie na temat zespołu TIIM (z Białej Podlaskiej). W internecie jest b. mało info na ich temat. Każda opinia będzie na wagę złota:)
  • Witam. Wiem, że podobne tematy już były, ale były dawno temu i trochę się pozmieniało. Poszukuję kamerzysty i dobrego studia foto w przystępnych cenach z Mińska lub okolic. Podpowiedzcie mi kogoś. Pozdrawiam
  • Czy w Mińsku jest jakaś szkoła tańca? Czy sa prowadzone może jakieś kursy? Za rok się pobieramy i chcemy nauczyc się chociaż podstawowych kroków, żeby nie narobic sobie wstydu na weselu. Niektórym może to się wydac śmieszne, ale my na prawde nie potrafimy tańczyc w parze (skutki dzisiejszych imprez, gdzie każdy tańczy sam). Liczę na pomoc z waszej strony i pozdrawiam
  • Witam mam takie pytanko czy ma ktos ,z Was namiary na jakies dobre kucharki z cala obsluga ,ktore zajma sie zorganizowaniem duzego wesele ,ok 280 osob Jezeli tak to prosze o jakies namiary. Pozdrawiam
  • Witam, Czy moglibyście polecić jakieś ciekawe i fajne miejsce w okolicach Mińska ewentualnie Warszawy od strony Mińska na zorganizowanie wesela. Jak wygląda sytuacja z cenami itp Pozdrawiam
  • poszukuje kucharki na wesele prosze o namiary na panie/panow gotujacych
  • Bardzo prosze Was o wszelkie opinie i uwagi na temat tego miejsca - może byliście tam na weselu albo sami organizowaliście - co Wam się podobało? A co nie? Chodzi mi o wszystkie informacje - cena, jakość i llość jedzenia, obsługa, wyposażenie. Będę bardzo wdzięczna.
  • Jak w temacie.Wybieramy się na ślub i przyjęcie do rodziny. Może ktoś był ostatnio na takiej imprezce i jest w temacie?Przyjęcie w lokalu.
  • poszukuję opinii na temat wesel w Jedynce, czy ktoś organizował lub był gościem? jakie wrażenia?
  • Kiedyś był tam pawilon meblowy UFO, zanim przenieśli na choszczówkę. Teraz jest tam sala weselna, dopiero powstała. Czy ktoś już ją widział od wewnątrz? Podobno jest bardzo ładna i duża oraz. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Pozdrawiam tych nielicznych na forum :)
  • Witam, czy jest na forum ktoś, kto miał może wesele w Dębiance (koło Kościoła w Dębem Wielkim) lub był u kogoś i może wyrazić jakieś opinie? Na co tam trzeba uważać, co było nie tak? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi. A może ktoś ma i mógłby przesłać fotki z wesela?
  • www.domweselnyfeniks.cba.pl
  • cześć, szukam osób, które organizowały bądź były gościem na weselu w dworku w ok.Kołbieli? dworek jest z dużym ogrodem, stawem z mostkami, kładkami - miejsce ponoć jak z bajki! Niestety nie znam szczegółów, dopiero się tam wybieramy w weekend - ale chętnie poznam Wasze opinie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się