-
Szukam fajnego DJa na wesele najlepiej jakby umiał przeobrażać się w wodziereja, prowadził konkursy itp a nie zajmowal sie tylko puszczaiem muzyki bo to jednak wesele a nie impreza :P No i zeby nie byl tez osadzony w jednym gatnk muzycznym bo wiadomo przedzial wiekowy jest rozny. Mozecie kogos polecic? :)
-
szukamy ładnej, niedrogiej sali na wesele na ok. 60 os. co polecacie?
-
Witam,
Poszukuje zespołu na wesele 19 lipca 2014 w Krakowie. Proszę o pomoc i namiary na sprawdzone zespoły (4-6 osobowe)
dzięki
-
Witam wszystkich forumowiczow i zespoly,
Prosze o pomoc w znalezieniu fajnego zespolu grajacego 100% na zywo muzyke pop (nieaktualne discopolo, biesiadne itp.). Najlepiej mlodzi muzycy z kobiecym wokalem, 4-6 osobowy sklad.
Bede wdzieczny za opinie i polecenia :)
holt1410
-
Szukacie Państwo dj na wesele polecam tego gościa.
www.djraff.pl
www.djwesele.blogspot.com
-
Oprawa muzyczna wesel imprez okol.
DJ-PREZENTER -WODZIREJ
www.mariodj.pl
usługi i barmańskie
Zapraszamy
-
poszukujemy profesjonalnego fotografa i kamerzysty na wesele 19lipca
tego roku w Bielsku-Białej.polecacie kogos?
-
Szukam zespołu na wesele w dniu 21.09.2013 r
-
Szukam zespołu na wesele 25.VIII.2012 w Krakowie z wyprowadzeniem (do 3000pln)
-
Poszukujemy zespołu na wesele w letnią sobotę 2012. (Nie mamy jeszcze terminu, wchodzą w grę od 30.06 do 15.09, z wyłączeniem 2 ostatnich sobót sierpnia).
Wesele będzie jednodniowe, bez wyprowadzenia z domu itp, bez "ludowych" zabaw, bez disco-polo i biesiady.
Mile widziany jazz, pop, rock, latino, filmowe, przeboje lat minionych i współczesnych; muzyka wykonawców takich jak: Abba, the Beatels, Celine Dion, Elton John, Cohen, Eva Cassidy, Nora Jones, Katie Melua, B. Rybotycka, S. Soyka...
-
Szukam par młodych, które organizowały wesele w hotelu Fero Express w Krakowie (lub tych, które zdecydowały się na wesele tam w przyszłości). Jest to nowy hotel i nigdzie nie mogę znaleźć żadnych opinii na ich temat :( Na razie widziałam tylko umowę i ona nie nastraja zbyt optymistycznie...
-
Witam Poszukuje dobrej orkiestry na wesele 6.06.2015. Min 5 osób. Żeby grały na żywo. Najlepiej z wokalistką.
-
Szukam sali(miejsca) na wesele.Wesele na ok 70-80 osób ale ważne
żeby był parkiet na którym będzie można swobodnie tańczyc i ludzie
nie będą się potykac o siebie bo będzie tak ciasno :P Prosze o
rady :)
-
Poszukuję zespołu na wesele w Krakowie, które ma się odbyć 18.08.2011.
chcielibyśmy aby zespół grał zarówno covery, jak i piosenki biesiadne i potrafił rozruszać gości.
-
-
Witam szukam zespołu na 25 czerwca 2011 r. Wesele odbywać się będzie w Skawinie.
- Chciałabym żeby był to zespól najlepiej 3-4 osobowy, grający muzykę na żywo;
- Najlepiej z okolicy Krakowa;
- Preferowana muzyka to typowo weselna, disco polo, biesiadne, jakieś polskie przeboje oraz mile widziane prowadzenie zabaw weselnych;
- Interesują mnie zespoły, które grają też na błogosławieństwie w domu;
Byłabym wdzięczna za propozycje, pozdrawiam :)
-
Witam, poszukuje zespołu na wesele w terminie 20 sierpnia 2011(Mogilany koło Krakowa), który gra na żywo(skład 4-5 osobowy). Zależałoby mi aby wśród muzyków była osoba grająca na saksofonie, ale nie jest to podstawowy wymóg. Jeśli chodzi o muzykę to interesuje mnie raczej pop/rock, starsze i nowsze utwory oraz najbardziej popularne piosenki disco-polo.
Poproszę o oferty tu lub na adres mail: ewela102@poczta.onet.pl
-
Poszukuję zespołu min 4 osobowego z akustyczną perkusją i wokalistką najlepiej w większości na żywo.
Proszę o info zespoły z wolnym terminem :)
-
Witam,
Poszukujemy ciekawego zespołu na wesele w sierpniu w 2012r. Zależy nam na fajnym graniu, CAŁKOWICIE "na żywo" i wykonywaniu piosenek z gatunku: disco, pop, polskie, zagraniczne, biesiada i coś z przebojów góralskich :) Czy ktoś może polecić jakąś kapelę?
Pozdrawiam :)
-
Co słyszeliście o hotelu Witek koło Krakowa?
Czy ktoś był tam lub organizował tam wesele?
Mamy wstępną rezerwacje na przyszły rok i nie wiemy czy się
decydować.