Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      wesele

wesele

(44 wyniki)
    • Planuje wesele i potrzebuje namiarów na zespół muzyczny MEDIUM ze Stoczka Łukowskiego (lub okolic, dokładnie nie wiem). z góry dzięki.
    • Kogo polecacie z Siedlec? Njalepiej niedrogiego i dobrego kamerzystę. Może to być również ktoś kto hobbystycznie zajmuje się filmowaniem, nie musi to być profesjonalista. Zależy mi na miłej pamiątce ze ślubu (wrzesień br)
    • Pytanie dotyczy Dębowego Dworku. Chciałabym tu urządzic wesele, z zewnątrz mi się podoba, cena tez przystępna, tylko martwi mnie podział pomieszczeń we wnatrz (goście muszą bawić się w innym pomieszczeniu i niektóre stoły są w takim jakby przejściowym pokoju łączącym sale do tańca i sale z nowożeńcami). Doradźcie czy opłaca się tam robić wesele czy lepiej dopłacic i zarezerwować salę nowoczesną, w której sie i je i tańczy. Aha i jak tam jest z kuchnią, smaczne jedzonko czy nie bar...
    • Szukam zespołu i kamerzysty na wesele w okolicach Siedlec, czerwiec 2007, może ktoś pomoże?
    • Witam wszystkich! W tym roku biorę z mą wspaniałą :) narzeczoną ślub. Szukaliśmy w Siedlcach możliwie niedrogiej i gustownej, nie za dużej sali na wesele. Po sugestiach znajomych i rozejrzeniu się po mieście wybór padł na Hubertus. Chciałbym spytać czy ktoś z Was był tam na weselu, względnie organizował tam wesele. Czy polecacie czy odradzacie? Sala jest bardzo ładna a cena niedroga. Ale Wasze opinie pozwolą nam dokonać dobrego wyboru. Więc jak to wszystko wygląda w tym Hubertusie? ...
    • Hej Dziewczynki. Mam do Was następujące pytania:) 1. Co sądzicie na temat niedawno otwartego Opalarium przy ulicy Floriańskiej? 2. Jakiej firmy, kwiaciarnii usługi dekoratorskie najbardziej polecacie na ślub? 3. Niedawno przeczytałam, że Salon ZUZA poleca zabiegi na twarz i ciało (oni akurat głównie pod kątem studniówek, mnie bardziej interesuje pod kątem wesela) - czy korzystałyście z tego rodaju usług? Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za wszystkie opinie na te tematy:-)
    • Witam. Będziemy mieli we wrześniu 2007r. wesele w Restauracji Zajazd Europa. Chcemy mieć reportaż z wesela. Prosimy o namiary do dobrych fotografów, sprawdzonych. Może macie jakieś pozytywne doświadczenia. Janek i Karolina
    • Jeśli należycie do osób,które mają je już za sobą,czyli się orientują w tych kwestiach proszę o rady i wskazówki. Gdzie najlepiej zorganizować wesele, jaką salę wynając i jakie są jej koszty, jaki zespół zamówić oraz jaki jest łaczny koszt wesela. Oraz moze ktos mógłby podać namiary na dobrego fotografa i kamerzystę (i mniej wiecej określic ich cenę) Dziękuje wszystkim za wpisy. POZDRAWIAM
    • Chcialem poznać opinie o tym zespole!!
    • jakie macie opinie na temat sali WLKS w Siedlcach
    • Czy może ktoś obiektywnie polecić jakiś zespół z okolic Siedlec na przyjęcie weselne? Może ktoś z Was uczestniczył w weselu, na którym grała jakas fajna ekipa? dzięki za wszelkie opinie
    • Czy robił ktoś z Was wesele na sali WLKS w Siedlcach? A może ktoś był na weselu na tej sali? Jakie macie wnioski dotyczące organizacji, menu, wystroju sali itp.?
    • witam, niecałe 2 tygodnie temu mieliśmy wesele w Siedlcach i w zw. z zadowoleniem/ bądź też jego brakiem postanowiliśmy 'ocenić' osoby, które były zaangażowane w to wydarzenie: 1. gorąco polecam salon sukien 'La Sposa', który mieści się w Millenium - właścicielka super - ciepła, profesjonalna, słowna, miła, doradzi, zero problemów przy zwrocie sukni! po prostu rewelacja:) 2. restauracja i hotel 'Janusz' - również jesteśmy bardzo zadowoleni z przyjęcia (jedzenia b.dużo i ...
    • jaki zespół polecicie na wesele???
    • proszę o opinie zespołów na wesele, może pomoże mi to wybrac
    • Witajcie! Szukam zespołu na wesele. Czy możecie mi kogoś polecić. niestety Ci najpopularniejsi mają już wszystko zabookowane w nastepnym roku, a ja potrzebuje na wrzesień. Czy wiecie coś o zespole Online, albo Belfer ( z Białej Podlaskiej)? A może znacie jakies inne zespoły?? Dzieki za pomoc.
    • poszukuję dobrego zespołu muzycznego na wesele.Znacie kogoś godnego polecenia- kto dobrze gra, śpiewa i potrafi zachęcić gości weselnych do zabawy. P.S. u kogo warto zrobić zdjęcia ślubne??
    • Drodzy Foro(mu)wicze, zanim zalożycie kolejny watek o sali na wesele, fryzjerze, kosmetyczce, kwiaciarni, kamerzyście, fotografie, kierowcy, zespole- proszę użyjcie wyszukiwarki. Każdy z tych tematów był poruszany kilkakrotnie i dosyć obszernie, więc po co wyważać otwarte drzwi? pozdrawiam
    • Często ktoś pyta o te sprawy na forum. To znaczy, że nie ma na ten temat w Siedlcach strony z której nowożeńcy mogli by uzyskać potrzebne informacje. Dobrze by było by taka strona powstała. Jeśli świadczący te usługi tj. 1.wynajmujący sale weselne, 2.zespoły muzyczne, 3.sklepy z odzieżą ślubną i inne widzą również taką potrzebę, proszę pisać przez kontakt z niżej wyszczególnionej strony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się