-
Chcialabym sie zorientowac co jest bardziej oplacalne czy zorganizowanie sobie wesela gdzie trzeba wynajac sale, kucharke, wszystko kupic itd., czy tez wynajac gotowa sale i zaplacic za osobe i o nic sie nie martwic. Poprosze o konkretne odpowiedzi jezeli ktos sie orientuje. wesele na 150 osób.
-
Co lepiej wybrać: sale weselną za 200 zł od osoby i świety spokój, czy sala + kucharka ( wszystko oddzielnie) ?? na Czym lepiej się wyjdzie finansowo?
-
Witam. Mam wielką prośbę a mianowicie tak jak napisałem w temacie interesuje mnie wódka na wesele. Może orientujecie się gdzie można tanio kupić z tym że nie chodzi mi o żadne podróbki. Jak się rozglądałem to za 18.5 można kupić Stocka w jednej z hurtowni i właśnie nie wiem czy to dobra cena.DZIĘKI z góry za każde info.
-
Witam
Czy mógłby mi ktoś napisać gdzie są fajne sale w Ciechanowie i okolicach
gdzie można zrobić wesele?!
-
Witam, chcielibyśmy zorganizować z narzeczonym wesele na około 140 osób. Myślimy o sali z własną kucharką. Jakie są to mniej więcej koszta? Czy się opłaca?
Sala o któej myślimy to koszt 2500-3000 zł, a jaki jest koszt kucharki, kelnerów oraz jedzenia?
z góry dziękuje za odpowiedź.
pozdrawiam Kasiula
-
Witajcie
Potrzebuje namiary do wypozyczalni samochodow na wesele. A moze sa osoby prywatne, ktore
sie tym zajmuja.
z gory dziekuje i pozdrawiam
-
Hey:) Jakie sale polecacie na wesele w Ciechanowie i za jaką cenę można wynająć salę????
-
Witam, czy znacie może jakiegoś super dJ na wesele z okolic Ciechanowa, który mógłb zastąpić zespół
-
Słuchajcie, mam do Was pytanie. Ile trzeba zapłacić za nagranie wesela w ciechu. Chodzi o lipiec tego roku. Taki jeden cwaniaczek zaśpiewał mi taka kwotę że aż usiadłem z wrażenia. Co prawda jest dobry ale..... . No właśnie ale.
Pomóżcie, może znacie kogoś tańszego???
-
[b]Jak w tytule :) proszę o propozycje Ciechanowa ewentualnie okolice :) [/b]
-
wiem, że temat był podnoszony na tym forum, ale może ktos ma jakies świeże, aktualne info.. który zespół na wesele?!
-
Czy możecie dać namiar lub zaproponować dobry zespół muzyczny na wesele,gdzie nie króluje głównie disco polo? Proszę piszcie!!
-
witam!u kogo mozna zamówić dobry w smaku i dobrze wyglądający tort na przyjęcie weselne?
-
Witam!
Słyszałem że dziś było pierwsze wesele w sali weselnej magnat. Czy moze ktos z was byl tam gosciem i moglby mi powiedziec jak wygladalo cale wydarzenie? jak z jedzeniem, obsluga i ewentualnie inne szczegóły warte wspomnienia
Planuje swoje wesele tam zrobić ale wole uslyszec opinie od innych.
Z góry dziękuję , Pozdrawiam
-
Jako kucharkę na wesesla polecam Panią Kaniecką Jadwigę z Ciechanowa.
Na prawdę fajna babeczka. Solidna firma.
Robi wszystko, ciasta, tort weseslny jaki kto sobie zażyczy.
Kelnerzy i obsługa na kuchni przemili i fajowi. Bardzo nowoczesne i przesmaczne posiłki.
Jedzenia ful wypas aż uszami wychodzi, a w trakcie wesela kilka super niespodzianek wyjściowych.
Wesele miałam w tym roku i ja, i moi goście byli zachwyceni.
To co ta kobieta wyczynia w kuchni przechodzi ludzkie pojęcie.
Z cał...
-
Witam wszystkich,
czy ktoś miał wesele w restauracji Parkowa w Opinogórze tym lub w zeszłym roku???? Jeśli tak (poprzednie lata mnie nie interesują) to proszę o Waszą opinię na temat tej sali, tj. wystrój, jedzenie, obsługa, ewentualnie pokoje hotelowe. Razem z narzeczonym zastanawiamy się nad organizacją wesela w tym lokalu i bardzo zależy nam na każdej opinii.
p.s. proszę o wypowiedzi tylko na temat tej sali. Na temat pozostałych sal w Ciechanowie czytałam na innych forach. O Opinogórz...
-
Możecie mi polecić jakiegoś kamerzystę z Ciechanowa lub okolic zajmującego się videofilmowaniem wesel?
-
Witam poszukuję kontaktów, do firm które zajmują się wynajmem BUSa z kierowcą, może ktoś ma kontakt do Pana z Płońskiej.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc
-
planuje wesele na 100 osob. pomorzcie jaka wybrac sale, zespol, czy
lepsza kucharka czy zaplata od osoby.ile wogole to wszysko bedzie
kosztować
-
Witam. Poszukuję zespołu muzycznego na wesele. Jakie w Ciechanowie i okolicach są zespoły które byście polecili?
Czekam na wasze propozycje