-
Witam, poszukujemy Dj`a na wesele 27.06.2015 Iława. Interesuje nas różnorodna muzyka (coś dla młodych, coś dla starszych, łącznie z klasyką), bez szalonych konkursów i zabaw.
-
znacie jakiegoś fajnego dj na wesele, imprezę?
-
Szukamy zespołu na wesele (bez poprawin) w dn.26 kwietnia 2014 r. we Wrocławiu.
Zależy nam na orkiestrze grającej tylko na żywo, mile widziany saksofon/akordeon, grającej zarówno polskie i zagraniczne szlagiery, jak i biesiadne piosenki;).
Proszę o oferty na adres: caitra@gazeta.pl
-
Witam! Poszukuję zespołu na wesele 31.08.2013 w Wielkopolsce - najlepiej o bardziej rockowym niż discopolowym brzmieniu.
-
Drodzy,
poszukuje par, które planują bądź mają już odbyły swoją imprezę weselną w tym miejscu.
Dom weselny : karczmanapiwnej.pl/oferta/54/46/dom_biesiadny.html
Planuje swoje wesele na wrzesien tego roku i chcialabym dowiedziec sie jak wyglada organizacja takiej imprezy wlasnie na tym obiekcie.
Bede wdzieczna za pomoc!
-
Szukam Dj'a na wesele z okolic Śląska lub Dj'a dla, którego dojazd nie jest problemem. Chodzi mi o kogoś na poziomie z dobrym gustem muzycznym i który nie będzie - mówiąc potocznie - robił wiochy i przebierał się, zakładał peruki itp. Naprawdę zależy mi na kimś z klasą ;) Będę wdzięczna za informację jeżeli ktoś zna kogoś takiego ;)
-
Witam, byłam wczoraj na targach ślubnych i dostałam reklamę firmy zajmującej się dziećmi na weselu. W zasadzie nigdy bym o tym nie pomyślała organizując wesele ale jak sobie przypomnę te wszystkie wesela na jakich byłam, spocone dzieci biegające po sali nie mające co z sobą zrobić jak rodzice tańczą to chyba takie animatorki to świetny pomysł...Czy macie jakieś doświadczenia, byłyście na jakimś weselu z animatorkami? A może macie opinie na temat kiddybomm.pl? bardzo proszę jak myślicie rezerw...
-
Ślub już w czerwcu, a j nic jeszcze nie mam załatwionego. Tzn. nie do końca nic. Jest termin u księdza i sala. Ale reszta... suknia, kwiaty, obrączki, muzyka. Wszystko na mojej głowie bo mój chłopak jest za granicą. Były targi ślubne w Katowicach, ale nie dałam rady pojechać. Znacie kogoś, firmę jakąś najlepiej z Zabrza, która by się tym zajęła?Albo możecie kogoś polecić. Zaczynam panikować , bo trochę odpuściłam z braku czasu.
-
Witam, szukam zespołu na wesele w Warszawie 19 pażdziernika 2013.
Zespół musi koniecznie grac na zywo. Nie chce dyskietkowcow.
Chcialbym ze w skladzie zespołu była perkusja, saksofon, wokalistka (oczywiscie meskie glosy rowniez). Zespol powinien posiadac dobre naglosnienie oraz zalezy mi na tym aby zespol mial
bogate oswietlenie dyskotekowe, np jakies lasery, czy wytowrnice dymu, baniek itp.
Szukam zespołu ze zroznicowanym repertuarem i w cenie max 3.000zł.
-
Witam!
Poszukuję zespołu muzycznego na wesele. W grę wchodzi tylko zespół grający na żywo, posiadający w składzie saksofonistę. Mile widziany zespół z Podhala / małopolski ze znajomością tamtejszego folkloru. Wesele w woj. lubuskim.
-
Witam serdecznie,
poszukuję solidnej, utalentowanej kapeli na wesele 06.09.2014, czy ktoś z was mógłby polecić rzetelny i dobrze śpiewający zespół? Po dziesiątkach przesłuchanych zespołów jestem po prostu zrezygnowana :(...
Proszę o pomoc :)
-
Uwaga na zespoły w większych składach.
Byliśmy na takim weselu i nie mogliśmy się
wcale dobrze wybawić.
Pozostał tylko ból głowy.
Tu macie przykład dlaczego NIE WARTO brać większych zespołów
na wesele -zespół THECRUSH
www.thecrush.pl/index.php/wideo.html
Jedno wielkie dudnienie jak w garażu na próbie
a ludzie udają że się dobrze bawią.
Każda piosenka na 1 kopyto i po aranżacji nie można
nawet poznać co to za przebój.
Szkoda kasy i słuchu.
Co to za głupia moda na wielkie s...
-
Poszukuję zespołu na wesele, które odbędzie się 22.08.2015 roku w Krajnie (okolice Kielc). Szukam zespołu, który więcej gra niż odpoczywa i potrafi dobrze zabawić gości ;))
Bardzo porszę o przesyłanie ofert na adres andzelikapilat@gmail.com
Dziękuję
-
Polecam dj na wesele
www.djwesele.blogspot.com
-
Witam
Słyszałam że firma akcjafilm Koszalin robi świetne filmy weselne, oglądałam jeden u znajomych i byłam zachwycona, jednak film był sprzed kilku lat .Potrzebuje dobrego kamerzysty .Czy ktoś korzystał z ich usług i czy poziom jest równie wysoki ? proszę o opinię
Pozdrawiam
-
www.zespolyweselne.pl
wwwzespolyweselnepl.blogspot.com
-
Witam,
poszukuję fajnego i taniego zespołu na małe wesele na 17.08.2013 - WARKA (mazowieckie). Proszę o podawanie cen. Jeżeli macie wolny termin to podaję kontakt mailowy: betty5@poczta.onet.pl
pozdrawiam
Beata
-
Szukam zespołu na wesele i poprawiny w dniu 29.06.2013 r. w Aleksandrowie Kujawskim. Jeżeli jakiś zespół ma wolny termin proszę o ofertę :)
-
Witam,
Proponuje nowy wątek, trochę bardziej uszeregowany, dlatego dodaję proste zasady tak aby się nie pogubić:
1) Opisując nowe miejsce odpowiedz pod tą wiadomością.
2) Mowa o weselach na 70-120 osób - czyli pewnie takich średniej wielkości, które interesują większość osób.
3) [b]W tytule wpisu wpisz temat : [u]"Nazwa miejsca, xxx/zł za os" [/b][/u]
4) Swoją dodatkową opinię i inne informacje (np. dodatkowe opłaty, ceny noclegów, kącików itd.) , najlepiej [b] z linkiem do strony in...