Forum Turystyka Polska ROZTOCZE
ZMIEŃ
      wszystko

wszystko

(111 wyników)
    • no nie Forum takie malo aktywne !!!!! co jest z Wami milosnicy Roztocza, staram sie ostanio jak moge i nic nie da sie rozkrecic. Chyba przstane .........:-( no tak trzeba byc tak daleko jak ja od Roztocza aby moc docenic ile jest warte.........ech................ gdybyscie mieli wokol siebie w promieniu 6 km 4 autostrady to dopiero docenilibyscie ..........ooooo jak ja tesknie aby zobaczyc prawdziwy las......i jakas sarne na polu i grzybka pod drzewem i jagody...........nie, ma ...
    • zdrowia i pomyslnosci z okazji swietowanych w tych dniach Urodzin! (22.XII - 20.I)
    • podobno mrożnie porywisto jest na swiecie...a domach już niedługo zacznie wesoło błyskać ogień w piecu(wercja nowocz.-na płycie elekr.),i będą roztaczać się zapachy dań przygotowywanych na wieczerzę, rozpoczyna się najpiekniejszy wieczor w roku,szczególnie dla dzieci,dzień w ktorym atmosfera basni urzeczywistnia sie na pare godzin, gdy pod pieknie ubraną choinką, w swietle kolorowych swiatelek znajdują prezenty o ktorych marzyly,a my trochę wyrośnięte już dzieciaki cieszymy się p...
    • A więc każdemu z nas (bo przecież każdy nosi w sobie dziecko) życia słodkiego jak czekolada i miękkiego jak pluszowy niedźwiadek, kolorowej tęczy na niebie, która przypomni że nawet za najciemniejszymi chmurami kryje sie słońce i samych przyjemności Z OKAZJI DNIA DZIECKA życzy Benia \\..// < @ @ > (_) ~~~
    • Dokończ zdanie.....
    • Januszem z Usersem debatują nad ważnymi sprawami, a resztę to gdzie wywiało, hę?
    • Forumowiczom. Wszystkim bez wyjątku, Oczywiście także zaprzyjaźnionym i przyjaznym mi Koleżankom i Kolegom, poznanym przy pomocy internetu. Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzę zdrowych i spokojnych - długich Świąt, trafionych prezentów, odpoczynku od stresów i problemów dnia codziennego a w nadchodzącym Nowym roku wszelkiej pomyślności z głębokim ukłonem i z pozdrowieniem Mariusz Czuk
    • Śnieżna zima również sprzyja wypoczynkowi na Roztoczu. Najpopularniejszą zimową atrakcją regionu są kuligi. Organizowane są w większości roztoczańskich miejscowości. Nie są to tylko same przejażdżki ale również ogniska z kiełbaskami a często i z muzyką grajków lub kapeli. Ceny dla jednej osoby to od 20 do 50 zł, w zależności od trasy i planowanych atrakcji. Poniżej zamieszczamy informacje o organizatorach kuligów. Co roku oferta ta się zmienia. Prosimy więc wszystkich, którzy oferują tą atrak...
    • Wszystkim roztoczańskim forumowiczom życzę przede wszystkim dużo zdrowia na wiele nowych, ciekawych roztoczańskich wypraw, które zaowocują równie wieloma nowymi opowieściami oraz zdjęciami. Pozdrawiam, Leszek.
    • Szanowni Państwo - forumowicze ROZTOCZA Jak obyczaj każe stary według ojców naszych wiary z dniem Bożego Narodzenia chcę dziś zlożyć Wam życzenia Szczęścia, Zdrowia, Pomyślności Oby Państwa życia troski zaginęły w mroku w nadchodzącym Nowym Roku z wyrazami szacunku mariusz - czuk
    • Witam , od zeszlego roku uparcie przeglądam to forum, niestety w zeszlym roku nie udalo nam sie dotrzec na Roztocze ... mamy nadzieje , ze za dwa tygodnie w końcu dopniemy swego ... Przekopując internet natknelam sie na ofertę SIEDLISKA w Chlopkowie ... urzeklo nas to miejsce ... wydaje nam się warte uwagi , w związku z tym, ze musimy pomalu juz sie decydowac na rezerwację ... prosze o opinie lub inne propozycje dla czteroosobowej rodzinki (2 doroslych plus dwie dziewczynki do l...
    • Już dziś przekazuję Koleżeństwu, wszystkim wiernym forumowiczom,życzenia Szczęśliwych Świąt, świąt budzących nadzieję na dobre dalsze życie... .. .i pamiętajcie zielonym o Roztoczu.... wdzięczny za możność internetowych spotkań mariusz
    • 27-go czerwca Stefan Darda i Andrzej Pilipiuk będą gośćmi specjalnymi Kreskonu w Tomaszowie Lubelskim. Szczegóły tu: kreskon.konwent.pl/
    • Uśmiechnij się (refleksja optymistyczna, krążąca obiegiem przed Świętami) Jeżeli dałoby się zmniejszyć Ziemię do rozmiarów wioski, którą zamieszkuje dokładnie stu mieszkańców, zachowując proporcje wszystkich ras, mieszkałoby tam mniej więcej: 57 Azjatów, 21 Europejczyków, 14 osób z zachodniej półkuli (południowej i północnej, 8 Afrykańczyków 52 kobiety 48 mężczyzn 30 białych 70 niechrześcijan 30 chrześcijan 89 heteroseksualistów 11 homos...
    • Ach ciepełka mi brakuje mimo, że zmarzluchem nie jestem to powygrzewałbym sie w słoneczku.
    • W dniu Bożego Narodzenia; Dziś już składam Wam życzenia, Aby raźniej w duszy było, Aby Wam się lepiej żyło, Aby szczęścia i radości, pomyślności i miłości Z życia nigdy nie ubyło. Życia bez smutku i cierpienia. Oto są dla Państwa moje ( mariusza ) serdeczne życzenia.
    • Na Forum Roztocze Online pojawil sie post "Zagladajcie a jesli macie tez jakies zdjecia z Roztocza to wysyłajcie je na nowo powstałe forum (z mozliwoscia publikowania zdjeć ) przy forum Roztocze na gazeta.pl. Juz teraz mozna wiele ciekawych zdjec tam pooglaać. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=795" i wywolal wielkie niezadowolenie admina "forum.gazeta.pl jest lepsze większe i wogóle, Gazeta.pl jest aktualniejsza i przyjaźniejsza dla użytkowników. A my jesteśmy do bani beznadziejne k...
    • Witam. Wybieram sie z rodzina po raz pierwszy na Roztocze. Dzieki forum znalazlam mnostwo przydatnych informacji, ale mam nadzieje, ze moze ktos mi jeszcze doradzi czy zaplanowane przez mnie wycieczki to optymalne rozwiazanie na 5-dniowy pobyt na Roztoczu. Dodam, ze kwatere mamy w Bondyrzu, podrozujemy (samochodem) z 4-letnim dzieckiem (fanka zwierzat, kamyczkow, roslinek, strumykow i maszerujaca wylacznie na swoich nozkach), a dodatkowo z obcokrajowcem, ktory interesuje sie nie...
    • To działanie Min. Sprawiedliwości zostanie dobrze przyjęte (jest oczekiwane) przez społeczeństwo. Cytat z innego forum , z którym całkowicie zgadzam się: ..."Działa to bardzo dobrze w USA.Czysta sprawa, oskarżony doprowadzony z aresztu i wyrok wydany szybkoi nieuchronnie.Nieuchronność jest dla przestępców porażająca.Złodziej przyłapany na gorącym uczynku, pijak złapany na podwójnym gazie,chuligan przyłapany na chuligaństwie...". Jest obawa, że bedzie opór w resorcie sądownictwa. Ja ...
    • Moze teraz ja bede pierwsza? :-)) chodzi mi oczywiscie o zalozenie watku z zyczeniami wielkanocnymi :-))) Wszystkim Przyjaciolom z Roztocza Wesolych Swiat Wielkanocnych juz dzis (korzystajac z dostepu do sieci), radosci, spokoju i prawdziwej WIOSNY :-), chwili refleksji w tym waznym, moze nawet najwazniejszym dla nas (juz za kilka dni)dniu w roku... Serdeczne pozdrowienia. A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się