Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      wszystko

wszystko

(434 wyniki)
    • Dla bywalców tego forum.No i spełnienia miłych chwil w Tunezji(bez sesxturystek) i udanego wypoczynku.Dla deo też jak się pojawi.Pozdr.
    • Polskie turystki (zresztą, nie tylko polskie), będąc za granicą, bez większych oporów pozbywają się ograniczeń etycznych, moralnych czy społecznych. Bez codziennej kontroli rodziny , przyjaciół bądź nie najlepiej patrzącego na krótkotrwałe romanse społeczeństwa, angażują się uczuciowo z właśnie poznanym kelnerem/przewodnikiem/barmanem czy pracownikiem wypożyczalni sprzętu wodnego. Dlaczego Polki tak łatwo ulegają miejscowym kawalerom (niestety, nie tylko osobom z takim stanem cyw...
    • ludzie, jest cos takiego jak wyszukiwarka na forum. Dlaczego jej nie uzywace ? Jestescie az tak leniwi ?? na tym forum jest wiele odpowiedzi na pytnia - niekoniecznie na 1 stonie a wiele pytan bylo stawianych mnogo razy i udzielano na nie odpowiedzi. Szukajcie. To naprawde nie jest trudne i nie boli.
    • Spadajcie na szczaw i nie zamulajcie swoja bezradnością tego forum. Zrozumcie wreszcie, matolki, że nikt nie chce leciec/poznać bezradnych cieci którzy nie maja z kim lecieć. Ja mam juz swoich przyjaciół. Więc walcie sie owcze matołki i lećcie sami. Nie zapomnijcie o białych skarpetkach i tipsach "turyści" za dychę.
    • Ponawiam prośbę innego "gościa" z forum o wszelkie info o hotelu Sofitel Saphir Palace z Hammamet. Interesuje mnie możliwość zakwaterowania 2+2 w jednym pokoju. Czy można? Z góry dzięki. iskra.m@anticor.pl
    • Czy ktoś wie jak sprawdzić czy Sun Fun jest zadłużone? A mjoze ktoś coś wie na ten temat?
    • Nazwy miesięcy odmieniaja się przez przypadki, których jest 7 w j. polskim. Pisze się i mówi - np. 25 marca (a nie 25 marzec)!!!! Ludzie, używajcie języka polskiego!!!!!
    • Wróciłam z Tunezji wczoraj, było super, mieszkałam w hotelu 4 gwiazdkowym Tour Khalef, polecam warunki,jedzenie, obsługa super.
    • Jeżeli wybieracie się do Tunezji -to słuzę informacjami. Wróciłem z tamtąd 3 msc. temu. maryand@o2.pl Dario
    • Witam! Chciałabym się jak najwięcej dowiedzieć o warunkach w tym hotelu, w tym roku, bo większość opinii jest starych i bardzo rozbieżnych. Pokoje, wyżywienie i jak to jest z tymi limitowanymi napojami. Za wszystkie uwagi będę wdzięczna, dziękuję i pozdrawiam!
    • Myślę, że każdy, kto jest niezadowolony, powinien wypowiedzieć się na temat powrotu do Polski z firmą Exim Tours. My mieliśmy fatalny powrót.
    • Wstęp Na początku marca 2011 spędziłam cztery dni na południu Tunezji, wiem, że to zbyt mało żeby poznać kraj, ale chyba wystarczająco dużo żeby napisać o tym kilka słów, może będzie to komuś pomocne, a i ja sama chętnie utrwalę wspomnienia miejsc, które odwiedziłam. Nie był to niestety samodzielny wypad, mimo że takie lubię najbardziej, po pierwsze dlatego, że sytuacja po rewolucji była trochę niepewna, po drugie zbyt mało czasu na przygotowania, bo wyjazd był w pełni spontaniczny. Na poc...
    • Witam wszystkich jadę 24 wrzesnia do hotelu Delphin Plaza w Hammamecie, zapraszam wszystkich do opisania hotelu, Hammametu, waszych wrażen z podróży. Zapraszm rónież tych którzy się dopiero tam wybierają. Wszystkie wypowiedzi mile widziane. Gorąco pozdrawiam
    • Witam, wylatuję z Katowic-Pyrzowic do tego miasta z biura Viva Tours 12/13.08, lecę do hotelu Sun Beach Holiday Club. W związku z tym: 1. Prosżę o jakieś info odnośnie hotelu i cen w tamtejszej dyskotece, w barze, w restauracji 2. Info o samym mieście, co warto zobaczyć, gdzie pójść 3. Gdzie warto zjeść, żeby sprobować arabskiego żarcia klasycznego i nie pochorować się potem ciężko, no i żeby nie wydac na to majątku ;) 4. Gdzie warto poimprezować? 5. Do kogo warto iść (taki odpowi...
    • Witam. Do Tunezji brać alkohol zakupiony w Polsce czy na bezcłówce (co to jest ta bezcłówka i gdzie się dokładnie znajduje)? Ile maksymalnie i którego alkoholu można zabrać? Jeśli na sprzedaż to jakiej marki alkohole zabrać? Czy ten alkohol zabrać dla siebie czy może na sprzedaż w hotelu bo słyszałem, że się opłaca (skoro się opłaca sprzedać to co będziemy pili przez dwa tygodnie pobytu na wakacjach)? - Jakie są tam ceny w sklepach / hotelach / dyskotekach i co jest dostępne? *Ku w...
    • Hej, jade na miesiac do Tunisu, ile powinnam wziac kasy na taki pobyt? Dwa posilki dziennie mam zapewnione, mieszkanie tez. Interesuje mnie koszt transportu lokalnego, jakiegos dodatkowego jedzenia/picia, jakie sa koszty imprez? (wyjazd studencki, wiec zycie towarzyskie bedzie sie rozwijalo:) ) ile moga kosztowac podroze z Tunisu w inne turystycznie atrakcyjne miejsca? Aha, jeszcze jedno pytanie- ktos wie moze jak wyglada studenckie zycie w Tunezji? Lipiec to czas wakacji czy sesja? Duzo imp...
    • byłam tydzień rewelacja polecam miejsce i hotel pytajcie o co chcecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się