wszystko

(42 wyniki)
  • Biuro ORLANDO TRAVEL jest idealne do organizowania wycieczek na Kołymę dla skazanych na dożywocie bez prawa łaski, bo tym i tak jest wszystko jedno. Mieliśmy nieprzyjemność uczestniczyć w wyprawie na Beatyfikacje Jana Pawła II do Rzymu. Pilot Biura, niejaka pani Marzena, to osoba nadająca się do zaganiania bydła a nie oprowadzania wycieczek. Zaliczyliśmy 5-godzinne oczekiwanie na 2 uczestników tzw. „pielgrzymki”, z którymi to pani Marzena prawdopodobnie umówiła się, aby dogryźć ...
  • Czy znacie biuro Alltravel.pl? To jest chyba nowe biuro, mają fajna stronkę, ale nie wiem czy warto im zaufać i powierzyć kasę...?
  • UWAGA, UWAGA - biuro podróży Sun&Fan oszukuje swoich klientów. Wystawiają na sprzedaż lepsze hotele a zakwaterowują tam gdzie im się podoba. Wykupiliśmy dwa tygodnie w hotelu Amphora W Egipcie w Sharm, wylądowaliśmy w nowo wybudowanym hotelu SaVita! Podpisując umowę z tym biurem napiszcie "NIE WYRAŻAMY ZGODY NA ZAMIANĘ HOTELU"
  • Postaram się przestrzec wszystkich którzy planują urlop z biurem podróży Triada. Jeżeli możecie jeszcze zrezygnować róbcie to bez zastanowienia - inaczej Triada (czyt. Tragedia) zorganizuje wam "UCIECZKĘ OD CODZIENNOŚCI". A więc od początku. Zdecydowałem się wykupić ofertę Traf (szlag mnie TRAF- ia) Egipt(Hurghada, hotel 3*). W Częstochowie niestety nie dowiedziałem się co to będzie za hotel (zamotana Pani tylko głupio się uśmiechała i mówiła że nic nie wie) Jak się okazało w warsz...
  • Przeklejam swój post z forum Turystyka, widzę, że o tym biurze jeszcze tutaj nie było: "Na początku października wróciłam z objazdówki po Włoszech z biurem Mediterraneum z Poznania - program Donatello www.mediterraneum-group.pl/opis.php?id=244 i mam sporo zastrzeżeń: 1. Brak rzetelnej informacji - zarówno u warszawskiego agenta, gdzie wykupowaliśmy wycieczkę, jak i bezpośrednio w Mediterraneum nikt nie potrafił udzielić zadowalających odpowiedzi na podstawowe pytania dot. po...
  • ITAKA(134)

Co dobrego o niej powiecie? Jakoś nigdy nie brałam ich pod uwagę przy zakupie oferty urlopowej, a może niesłusznie?
  • BP Sun&Fun z bezczelną premedytacją oszukuje turystów! Pojechaliśmy na wakacje do Egiptu, będąc jeszcze w PL biuro wiedziało, że nie będzie dla nas miejsc w hotelu, w którym wykupiliśmy miejsca, a my dowiedzieliśmy się dopiero na miejscu o 23.00, byliśmy zmęczeni po podróży, a oni specjalnie okłamali nas, że tylko na 1 noc zostaniemy w hotelu o znacznie gorszym standardzie, niż w hotelu, w którym wykupiliśmy miejsca, ostatecznie zostaliśmy w tym hotelu cały pobyt! na spotkanie z Rezydentem,...
  • Właśnie wróciłam z nart i ABSOLUTNIE NIE POLECAM....jeżdżę dość często z różnych biur, ale niestety TO BIURO jest potwierdzeniem tego o czym przestrzegają w mediach. Sam szef, Pan Janusz jest niesamowicie uprzejmy i obiecujący, ale tylko do momentu otrzymania wpłaty na konto i dnia wyjazdu. Potem- tam na miejscu- wszystko wychodzi na jaw. Po pierwsze nieoczekiwana zmiana programu wyjazdu!!! Po drugie brak zainteresowania ze strony niekompetentnej, "zmęczonej" swoją pracą i leniwej pilot...
  • Korzystałam w 2004 roku z ich oferty do Egiptu. Mają ciekawe warianty, w zasadzie najwięcej do zaoferowania, włacznie z rejsami po Nilu. Ich oferta znajduje się w bardzo wielu katalogach innych biur. Dobre pod warunkiem nie kupowania od nich dodatkowych atrakcji. Maja wysokie marże na wycieczki, które na miejscu ożna kupić o 20-40% taniej. Rezydenci są pomocni w przypadku zaprezentowania sporej namolności, niestety ich pomoc nie gwarantuje uzyskania oczekiwanego efektu (np.:w prz...
  • Chaciałam wszystkich przestrzec przed wyjazdem z tym biurem, po prostu tragedia, idą na żywioł,noclegi nie zorganiwowane, niby maja rezerwacje ale w trakcie okazuje sie że nie na tyle osób ile liczy wycieczka, oraganizacja i opieka pilota tez pozostawia wile do życzenia. Czyli zastanów sie zanim z nimi pojedziesz!
  • Proszę o wszelkie informacje na temat tego biura, chciałabym skorzystać z ich usług, wogóle ich nie znam-ale ceny mają bardzo konkurencyjne, i to w tych samych hotelach które poprzez inne biura były zawsze droższe....
  • Witam, Chcemy wybrac sie na Malediwy, ale nie mamy ochoty na placenie "polskich" stawek za wyjazd i dlatego zainteresowaly nas biura oferujace pomoc w organizacji wyjazdow z Niemiec. Na chwile obecna dyskutujemy o mozliwosciach z Dream Tours (dreamtours.pl) i Scan Travel (scantravel.pl). Bylbym bardzo wdzieczny za jakiekolwiek opinie na temat tych dwoch firm (troche szkoda byloby stracic pieniadze) i ew. sugestie innych biur ktore oferuja podobne wyjazdy (najlepiej gdyby biuro ...
  • czekam na Wasze opinię, bo jestem przed podjęciem decyzji w spr. wyazdu na wakacje.... Z góry duże dzięki....
  • Mam tylko jedno pyatnko, bo wybieram sie z Alfa Star do Egiptu, po przeczytaniu kilku informacji na forum mam co raz mniej ochoty na te wakacje, czy sa jacyś zadowloni klienci z pobytu w Egipcie z Alfą? Odpiszcie prosze nim im zapłace!!!
  • Specjalizacja: Turcja, Grecja - zapodajcie jak wypadają w waszych ocenach, czy ta wąska specjalizacja daje coś na plus?
  • Witam Z jakim biurem podróży najlepiej wybrac sie na wczasy do egiptu?
  • Z Rainbow Tours byliśmy na wycieczce w 2006 objazd Jordanii plus tydzień w Sharm-el-Sheikh.W Jordanii wszystko było dobrze zoorganizowane,ale Egipt to było kompletne nieporozumienie.Powrót do Polski został przyspieszony o 2 dni i dowiedzieliśmy się o tym 12 godzin przed wyjazdem, że w przyspieszonym tempie trzeba się pakować! Pilot nie raczył nas poinformować, nie przyszedł w godzinach w jakich miał dyżur w hotelu.O wyjeździe dowiedzieliśmy sie przypadkiem od znajomych z Warszawy,...
  • Bardzo polecam BP Marco z Bielska jechałam z nimi po raz drugi i jak zwykle wszystko było tak jak oferowali w katalogu a nawet lepiej biuro istnieje od 18 lat i jest naprawde rzetelne- wczoraj akurat wróciłam z Chorwacji m.Vodice Hotel Olimpia i powiem tylko jedno słowo REWELACJA!!!!!!!!!Napewno jeszcze z nimi pojadę - spokojnie,atrakcyjne oferty mają profesjonalna obsługa pilot jest cały turnus z grupą jako rezydent i z nami wraca.Jezeli chcesz jechac bez stresu czy wrócisz wybi...
  • Alfa Star(12)

Widziałam sporo zajadłych opinii, ktoś ma coś na obrone tego biura? Może jednak mają zadowolonych klientów? Serdecznie ich zapraszam do zgłaszania swoich opinii. Oczywiście tych którzy mają przykre doświadczenia też serdecznie zapraszam! Chcemy poznać obie strony "medalu".
  • Co o nim powiecie? Widziałam w wielu miejscach różne zdania, może uda się tutaj zebrać opinie doświadczonych uczestników ich imprez? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się