Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      wszystko

wszystko

(594 wyniki)
    • Witam wszystkich interesujacych sie opiniami na temat Nena Club..Postaram sie udzielic szczegolowych informacji przy najblizszej okazjii,a na razie pytajcie na biezaco....
    • proszę o wszystkie opinie i informacje na temat miasta, wycieczek lokalnych, biur lokalnych, wypożyczalni samochodów, bazarów, plaż piaszczystych itp itd. będę wdzięczny, inni pewno też!!
    • czy tylko niezamężne??? Jestem bardzo ciekawa tej kultury?
    • Ostrzegam przed praktykami biura Triada w Turcji. Panstwo ktorzy wykupili wakacje w hotelu Oludeniz Resort Hotel nie dajcie sie namowic na zadne zmiany hotelu na SUN CITY (biuro triada na miejscu samowolnie zmienia na hotel niby tego samego wlasciciela co Oludeniz Resort Hotel) ,ktory jest umieszczony trzy kilometry od plazy . Zapewniaja dojazd do niby plazy hotelowej na tzw. Blekitnej Lagunie ,ktora jest smierdzaca sadzawka,a po drugie na OBJAZDOWKACH prosze NIE KUPOWAC zadnych wyro...
    • Zajrzalam na stronke tego biura no i sa zdjecia opisy wycieczek ktore mnie int no i super, oczywiscie kontakt tel i meilowy ale co z tego niczego nie mozna sie od nich wiecej dowiedziec. Od kilku dni wysylam meile o wiecej inf ale maja to gdzies. Za kilka dni bede w Turcji i nie chce tracic czas na szukanie odpowiednich biur aby skorzystac z wycieczek wiec napisalam do nich no ale oni chyba maja za duzo chetnych i te kilka osob ktore chca skorzystac z ich uslug to dla nich rzadne ...
    • Ludzie, czytam jakieś wątki i oczy przecieram ze zdumienia. Rozumiem, ze ktoś jest wściekły z powodu opóźnienia samolotu, ale co miało z tym wspólnego biuro podróży? Obecnie na Okęciu ląduje średnio co 3 min samolot - jest taki tłok , że nie da się uniknąć opóźnień. Po drugie - zamiast narzekać na jedzenie, niech sobie każdy sprawdzi jaka jest kuchnia w kraju, do którego sie wybiera.Po trzecie, porównywanie *** hotelu Turcji z hotelami **** w Egipcie nie ma sensu - i marudzenie nic nie...
    • Chętnie odpowiem na pytania dotyczące icmeler oraz hotelu oylum.
    • wszystko o 7+7 Turcja-Syria z Triady 2009r - opis , ceny, czy warto, z czego skorzystac , hotele, jak z wymianą pieniędzy w Syrii i ile wymienic,podstawowe ceny, - jak z posiłkiem w ciągu dnia w czasie obiazdu.
    • Bella Rose, Kleopatra Dreams Beach, Oba Klassis, Meilanie?
    • Mam pytanie. W Egipcie leki są bez recepty i tańsze. Czy tak samo jest w Turcji? I jakie leki można nabyć. Standardem jest np. że w Egipcie dziewczyny wykupują tabletki antykoncepcyjne w olbrzymich ilościach o połowę taniej i bez recepty a jak jest tu?
    • wszystko o 7+7 Turcja-Syria z Triady 2009r - szczegóły, pieniądze, wydatki, zwiedzanie,zakupy,posiłki itp.
    • Taką informację przekazała mi przy sprzedaży agentka, ale w żadnej opinii jaką czytałam o hotelu nie znalazłam takiej informacji. Czy ktoś już był w tym roku w tym hotelu i może coś powiedzieć na ten temat?
    • czy na czas? czy bez problemów? słyszłam ze samoloty sun express nie s azłe. czy to prawda??
    • Lody(9)

czy lody w pełnej opcji dla dzieci są w hotelach serwowane??
    • Nie ukrywam wykupilem wczasy na 2tyg w egipcie ale wiadomo co sie dzieje wiec odpuszczam wycofuje zaliczke z eximu (to jescze przede mna),i szukam,znalazlem wlasnie pegasos world cena podobna za jaka chce wyleciec z rodzinka szkoda ze tylko itaka ma ten hotel,opini masa i na holiday check i na wakacjach,opinie rozne i zle i dobre,ale niestety wszysytkie stare zalezy mi na w miare rzetelnej i w miare swiezej opini,ogolnie interesuje mnie wszystko od plazy po basen od pokoju po wyzywienie,ile d...
    • Witam ,jeżeli ktoś ma pytania chetnie odpowiem , było super tylko teraz to już tam jest strasznie goraco
    • Witam wszystkich! Wybieramy się tam we wrzesniu czy może ktoś był w tym hotelu. Może ma jakieś cenne informacje? Może coś co by nam sie przydało z inforacji :) Dobre, złe strony? Pozdrawiam
    • Właściwie to, jak tak poczytać na forum to wynika, że wszystkie biura rezydują w Alanii, a tylko dwa z nich zabierają turystów z Side. O Lenie jest masa informacji, a jakie macie doświadczenia z Regestatour? Na forum, są jakieś szczątkowe informacje, albo oni piszą sami o sobie. Czy ktoś może się podzielić wrażeniami z ich wycieczek? Bo wydaję mi się, że są tańsi od Leny i wydaje się, że wcale nie gorsi, ale tylko mi się wydaję. Wolałabym się oprzeć na Waszych opiniach. Z góry dziękuję.
    • Witam serdecznie! Jako młoda dziewczyna jadąca do Turcji pragnę zaczerpnąć Waszej rady podróżnicy =) Czy możecie mi polecić jakąś dyskotekę w Turcji, na której to byliście i było super. Gdzie się ona znajduje ? Ile kosztuje wstęp ? Od której do której ? W jakiej cenie drinki itp. ? Na co uważać itp. ? Jak można tam dojechać ? Jakich dyskotek natomiast nie polecacie (macie jakieś złe doświadczenia bądź coś w tym stylu ...) Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi =D Czekam. Pozdrawia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się