Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      wszystko

wszystko

(17 wyników)
    • To co się dzieje ostatnio w necie jest straszne!!! Bzdurne komentarze wypisywane przez zawistną konkurencje, idiotyczne komentarze pisane przez niezadowolonych ,,turystów" którym się nie pozwoliło na przykład na dewastacje obiektu a którzy próbują nas zastraszać ,,ja cie opisze w necie" Tym osobom wydaje się że są anonimowi , podpisując się jednorazowym nickiem.Godzą w dobre imie naszej firmy od której zresztą płacimy dużo większe podatki niż zwykły, przysłowiowy Kowalski .Ludzie , nie da...
    • witam, szukam dla znajomych miejsca na mały urlop na początku lipca. Interesują mnie Stare Jabłonki, głównie z racji na bliskość Ostródy i wrażenie, że to cywilizowane miejsce. W końcu międzynarodowe zawody w siatkę plażową to już coś :-) Od razu mówię, że Anders jest dla nas za drogi. Po zgooglowaniu mogę powiedzieć, że: myślałem o elemisie (meteor.turystyka.pl/elemis,stare_jablonki.html) ale słyszałem negatywne opinie o właścicielu... Że ma być cisza po zmroku, a my byśmy chcieli w ...
    • Polecam wszystkim OW Helena.Kruklanki. Pięknie położony ośrodek, nad czystym jeziorem z superbazą i, co dla mnie niezmiernie ważne, pyyyysznym jedzonkiem. PychA, PALCE LIZAĆ. Kręgle,bilard,jaccuzi,siłownia, sprzęt wodny itp itd. Miła obsługa, czysto , miło , po prostu super. Wydaje mi się że niedrogo.Nocleg i 3 wypasione posiłki dzienni za 120pln( w cenie sprzęt wodny i siłownia)czasami pieczenie prosiaka lub gril. www.owhelena.pl
    • szukam ośrodka na turnus dla grup. terminy 9. - 22 lipiec i 23 lipiec - 8 sierpień. Pierwszy termin ok 30 miejsc, 2 termin ok 50 miejsc. Wiem, że jest późno, ale jedna pani mnie wystawiła. Jeżeli ktoś wie o wolnych miejscach w tych terminach, to proszę napisać!!!! Z góry dziękuję
    • pisalam juz na innym forum ale skopiuje bo mam nadzieje ze ktos sie nie pomyli tak jak ja.... Zastanawialam sie czy napisac tego maila ale w sumie dzial podroze ma sluzyc rowniez temu zeby omijac miejsca nieprzyjazne... Wiec napisze a jak Adamin uzna ze "przekroczylam granice obrony koniecznej" to trudno Wyjechalismy na majowy weekend pelni zapalu i nadziei na mile spedzony czas. ogladajac strone www gospodarstwa w ktorym mielismy zamieszkac - bylismy zachwyceni. Kontak m...
    • Witam wszystkich forumowiczów. Mam do Was ogromną prośbę – pilnie poszukuję wolnego pokoju w kameralnym pensjonacie na Mazurach dla czteroosobowej rodziny (2 os. dorosłe oraz dwójka dzieci – 8 lat i 1 rok) w terminie 09-16.08. Zależałoby mi na sympatycznym miejscu położonym nad czystym jeziorem, z placem zabaw i wypożyczalnią sprzętu sportowego (rowery, rowery wodne …). Idealnie gdyby to była miejscowość, gdzie można w okolicy zobaczyć coś ciekawego, a wieczore...
    • Witam wszystkich.Mam klopot z wakacjami bo maz chce lowic ryby a ja pobyczyc sie.On oprocz rybnego jeziora potrzebuje lodki,jakiegos pomostu a ja domku z podstawowym wyposazeniem.Najlepiej tuz przy jeziorze.Dobrze by bylo miec mozliwosc pogrilowac.Urlopy mamy od 22.07 i bedziemy min. 4osoby a jak dobrze pojdzie to nawet w 9 (rodzina nie moze sie zdecydowac) i maly piesek.Dzieki z gory za jakies podpowiedzi o fajnych miejscach niedaleko Bialegostoku
    • szukam kwatery w miejscowości Cekcyn dla dwóch osób dorosłych + 2,5letniego dziecka.zalezy mi na małej odległości do jeziora.termin 29/30 lipca na około 10 dni.czekam.proszę o kontakt na email bądź 0501 540 474,pozdrawiam
    • Poszukuje pilnie informacji na temat tanich i wypróbowanych kwater w tych okolicach. proszę o pomoc i namary!!!! Dzięki...
    • www.bardon.prv.pl
    • zatrzymalam sie na jais Fokach czy orionach w czasach licealnych. Teraz chcialabym poplynac ale nazwy obce a ceny porazajace. jakich typow jachtow mam szukac w wyszukiwarkach zeby w sezonie impreza nie kosztowala wiecej niz 120 za dobe? el bimbo? i co jeszcze?
    • Mam zamiar pojechać w maju do OW Angelzentrum nad jeziorem Ostrowitym. Podobno jezioro te jest corocznie zarybiane a mnie interesują właśnie duże rybki. Jeżeli ktoś tam był, bądz wędkował w tym akwenie to proszę o informację,czy warto tam jechać. Z góry dziękuję.
    • Jezioro Białe: od Płocka na Łąck przed Gostyninem w prawo kilka kilometrów najlepiej skręcić na Gorzewo cały czas prosto: woda czysta, nad wodą piasek 83.15.153.174/lopata/jezbial.htm
    • Dobry wieczor wszystkim, poszukuje ladnych zdjec do zilustrowania tekstow (turystyka) na francuskojezycznej stronie poswieconej Polsce. www.polineurope.com W tej chwili opublikowane teksty dotycza Suwalszczyzny, okolic Bialegostoku i Podlasia. Osoby, ktore chcialyby mi pomoc, prosze o kontakt na adres: webmaster@NOSPAMpolineurope.com lub kontakt przez moja strone (CONTACT)
    • Przyjeżdżają do mnie goście z zagranicy i zapowiedzieli, że chcą kilka dni spędzić na Mazurach. Ja za dużo w tym rejonie nie podróżowałam, może ktoś mi poleci jakieś miejsca godne uwagi - co zobaczyć, zarówno pod względem zabytków jak i przyrody? Chodzi o pobyt ok. 3 dniowy.
    • Spędziłam w Kretowinach dwa tygodnie w ubeigłym roku i w tym roku wybieram się tam ponownie - w sierpniu. Jest naprawdę cudownie! Woda czysta. Zaplecze gastronomiczne super. My wynajmujemy prywatny 60-metrowy domek leżący w linii brzegowej jeziora. Ryby można łowić prawie z tarasu :) Ponieważ nie lubimy nadmiernego hałasu - wybraliśmy dom oddalony ok 300-400 metrów od centrum rekreacyjnego. Jest tam DOSKONALE :) Polecam każdemu
    • Kazio(1)

Kazio! Ty chuju!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się