Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      wszystko

wszystko

(145 wyników)
    • ... są po jakichś schodkach? Słyszałam, że dla maluchów to prawdziwa masakra. Może są jakieś "normalne" zejścia?
    • Zastanawiam się jak to jest z tymi rezerwacjami. Zadzwoniłam na początku lutego do upatrzonego pensjonatu i okazało się , że wszystkie duże pokoje są pozajmowane. Zosał tylko jeden pokój,nawet troszkę w innym terminie niż chciałam. Ciekawe czy właściciele zostawiają sobie te lepsze pokoje, a najpierw wypychają "gorsze" ( np. widok nieciekawy, ciasne, przy grillowisku itp), czy rzeczywiście jest taki boom turystyczny. Co myślicie?
    • Mam pytanko. Co Was obchodzi, że ktoś chce sobie wcześniej zaklepać fajne miejsce na wakacje??? Czemu Was to tak oburza??? Przecież to nie Wasze pieniądze i nie Wasz wybór. Obojętnie czy to polski Bałtyk, Beskidy, Mazury, Tatry czy Tunezja. Po to jest forum TURYSTYCZNE żeby zadawać pytania, dzielić się wrażeniami, polecać lub ostrzegać. Nie podoba się to nie wchodźcie i nie czytajcie!!! A wpisy typu "to chore", że ktoś w lutym chce zarezerwować domek nad Bałtykiem zostawcie dla swoich z...
    • Przeglądając to forum natknęłam się zarówno na tych, którzy poszukują kwater od zaraz jak i tych, którzy ze wcześniejszej rezerwacji chcą zrezygnować. Tym pierwszym ucieka urlop a drudzy mają problemy z odpłatnością za niewykorzystane noclegi. Sama zaliczam się do tych pierwszych - po prostu przśpieszono mi urlop o miesiąc. Od kilku dni szukam czegoś nad morzem - siedzę na necie, wydzwaniam, ale wszystko zajęte. Być może są na necie takie stronki tyle że nie miałam szczęścia ich z...
    • ma stron z ofertami?.Kazdy szuka sam.
    • nie rozumiem, dlaczego wszyscy jezdza na wakacje w lipcu, tak sie chyba kiedys przyjelo, ze lipiec znaczy ladna pogoda!! wcale tak nie jest. ostatnie 6 lat jezdzena wakacje po 15 sierpnia. oprocz tego, ze pogoda dopisuje (co roku ponad 30 st), to mniej ludzi i wszystko taniej , nawet nocleg o 5 zl na osobie. zastanowcie sie!!
    • Pogoda ma być w tym roku piękna, conajmniej 80 dni słonecznych w lipcu i sierpniu, tylko weźcie jak najwięcej kasy, bo jakoś musimy zarobić na życie przez reszte roku, zapraszamy serdecznie, tylko nie zapomnijcie o piniondzach!
    • obdzwoniłam z 30 ogłoszeń , w Krynicy Morskiej to juz wogóle , zostały tylko takie po 100 i więcej zł. szukam w Łebie , ale i w Krynicy.
    • oto przykłady: noclegi.e-nocleg.pl/galeria/gerarddar noclegi.e-nocleg.pl/galeria/pieklik są tez wyjątki ale chyba 1 na 100: noclegi.e-nocleg.pl/galeria/mahudy
    • Ludzie opanujcie sie bo znowu bedziecie plakac ze zimno i mokro!! Ogladajcie prognozy pogody...
    • Nasi znajomi otworzyli pensjonat w Rewalu. W tym roku to się tam na pewno nie wybierzemy. Ale chciałabym wiedzieć na przyszłość, czy to atrakcyjna miejscowość, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi?
    • Wybieramy się na wakacje do PROMYKA w Białogórze. Jedziemy tam w dwie rodzinki z dzieciakami 8 i 9 lat. Jedziemy na 3 tygodnie w lipcu 2010. Proszę o opinie, może ktoś był - chodzi o to czy ich oferta w internecie faktycznie jest prawdziwa, czy wszystko jest tak pieknie jak opisują. Z góry dziękuję za pomoc
    • Witam, wybieramy się z rodzinką do Neptuna w Rowach, czy możecie coś powiedzieć na temat tego pensjonatu? Będę wdzięczna za wszystkie opinie.
    • kiedyś do ciebie wróci". Czy ktoś widział wcześniej to hasło i słyszał o akcji ,,W trosce o Bałtyk" fundacji Nasza Ziemia? Bo ja nie! I wkurzyłam się, widząc dziś w GW całostronicowy baner z tymże hasłem i adresem fundacji: www.naszaziemia.pl/v3/nasze_akcje.php?s=111&page=2071 Jasne, że hasło jest aktualne przez cały rok, ale nagłośnienie tej akcji w czasie wakacji miałoby zapewne całkiem inny wydźwięk. Zwłaszcza, że sprzątanie Bałtyku odbyło się (podobno) 18 sierpnia! Chyba, ...
    • Czy któryś z forumowiczów wypoczywał w tym ośrodku? Chciałabym się tam wybrać na przełomie czerwca i lipca, z mężem i dwójką dzieci w wieku 2 i 6 lat. Na zdjęciach wszystko wygląda dosyć przyzwoicie, ale chciałabym się dowiedzieć jaki jest stan rzeczywisty. Czy na plażę jest rzeczywiscie 200 m , czy może dalej? Jak z wyżywieniem? I ogólnie jaki jest standart ośrdodka, czy jest czysto i schludnie, czy może powiewa jeszcze zeszłą epoką? Dziękuję z góry i proszę o wszystkie opinie.
    • ja wiem ja wiem bo tam zawsze jezdze bo tanio!stamtad tez mam zone bo...najtansza sa tez upaly 40 stopini i kwatery za 5 zl NIE TRZEBA REZERWOWAC WCALE ,SAMO SIE ZAREZERWUJE ! ech jak ja nienawidze polski i drogich pensjonatow! .....bo jak zwykle mnie nie stac i zrobie wszystko zeby innym obrzydzic polskie wybrzeze , bede podkladal sie za inne nicki i obgadywal innych taki juz jestem ..ograniczony
    • Tak nieslownego hotelu nigdy nie spotkalam. Rezerwacje zrobilismy przez internet, wyslalismy pieniadze a 3 dni przed wyjazdem dzwonia do nas ze niestety nie ma miejsc i proponuja inny termin. My juz mamy urlop załatwiony, poplanowane wszystko. Chore. Robilam wiele razy rezerwacje przez net i nie bylo nigdy problemu( w maju hotel w Rzymie). Lepiej traktują w pensjonacie za 50 PLN a tu kasują niezle i nie doceniaja klientów. Odradzam
    • allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1340731 www.aleksander.nadmorzem.com/
    • Bardzo prosze o opinie tego ośrodka tych którzy tam byli .Jedziemy w 2 połowie lipca na dwa tygodnie z dwójką małych dzieciaków i nie ukrywam że interesuje mnie wszystko na temat tego ośrodka.Na stronie internetowej wszystko wygląda obiecująco ale jak jest naprawde....? z góry dzieki za wszelkie info :)
    • witam wszystkich forowiczów, mam mały problem. Może ktoś może mi polecić fajne kwatery nad morzem (ewentualnie w górach) gdzie może pojechać singiel z małym psem. Z góry dziękuję za wszystkie posty :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się