mieszkaniestalowa 08.01.10, 09:40 Proszę o opienie i informację na temat dostepności mebli kuchennych w okolicach Stalowej Woli. Chodzi mi o Wasze opinie na temat firm w oparciu o doświadczenia Wasze lub innych. Zarówno te pozytywne jak i negatywne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2beta Re: Meble kuchenne 06.07.10, 12:09 przerabiali mi meble i jestem zadowolony , zrobili kuchnie inaczej jak chciałem. dom serwis stalowa wola. www.dom-serwis.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annas1961 Re: Meble kuchenne 06.07.10, 20:51 właśnie mnie też interesują meble kuchenne w ludzkich cenach, a może ktoś zamawiał meble w firmie Rozwadowski? jakie opinie? to gdzieś koło Niska Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Meble kuchenne 06.07.10, 22:11 za to ja bardzo polecam P. Miachała Pyłka ze Skowierzyna 695466454 (powołajcie się na Mariusza z Popiełuszki) Odpowiedz Link Zgłoś
agulkins Re: Meble kuchenne 10.10.10, 22:14 polecamy swoje usługi firma Adero, możemy przesłac zdjęcia naszych realizacji do wglądu, proszę tylko podać adres e'mail pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meble54621 Re: Meble kuchenne 06.11.15, 14:20 Blaty kuchenne granitowe: www.blaty-kuchenne.waw.pl/blaty-z-granitu.html Firma Danstone z Piaseczna jest podwarszawskim zakładem produkcyjnym zajmującym się od wielu lat produkcją i dystrybucją wyrobów z kamieni naturalnych oraz konglomeratów. Służą fachową poradą w kwestii doboru materiału i modelu granitowego blatu kuchennego. Odpowiedz Link Zgłoś