szluk 04.03.04, 00:22 wiatam!ktoś może wie jak kształtują sie ceny pociagów z Irkutska do Pekinu.Dzieki za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekazach Re: irkutsk-pekin 04.03.04, 08:21 jesli mi wyjasnisz co to jest ten - irkutsk - ja znam tylko Irkuck - jesli chodzi ci o to misto to moge ci pomoc Odpowiedz Link
szluk Re: irkutsk-pekin 04.03.04, 14:07 ...właśnie chodzi mi o irkucksorki za błąd.raz pisze na forum po angielsku innym razem po niemieku a tym razem sam nie wiem co mi do głowy wpadło -chyba zwykłe 'przejęzyczenie'-no chyba że tępotaProsze o informacje -co wiesz o tym połączeniu Odpowiedz Link
szluk Re: irkutck-pekin 04.03.04, 14:11 ...właśnie chodzi mi o irkucksorki za błąd.raz pisze na forum po angielsku innym razem po niemieku a tym razem sam nie wiem co mi do głowy wpadło -chyba zwykłe 'przejęzyczenie'-no chyba że tępotaProsze o informacje -co wiesz o tym połączeniu Odpowiedz Link
loiterer irkutsk-pekin 05.03.04, 17:26 IRKUCK - PEKIN Pociąg nr 4 odjeżdża w każdą sobotę o godz. 03.46; do Pekinu przyjeżdża trzeciego dnia (poniedziałek) o godz. 15.33 CENA BILETÓW 1 KLASA: 225 USD 2 KLASA: 135 USD Pociąg nr 20 odjeżdża z Irkucka w każdy wtorek o godz. 03.36; do Pekinu przyjeżdża trzeciego dnia (czwartek) o godz. 05.30 CENA BILETÓW 1 KLASA: 243 USD 2 KLASA: 154 USD (Ceny z Intourist-u) Odpowiedz Link
t0mik Re: irkutsk-pekin 28.03.04, 06:14 radze ci jechac na raty taniej wychodzi jezeli masz duzo czasu. w te wakacje jechalem z irkutska do ulan bator koszt pociagu miedzynarodowego jest drozszy wychodzilo okolo 60 $. polecam do granicy nauszki potem przez mongolie za grosze zreszta w mongolii jakbys kupil bedzie o wiele taniej niz w rosji tani sympatyczny kraj ., z tymze ze jezeli jedziez tak to musisz zalatwiac wize mogolska do warszawki i czekasz 3 dni , albo przez mandzurie ominiesz mongolie? w kazdym razie na raty to groszowa sprawa wychodzi. pozdrawiam Odpowiedz Link