Dodaj do ulubionych

kusi mnie joolz

23.06.11, 09:43
wybijcie mi go z głowy bo jeszcze trochę i go kupię a mąż wyrzuci mnie z domu!!! smile
Obserwuj wątek
    • malenstwo2010 Re: kusi mnie joolz 23.06.11, 09:44
      aaa i jaka jest różnica między joolz day a joolz by bloom?
      • dima1312 Re: kusi mnie joolz 23.06.11, 12:23
        Cortinka go ma napisz do niej
        • jolanka-5 Re: kusi mnie joolz 23.06.11, 12:49
          Kup i wrzuć fotki...
    • lucyna_1980 Re: kusi mnie joolz 23.06.11, 12:55
      Oj... on też mi się podoba.
      Mąż Cię nie wyrzuci smile co najwyżej pogniewa się parę dni big_grin
      • malenstwo2010 fusion do sprzedania :) 23.06.11, 16:59
        Fusiona bym musiała sprzedać. Ktoś chętny? smile Podoba mi się joolz na czarnym stelarzu, kolor siedziska antracyd (czarny) albo jeans. A Wam dziewczyny który kolor się podoba. Jak znajdę chętną osobę na fusiona to sprzedaję i kupuję joolza smile
        • czekolada85 Re: fusion do sprzedania :) 23.06.11, 17:46
          Mi się zawsze podobał, nawet poważnie myślałam o zakupie spacerówka + gondola w ostateczności zdecydowałam się na musty (męża nie mogłam do niego przekonać)i teraz żałuje że nie kupiłam joolz.
          Mi się właśnie najbardziej podobał dżins na czarnym stelażu.
          Kup!
          • malenstwo2010 Re: fusion do sprzedania :) 23.06.11, 18:37
            nigdy nie miałam kubełkowego siedziska, czy dziecku jest wygodnie zimą w kombinezonie w takim kubełku? Widział ktoś na żywo i dotykał Joolza? Jakie są materiały z którego wykonane jest siedzisko? Jak z amortyzacją w tym wózku?
            • dima1312 Re: fusion do sprzedania :) 23.06.11, 19:35
              widziałam Joolza Jeans w Bobowozkach średnio mi się podobał... chyba ten drugi kolor ciekawszy siedzisko fajne wysokie oparcie tylko wąskie i kosz mały
              • malenstwo2010 Re: fusion do sprzedania :) 23.06.11, 20:58
                ten drugi to czarny chyba nie? smile czyli co jeans nieciekawie na żywo wygląda?
                jeans to ten?
                fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2182873,2,5,Joolz-i-Bugaboo-Cameleon.html
                • czekolada85 Re: fusion do sprzedania :) 23.06.11, 21:13
                  Ja widziałam na "żywo" czarny w wersji głębokiej na srebrnym stelażu moim zdaniem piękny.
                  Dżinsowy oglądałam w necie.
                  A co do kubełków moja znajoma ma sybio i mówi że jest ok, dziecko też nie daje oznak że mu nie wygodnie
                  • dima1312 Re: fusion do sprzedania :) 23.06.11, 21:57
                    tak to ten jutro mogę podejść do sklepu jak będzie to zrobię ci fotkę,kubełkowe siedziska uwielbiam! są bardzo wygodne dla dzieci oczywiście muszą być odpowiednio wyprofilowane np. bugaboo Cameleon mały spał w nim smacznie! apropos ten czerwony na zdjęciu był kiedyś nasz... tęsknię za nim!!
                    • malenstwo2010 Re: fusion do sprzedania :) 23.06.11, 22:50
                      a zimą w kombinezonie dziecku nie jest niewygodnie w kubełku?
                      • dima1312 Re: fusion do sprzedania :) 23.06.11, 23:09
                        jak dosyć szerokie i w miarę głębokie to jest ok. ale jak wąskie siedzisko i płytkie to juz nie bardzo
                        • malenstwo2010 Re: fusion do sprzedania :) 23.06.11, 23:21
                          a jak to wygląda w joolzie?
                        • mama1dawidka a za ile? 23.06.11, 23:25
                          mi sie marzy
                          na czarnym stelazu i jeans widzialam na zywo super to wyglada smile
                          dziewczyny moze sie orientujecie ile maxmalnie dac za uzywanego joolza?
                          on jest uzywany nie caly rok smile
                          i wlasnie ten jeans i czarny stelaz
                          ile byscie daly za taki zestaw?
                          tzn gondola i spacerowka smile
                          • dima1312 Re: a za ile? 23.06.11, 23:38
                            jak to jest w Joolzu to ci nie powiem bo go nie miałam
                            • dima1312 Re: a za ile? 23.06.11, 23:42
                              coś dla koneserek! www.ebaby.co.uk/joolz/joolz-day-nautic-joolz.html
                              • malenstwo2010 jeans 23.06.11, 23:52
                                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/TaJyPYsyLl0NkMVSfX.jpg

tak wygląda kolor jeans? co o nim sądzicie? jeans czy antracyd fajniejszy?
    • lucyna_1980 Re: kusi mnie joolz 23.06.11, 23:56
      Joolz jest bardzoooo fajny !!! Leciutko się podbija bo jest tak wyważony, że te przednie koła służą do nakierowania wózka i żeby nie przewrócił się na postoju - cały ciężar opiera się na tych tylnich dużych kołach, ma fajne wysokie siedzisko i jest bardzo estetycznie i precyzyjnie wykonany. Myślę żę nie będziesz żałowała zamiany smile
      Widziałam jeans na srebrnej ramie i wyglądał średnio - raczej jak wypłowiały granatowy.
      Mi bardzo się podoba piaskowy na czarnej ramie - mniam mniam big_grin

Jak sobie kombinowalam jaki by tu następny kupić to Joolz gdzieś mi tam cały czas siedział w głowie - może kiedyś.... może przy drugim dziecku... bo uważam że jest naprawdę wart uwagi.
      • malenstwo2010 lucynka 23.06.11, 23:59
        a materiał siedziska nie jest śliski bo na zdjęciu się świeci? a jak się prezentuje czarny na czarnym stelażu?
        • pomilak1 Re: lucynka 24.06.11, 07:51
          Widziałam kiedyś w sklepie i siedzisko wydawało mi się strasznie wąskie. Amortyzacja na przednie koła superowa smile materiał wg mnie nie był śliski.
        • lucyna_1980 Re: lucynka 24.06.11, 09:22
          czarnego na czarnym stelażu nie widziałam, ale na zdjęciu fajnie wygląda.
          Materiał nie jest śliski.
          • malenstwo2010 joolz 24.06.11, 10:59
            na wózek w bobowozki.pl trzeba czekać do 7 dni roboczych. Kupowałyście kiedyś w ekids.com.pl ?
            • lucyna_1980 Re: joolz 24.06.11, 11:21
              raczej na ten wózek będziesz wszedzie czekała bo sklepy mają po 1 szt chyba że jakis bardziej wypasiony sklep - ale zajrzyj na priva
              • lucyna_1980 Re: joolz 24.06.11, 11:29
                tzn. na gazetowego smile
                • malenstwo2010 lucynka 24.06.11, 14:41
                  zrobiłam tak jak pisałaś smile Zamówiłam jeansowego joolza na czarnej ramie. Na tego całego czarnego musiałabym czekać 6 tyg. a ja z tych niecierpliwych.
                  • lucyna_1980 Re: lucynka 24.06.11, 14:50
                    Zajrzyj jeszcze raz na gazetowego smile
                    • malenstwo2010 Re: lucynka 24.06.11, 15:54
                      odpisałam smile
    • cortinka Re: kusi mnie joolz 24.06.11, 22:38
      Nie wiem jak w nowszych modelach, ale mój miał bardzo płytkie siedzisko. To był chyba Grand, ale nie pamietam dokładnie, bo kupowałam go 2 lata temu.
      Długość siedziska jak najbardziej ok, bo jest przdłużane (tego brakuje mi w Cameleonie), ale co z tego skoro jest płytkie i mój synek w wieku półtora roku nie lubił w nim siedzieć.
      • malenstwo2010 Re: kusi mnie joolz 24.06.11, 23:11
        nie załamujcie mnie z tym płytkim siedziskiem sad bo ja już za niego zapłaciłam i w środę będę go chyba miała....
        • cortinka Re: kusi mnie joolz 24.06.11, 23:22
          Spokojnie smile Każde dziecko jest inne, moje akurat wolało Cameleona.
          Teraz np. woli jeździć w Si a nie w Bee. Niestety... Mam nadzieję, że mu się odmieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka